917635

New member
תתחדשי../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

סוודר מאגניב! בעצם זה לא סוודר. זה סריג,לא?

the queen zohar

New member
יולי, יש לי חדשות../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

זוכרת את פבואר הסגיד
אני תופרת לו בגדים
רוצה להציע משהו פריקי ואפל

../images/Emo183.gifאני צריכה חיבוק../images/Emo7.gif

כמה דברים יכולים להשתנות בתוך פחות מ-4 חודשים? פתחתי את הספר מחזור שלי משנה שעברה והתחלתי לקרוא... ואז פשוט התחלתי לבכות. אומרים שלא מבינים עד כמה חשובים לנו דברים עד שמאבדים אותם... טוב, זה נכון. שנה שעברה כ"כ התרכזתי בכל הילדים שעיצבנו אותי כל כך, בילדות הפרחות ששיגעו אותי ובילדים המקובלים שאפילו לא שמתי לב עד כמה שכבה שלנו היתה מגובשת ואיזה כיף זה היה. עכשיו כולם פזורים בבתי הספר השונים בתל-אביב. כל החברות שלי שכל כך אהבתי ושהבטחנו אחת לשניה שלא ננתק את הקשרים לעולם, לא שמות לב להעדרי בבית ספר שלהן. ואלה, שבאו איתי לבית-ספר החדש לא שמות עלי בגרוש, איכפת להן רק ממה שחושבים עליהן ואיך הן לבושות. אני רוצה לחזור שנה אחורה, אל המחנת המרסימה שלי, אל הילדים, אל הצחוקים וכל הדברים המעניינים שיכולנו לעשות יחד כל השכבה! כי הינו מגובשים! וכולם הכירו את כולם, ולא רבנו בגלל כל שטות! והיו לי חברות שהיה איכפת להן מאיך שאני מרגישה! תקוע לי עכשיו מין גוש ענק בגרון ואני לא יכולה לבלוע אותו ולא יכולה לבכות, ו... אני מרגישה חרא, אני מרגישה כאילו לאף אחד לא אכפת ממני מעבר לבוקר טוב שגם ככה לא אומרים לי. אני מתגעגעת לזה שאם היתי זזה חצי מטר הצידה היו שואלים אותי מה קרה? אבל עכשיו, אני לא אעניין אך אחד גם אם אני אתחיל לבכות באמצע הכיתה. אני מרגישה שהיחידות שבאמת אכפת להן הן אתן... זה המקום היחידי שאני יכולה לבוא ולפרוק הכל ולקבל עידוד ולתת עידוד לאחרים בלי שישמיצו אותי בגלל שאני רוסיה או בגלל שאני לא מקובלת.. אני באמת לא מנסה לקבל צומי, אני פשוט מרגישה כ"כ חרא... טוב.. ממ.. חיבוק?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

|מזדהה| לכולם קורה 'בום' כזה שעוליםל חטיבה ועוזבים את היסודי. אבל מתרגלים, אני חושבת >< אין לי ממש מה לומר, כי אני במצב שלך..
אבל אני יכולה לעודד אותך וירטואלית..

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif ברחו מהפיפי הגדול:0

>< שלחו לי באיי סי "ברגע זה מטייל בביתכם השתן כדאי לכם...." הילדים בני השמונה שכתבו את זה כתבו בעצם שמסתובב לי פיפי בבית>< ועכשיו אני משגעת את כל מי ששולח לי את זה:"היזהרו מהפיפי הגדול:0" ואם הם לא עונים אני כותבת: "אתם לא בורחים:0 הוא יטרוף אתכם:0" עזבו אני דפוקה

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif עכשיו זה נשמע כ"כ נחמד../images/Emo9.gif

|הולכתלכתובבאוואי|

מסנג'ר חדש! ועוד משו../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

קודם כל- בגלל שהמסנג'ר שלי הכחיש את קיומי יש לי כתובת חדשה: [email protected] ועכשיו למשו. היה לי נורא נחמד, במקום אנגלית ושעתיים מתמטיקה, הלכנו לראות משחק כדורסל (שאמור להיות י'-י"א-י"ב אבל הוא בלי י'[אנחנו]) והיה נורא נחמד. לא רצינו לשבת עם כולם באמצע כי כולם נדחפו והיה פיחס. אז התיישבנו יותר בצד. ואז היו שם רק אנשים אדישים כאלה שלא שמים לב ורק אני צרחתי כמו פסיכית כל פעם שעשינו סל. בכל מקרה מתישהו בהתחלה עשינו עשן (לא אנחנו אלה מי"ב) ואז איימו להעיף אותנו. ואז ב10 שניות אחרונות שכבר היה בטוח שנפסיד אז הי"ב שפכו מים (אין לי מושג איך הם הבריחו אותם פנימה כי לנו החרימו אותם) על השופטים וזרקו שני חזיזים בוערים כאלה בצבע ורוד... וזה היה ממש מצחיק!!! ואז ההם ניצחו ניצחון טכני כאילו, כי הפסיקו את המשחק והם הובילו. וכל המשחק הרעו ומחאנו כפיים וצרחנו והיה ממש כיף (ולא היה מתמטיקה!!!) אני נהנתי.

תחת.../images/Emo121.gif

אני מרגישה תחת, מאוד דומה למה שנעמה [
] אמרה ומה שמעיין [
] אמרה. חיבוקים יהיו נחמדים, וסתם משפטי עידוד לא קשורים ובדיחות קרש.
נו, אני אפרט מחר אחה"צ, אם יהיה לי זמן. כפרעליכן, אתן פשוט גורמות טוב לכל אחת שבאה, תסתכלו בהודעות, אתן ממש קסם.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifברחי מהפיפי הגדול:0|

מה, התלהבתי
אל תרגישי תחת
להרגיש תחת זה לא כיף. כיף יותר להרגיש שמחהD:

אנבלייי

New member
הא, פילאטיס D:

זה כיף ^^
וכל החברים שלי צוחקים עליי שזה לזקנות
אבל
כשאני אהיה חטובה וסקסית נראה להם מי פה הזקנה
קצת קשה להניף את התחת אל תאחוריי האוזן וזה,
אבל אני מרגישה רעננהD: הו, ואני היחידה שמרגישה הקלה מהיסודי לחטיבה? כאילו, אני בנאדם ממש שונה ויש לי פה תקופות מאוד קשות, אבל דאמט! הייתי כזאת מוכה ביסודי >< הייתי ילדה שמנמנה ומצטיינת ובזמן שלכל החברות שלי היה בכתה ד' חבר אני הייתי מחביאה שוקולדים בארון >< אוף זה עצוב
אני כזאת פתטית :| בטח אני חולה באיזה תסמונת משהו ואני לא יודעת את זה. וכולם נחמדים אליי כי אני חולה.

broken winges

New member
את חולה במוח

מה אלו המחשבות האלו?. אנשים אוהבים אותך בגלל שאת עצמך.שאת אנבל. ביסודי הכל חרטה ברטה.. זה חלק מתהליך אבל זה לא הסיום וזה לא קובע כלום. וזה מצוין שהרגשת הקלה. ובקשר לפילטאיס..XDDD בהצלחה ^^

פעם ידעתי מה זה פילאטיס.

עכשיו אני כבר לא ;; [זה לא איזה סוג של התעמלות? משהו בגסנון יוגה?]

917635

New member
I'll Be missing you.../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

אף פעם לא נמאס לי לשמוע את השיר הזה.
Every step I take Every move I make Every single day Everytime I pray I'll be missing you Thinking of the day When you went away What a life to take What a bond to break I'll be missing you

למעלה