Cool Simsit

New member
כמרתי ביה"ס והיה לי יום הזוי!!

לי היה היום שעתיים ראשונות טכנולוגיה (אחרי שתי שיעורים שהיא החליטה לא להגיע דווקא היום שאחרי זה היה לי מבחן ורציתי להתכונן היא החליטה לבוא!!) ואחרי זה מבחן בהבעה בלעע היה נורא קל אבל מעפן כל כך אחרי זה היה אמור להיות לי חינוך גופני אבל אני בקריינים לטקס רבין אז הייתה לי חזרה באולם טקסים שלנו אז היה נחמד כל הזמן צחקנו וצרחנו וישבתי על לינוי ולמאי וזוהר וקורל ולינוי יש תחת מוצק ולנטלי גם רק לי לא! חחחחח אחרי זה היה לי מורשת מקצוע מעפן ברמות! והיה נחמד כזה אבל עדיין כל כך קקי! שאפשר לישון! ולא הקשבתי במקום זה ציירתי על מי שיושב ליידי נקודות סגולות זוהרות ואחרי זה ספרתי כמה נקודות חן יש לי על שתי היידים (47) ואז נגמר לי היום
קראת? שרשרי משהו

יש פה מישהי מיהוד? P:

סתם משעמם... אין לי כוח ללמוד למבחן...אוף. ארור האיש שהמציא את המבחנים. ושיעורי בית. בלעכס.

את מיהוד?!

תמיד אני היחידה מיהוד, כולם חושבים שזה איזה כפר נידח באמצע שומקום :O

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif

הציור הגמור מהציור שלמעלה^^ ועוד אחד... אל תיכנסו אם לא בא לכם..... |הוא ממש מפחיד אני מפחדת לפתוח את הדף
|

Blue Pencil

New member
תתחדשי.

למרות שאני חושבת שעגיל באף זה לא נח במיוחד,ודי מציק. S: אבל תהני.D:

../images/Emo188.gif../images/Emo163.gif אני עוזבת..

לכמה זמן לא יודעת לכמה.. שבוע חודש.. או אפילו יותר ביי

o0Invisible0o

New member
אני שונאת אנשים!../images/Emo11.gif

אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
אני שונאת אנשים!
ועכשיו אני הולכת לראות אלאניס.
כי יש לי FOS.
[אין לי כסף בכלל..אה..סליחה, יש לי 5 ש"ח. אבל יש לי אלאניס.
]

broken winges

New member
אואואואואואואואואואואואואו!צומי

טוב נספר את הסיפור בקצרה.. יש ילד אחד שאני וחברה שלי הכרנו בפורים שנה שעברה.הוא היה גדול מאיתנו בשנה..זתומרת שאנחנו היינו אז בכיתה ו' והוא בכיתה ז' ..עכשיו הוא בח' ואנחנו בז'. מאז אותו פורים חברה שלי אמרה שהיא תשדך לי אותו כשנעלה לחטיבה. לא הייתי בעד שידוך כי אני חושבת שצריך לאהוב בזכות האישיות ולא בגלל שידוך אז אמרתי לה שלא צריך. הקיצר פתאום היא נהיית לי מומחית בו. שבוע אחרי שעלינו לחטיבה היא אמרה לי שהיא אוהבת אותו ושלא אכפת לה מה אני אומר,כאשר יום לפני זה כשדיברנו היא אמרה לי שאין לי שום סיכוי איתו ושאני ארד מזה. אני רואה אותו בבי"ס במזדרונות והוא תמיד מחייך אליי אבל לא יצא לי לדבר איתו עדיין. אני לא רוצה פשוט לגשת אליו סתם ככה ולהגיד לו שאני אוהבת אותו כי זה טיפשי לאהוב מישהי מהמראה ומפעם אחת שדיברתי איתו. אז חיפשתי את האייסיקיו שלו ובעזרת קשרים גם מצאתי ואני לא מתכוונת להכגיד את זה לחברה שלי. אני לא יודעת איך ומה להגיד לו כי.כי.. זה די פתטי אחרי הכול והוא שאל אותי מי זאת. חשבתי להגיד לו ששעמם לי וחיפשתי אנשים בשם תום כי זה שם שאני אוהבת מאוד(מה שנכון אגב) ושמצאתי אותו וראיתי שהוא בגדרה אז הוספתי אותו ולתת לשיחה איכשהו להתפתח.. אני באמת לא יודעת. אוף. פתטי לדעתכן? תגידו דעות עצות או וואטאבר. אוף כואב לי הראש

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מתוק../images/Emo99.gif

לא, אני עדיין יעזוב לכמה זמן אבל בנתיים יש לי עד חצות להיות פה

למעלה