broken winges

New member
צמידים שיש לי על היד עכשיו

*ממשיכה את השרשרת* כולם צמידי חוטים ואת כולם חוץ מאחד הכנתי.: *שחור לבן ואדום *שחור אדום בהיר ובורדו *אדם שחור *אדום לבן *בורדו-אדום ושחור *טבעת צבעונית על יד שמאל: *צמיד לבן עם עיגולים כאלו בכל מיני צבעים וטבעת תכלת. ואוו אני מגוונת כשזה מגיע לצבעים של צמידים(not)

tamaguchi girl

New member
צמידים שיש לי עכשיו על היד D:

צמיד חוטים, חצים כאלו, תכלת, סגול ירוד [עירית הכינה, מהמפגש הקודם, חופש הגדול
] ועוט צמיד שהוא סתם חוט לבן עם פסים צבעוניים, חוט שיולי הביאה במפגש האחרון
וזהו
אבל לאחותי יש עכשיו 100 צמידים ויותר שמכינים מהלשוניות האלו מתחת לפקקי קולה, כחולים ולבנים

ש ט ו פ

New member
היד שלי:

יד שמאל: שעון. ימין: שתי גומיות שחורות[יונתן מכין לי צמיד, ומירב צריכה להביא לי אחד]. זהו.[אני לא ממש אוהבת תכשיטים]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני זקוקה לתמיכה נפשית.

]: החברות שלי [נגיד חברה אחת,השאר התנהגו יותר כמו אויבות שלי
] באו לעשות עבודה בפיזיקה.והן כל הזמן ריכלו עלי ועל קים.פנטסטיק.ואני הייתי אמורה להישאר פה להקליד הכל,אבל נתתי להם להקליד בבית.יש לי מספיק מה לעשות. בנוסף יש לי יותר מידי שיעורי בית,לארגן את כל הבלאגן שיש לי בספרות,לסדר את החדר,לגמור את העבודה המזורגגת,להכין את השלט עם קים יום חמישי,לארגן עם קים הכל יום חמישי [ובשישי יש לי מבחן ואנחנו צריכות לסיים בחצי שעה ואין לי מושג איך :|] ואני רוצה זמן לעצמי :| וזו לא בעיה שלי שג'ני אלרגית ופרווה של חיות ובכלל זה היא מתעטשת בבית שלי,אפחד לא חייב אותה לעבוד כאן :\ יכולנו לעשות בבית שלה אבל היא לא התנגדה לבוא.ועכשיו כל החדר מחשב מלא טישויים.וטניה אלרגית לזה שג'ני מרגישה טיפה רע,וכדי להיפטר מזה היא מרחלת עליי.ועל קים. ;; ואני וקים ניסינו לעשות את העבודה בשקט והן "אנחנו רוצה לראות" "מה אתן עושות" לפחות אנחנו עשינו משו חוץ מהלברבר לדבר עם ג'ני ברוסית על כמה אני וקים לא עובדות ואין שאני מתנהגת. יותר אני לא עושה עבודות עם טניה וג'ני,עדיף לי את הויכוחים של מור ולימור על מי רשמה יותר ומי פחות,על פני דיבורים מאחורי הגב.שהן יתקעו עם המופרעים של הכתה,אנחנו זרקנו את מור ולימור למענן,שלא יעשו עם הפאקצות.וקים גם לא עובדת איתן יותר O: אין לי כוח לכלום,ויש לי כל-כך הרבה מה לעשות. ומי אשם? הבצפר.מעולה. [דיזולי שכל שלי
]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

ואולי הם לא ריכלו עליכן ברוסית?
תיזרקו אותם למופרעים, שיהיה להם ציון 40
מואעאעא

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני יודעת רוסית.

ולא אכפת להן שאני שומעת. הן רוצות שקים תאהב אותן.וקים לא מבינה מה שהן אומרות.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני שונאת את טניה וג'ני.

