../images/Emo185.gifאני זקוקה לתמיכה נפשית.
]: החברות שלי [נגיד חברה אחת,השאר התנהגו יותר כמו אויבות שלי
] באו לעשות עבודה בפיזיקה.והן כל הזמן ריכלו עלי ועל קים.פנטסטיק.ואני הייתי אמורה להישאר פה להקליד הכל,אבל נתתי להם להקליד בבית.יש לי מספיק מה לעשות. בנוסף יש לי יותר מידי שיעורי בית,לארגן את כל הבלאגן שיש לי בספרות,לסדר את החדר,לגמור את העבודה המזורגגת,להכין את השלט עם קים יום חמישי,לארגן עם קים הכל יום חמישי [ובשישי יש לי מבחן ואנחנו צריכות לסיים בחצי שעה ואין לי מושג איך :|] ואני רוצה זמן לעצמי :| וזו לא בעיה שלי שג'ני אלרגית ופרווה של חיות ובכלל זה היא מתעטשת בבית שלי,אפחד לא חייב אותה לעבוד כאן :\ יכולנו לעשות בבית שלה אבל היא לא התנגדה לבוא.ועכשיו כל החדר מחשב מלא טישויים.וטניה אלרגית לזה שג'ני מרגישה טיפה רע,וכדי להיפטר מזה היא מרחלת עליי.ועל קים. ;; ואני וקים ניסינו לעשות את העבודה בשקט והן "אנחנו רוצה לראות" "מה אתן עושות" לפחות אנחנו עשינו משו חוץ מהלברבר לדבר עם ג'ני ברוסית על כמה אני וקים לא עובדות ואין שאני מתנהגת. יותר אני לא עושה עבודות עם טניה וג'ני,עדיף לי את הויכוחים של מור ולימור על מי רשמה יותר ומי פחות,על פני דיבורים מאחורי הגב.שהן יתקעו עם המופרעים של הכתה,אנחנו זרקנו את מור ולימור למענן,שלא יעשו עם הפאקצות.וקים גם לא עובדת איתן יותר O: אין לי כוח לכלום,ויש לי כל-כך הרבה מה לעשות. ומי אשם? הבצפר.מעולה. [דיזולי שכל שלי
]