Mini Doll

New member
הא?

היה רשום לא מזמן בעיתון רשימה שהרב לשעבר רשם על שמות לא חוקיים- "אסורים" או משו כזה... שמות שמכילים "אל" : בת אל, אלאור, אלי, אלונה ועוד.. שמות שמכילים "לי" (הוא מסביר שזה שמות של אגואיסטים...): לילך, ליאת, לילי(הוא אומר שזה הכי אגואיסטי.....), ליאל, טלי, מלי, סלי, יולי,שירלי ועוד.. שמות של דברים שלילים מהתנ"ך: הגר (לא יודעת למה..) שמות של נביאים: שמואל, שאול, יונה.... שמות לא ישראלים: דנה,דיאנה ועוד... אגם אדם שקד(לבת)>לא חוקיים... נכון שזה דבילי?!

tamaguchi girl

New member
פעם ראשונה השאני שומעת על זה ../images/Emo12.gif

והגר זה שלילי כי היא היתה השפחה של אחד מהאבות או משהו כזה, והבן שלה בעצם יצר את הערבים. או משהו כזה [אני לא זוכרת בדיוק משיעורי תנ"ך בכיתה ב', מותר לי
] לי יש שם חוקי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאעאע

הגר היא אמא של ישמאל. האבא של הערבים. נאי לא טועה, נכון?><

ש ר ו נ ע

New member
או ואבוי לי!

לאבא שלי יש שם לא חוקי*O* וגם לי,אם אני זוכרת טוב שרון זה שם של איזשהו מלאך או נביא או משהו כזה>< והמורה שלי למדעים אגואיסטית. אלאור,את לא חוקית*O*

Blue Pencil

New member
הוווו!!11אחדאחדאחד../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יום ראשון בשמונה בבוקר אני במשרד הפנים לשנות את השם שלי.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifאני אגואיסטית../images/Emo6.gif

שמי לא חוקי משתי בחינות לי - אל ואני לא אשנה אותו..... שיקפוץ לי

broken winges

New member
האהעאהאעאנהעהאעהאעהאהעאהעהאע../images/Emo2.gif

אאאאמממ בואי נחשוב יחדיו!מאת אופיר ומעיין ^ ^ אאאאאאאאאאעאעאעאעאעאעאע אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ *מתחבקותבליסיבה* ^^ אופיר אאאאאצלליי!! כככככככככןן אצלי בבית! בבבבבבבבית! רק אצלי!! ואצלכן לאאאאאאאאאא נהנה בננה!!!!!!!!!!!! האהעהאהעאהעאהעהאעהאעכ אני אצל מעיין ככןןןןןןן מעיין הסגידית המושלמת מעיינו שלי!! מעיינוש אישתי השלישית[טליישלנועודאישתה] עאטעאעאטעאטעאטעטעטע אי ישהב אצלה! כן אצל הילדה המושלמת הזאתי שיושבת לידי והיא הביאה לי דובי^^ עאעאעאעאעאעאעאעאעא ואם זה לא מספיק אנחנו גם שומעות את סימפל פפפפפללאאן! ייייייאאא אל תדאגו אנחנו נזבל לכם את השכל גם יותר מאוחר

לא! המפפ

אני ואת התחתנו אין שום סיבה לבגוד בי.. אני חמודה לא מוכשרת מכוערת אבל אני אוהבת אותך.. והבגידה הזאת לא באה בחשבון.=] זה שאת גרה קרוב לעמיין לי אומר קלום.. נקודה!....

broken winges

New member
אני ממש לא גרה קרוב אלייה ../images/Emo10.gif

נסעתי אלייה בערך שעתיים מחיפה לבית המדהים שלה! וממ היא הציאה לי נישואין! אז חשבתי שנוכל להיות שלישיה זה יהיה נחמד
את עדיין כועסת
*פאפיפייס* גמאני אוהבת אותך
אבלאבלאבל.....למה לא שלישיה? השלישיה השולטת? אה ואת מוכשרת ויפה, אז שששש....*מעייןנדחפת* כן כן!! תקשיבי לה! ושוש! אאאאאאאאאשוש! מעיין: i didnt meen tttttoo! she is just soooo cute and buti and and and i'm sorryyyyyyyy

אני אחשוב על זה..

למרות שאין לי בעיה אם מעיין אבל המשפחה שלנו כל כך נסגדת!! והיא נשואה בכלל ליובל הבת שלנו ואם אני לא טועה היא גם הבת של קרן.. יואא..חע

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאתמול הטרידו אותי

בטלפון
נסר את הסיפור אגב אל תבהלו אני לא פוגע נפשית אני קשוחה
חח ואדישה אולי זה תלוי בעבודה מתי זה קרה....
7:00 בבוקר מצלצל הטלפון(אגב אני קמה 7:30 בקושי אם בעיות שינה עמוקות
)... הקול נשמע של גבר מבוגר אם נשימות מוזרות..
האיש:היי(נשימות כול השיחה) אני: שלום...(לא ערה מספיק) האיש: את יודעת מי אני? אני: הממ לא?!! האיש:רוצה לעשות ביד??? אני: מבינה שהוא דביל מנתקת חוזרת למיטה... אחרי שניה..צלצול האיש:נשימות אני: אתה יודע זו הטרדה... האיש: אבל את לא יכולה לחכות עד שאני אגמור(
) אני: אני יכולה להתלונן עליך למשטרה הוא: טוב אני אעשה ביד לבד ואחשוב עלייך(WTF) אני: טוב בסדר מה שתגיד מנתקת... מכיוון שזה היה 7 בבוקר לא היה לי כוח לעשות שיחה מזהה וזה אם זה היה הוריים נארה לי הייתי לוקחת את זה יותר רציני.. והקטע זה איש מבוגר!B-* מי כולכך משועממם לעבוד על אנשים בטלפון בשעה כזאת... וזה קארה באמת או אתמול או שלשום.. טוב וסוף שבוע אני פה^^

אנבלייי

New member
חח

פעם תמיד היו מטידים אותי. כאילו, היו לי תקופות של חודשיים שאנשים היו מתקשרים אליי ועושים לי מלא קטעים מוזרים. חלק מהפעמים היה מתברר שאלה ידידים שלי או חבר שלי לשעבר, וחלק מהפעמים לא גיליתי מי זה היה >< "hello annabel.. blablabla[שיחה של שעתיים, וגם דיברו איתי באנגלית, קרה לי פעם] "do you like sado mazo? come to gan dacker, it will be hot!!!!" מממ. >< עשו לי מלא קטעים מוזירם. כשהפסיקו כבר התחיל להיות לי בודד

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifחחח זה היה משעשע

אבל עם אחת קרה לי בגיל 8 ככה שממש הטרידו אותי כי לא הבנתי כלום מהחיים שלי אז(לא שעכשיו אני כן) והוא ממש כאילו התחיל לשאול אותי וידברתי איתו מלא הומ ואז בכיתי וזה... הומ אבל לא משנה עכשיו ומשעממם לי ויש לי פצע על הלשון

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאא אני רוצה שיעבדו

עלי גם בטלפון ^_^ מה אמרו לך? וממ את בסדר? כאילו אע בלע

למעלה