בטח הן עכשיו מדברות עלי. יותר אני לא מדברת איתן בבצפר.כאילו שאפשר לעשות את זה בכלל.הן כל הזמן מברברברות ברוזית על הסוד המאוד "אמיתי" של טניה.כל השקרים שהיא ממציאה. היא התחילה לתפוס ראש יותר מידי.והיא כבר מתנהגת כמו פאקצה סנובית.וזה מאד-מאד מטריד.ולא אכפת לה בכלל שהיא נראית כמו פרחה?כל שנייה היא רצה לראות עם השיער שלה בסדר,באה עם חוטיני ורואים לה את כל התחת,מדברת אלינו כמו פאקצה,מנסה להשתלט עלינו שנפסיק להתחבר אל מושיקו.ואחר-כך שאנחנו אומרות לה להנמיך פרופיל והתנהג אלינו ככה היא רק צועקת עלינו.אפילו ג'ני [המעריצה שלה בגלל השקרים שלה] כבר קצת אומרת לה שאנחנו מנסות לגרום לה לא להפוך לפאקצה.והיא רק צועקת.לא אכפת לה מכלום הטניה הזו?אנחנו לא שפוטות שלה.זה שג'ני מעריצה אותה בגלל כל השקרים המכוערים האלה לא אומר שאנחנו שפוטות שלה.מה הבעיה שלה שאנחנו מדברות יותר עם מור ולימור ומושיקו.הא?למה היא מנסה להשפיע עלינו שאנחנו מטומטמות והיא פה החכמה היחידה.היא יותר מידי תופסת ראש.פעם שלא היו לה חברים הי לא היתה כזו.היא הייתה נחמדה ובכלל לא הייתה מעיזה ככה להסתבב נפוחה משקרים ולספר כמה היא עשתה ככה וככה.היא היתה ילדה טובה.שתהיה פאקצה.שתהיה מגעילה.שלא תיטפל אליי.שתפסיק להתנהג אלי כאילו אני אסון סביבתי.אז מה אכפת לה שאני לא דואגת לשיער שלי שיהיה מלכותי?שאני מדברת עם מושיקו? "במקרה שלך הייתי כבר מתאבדת" והיא לא חברה שלי יותר.בשבילי היא זאתי שהרסה את ג'ני ככה.כל השקרים האלה. אני מזמינה אתה לבית שלי לעשות עבודה והיא תופסת ראש.מה אנחנו שפוטות שלה?
ענקי למי שקראה הכל.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifונכון,

עכשיו טניה תגיד שאני שפוטה של קים בגלל שהיא לא מאמינה בשקרים שלה ואני גם לא. ושאני מסכימה עם קים ולא איתה.
אני אלך לעשות שיעורים ופסיק להיות כל-כך זונת צומי :| שונאת את העולם הזה כל-כך.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifרחמים עצמיים :|

שג'ני בלי טניה היא כל-כך שונה.כל-כך. ואני שפוטה של קים. כן. עלק. *לאה לסתום*

../images/Emo24.gif

מאמיי אל תשימי על הרסיות האלה..=] אני אוהבת אותך וזה מה שחשוב..=] יצור שליי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifחיבוק ענקי לך../images/Emo24.gif

שתגיד שאת שפוטה שלה, אז מה?
ותדברו עם מושיקו! כן תדברו איתו
תדברו עם מי שאתן רוצות, היא יכולה לצעוק עד מחר. זה מה שמעצבן בתופעת הפקאצות. כל מי שנהיית פקאצה לא מה לב לזה. :|
אל תזמיני את טניה יותר.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo24.gif

טניה הזו דיי מזכירה לי חברה שפעם הייתה החברה הכי טובה שלי ועכשיו היא השתנתה כ"כ
נהייתה פאקצה-סנובית-מגעילה. שונאת את הקטעים האלו עם חברות

Blue Pencil

New member
../images/Emo24.gif

בלע.לא הבנתי.
הסתבכתי לגמרי עם הכל. >< אבל אני מקווה שתרגישי טוב.
מסנג'ר?

למעלה