917635

New member
זה קצת דומה..../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

כשהראו את התוכנית על האנטישמים בערוץ 2 אז הבנתי חלק מהמילים. זה כמו עברית וערבית.. אבל פולנית הרבה יותר מצחיק מרוסית!

917635

New member
עשיתי עגיל בלשון!../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

טוב,לא.. אבל כואבת לי הלשון! הלכתי לעשות צילומים פנורמיים ויש לי לסת קטנה מדיי אז זה ממש כאב. ומחר אני הולכת לרופא שיניים
הכנתי היום עוגת שוקולד [וגם כדורי שוקולד]! והיא יצאה דיי טעימה..אכלתי 2 פרוסות ענקיות!
וחוץ מזה חשבתי שיש לי היום שיעור מתמטיקה וסתם נסעתי לגדרה
יש לי מגפיים חדשות! וחולצה של הפאוור פאף!~ ולכלכתי את המכנסיים שאני אוהבת. אוף. אני מקווה שהכתמים ירדו.. אני אפילו לא יודעת ממה זה.. היה לי שבוע משעמם.

broken winges

New member
ממממממממממהה זה???

סתם נסעת לגדרה ולא דיברת איתי? ולא הבאת לי עוגה?!? או כדור שוקולד? התבייסי לך!

917635

New member
מתבייסת../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

הייתי שם בדיוק 5 דקות. אבא שלי הסתובב ולקח אותי. חוץ מזה לבת דודה שלי היה יומולדת [בגלל זה העוגה והכדורי שוקולד..] אז דווקא התאים לי לחזור הבייתה כי כולם חיכו שאני אחזור כדי לפרוס את העוגה.

917635

New member
תמונה.../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

של המגף. וכן,אני עדיין מנסה לגרום לאנשים לחשוב שעשיתי עגיל... זה Dr.Martens אבל לא המוכרות שיש למלא אנשים כי זה לא מתאים לי.

אע

את אוהבת ד"ר!
הן נוחות ויפיופות, נכון? איפה קנית?>< יש לי שלושה זוגות ואני מתחילה לחשוב שאני רוצה עוד אחד>< אני שמחה שבסוף מצאת משהו שאהבת^^ מה זה צילומים פנורמיים?>< ושהכאב יעבור מהר^^

917635

New member
תודה:]../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

קניתי אותן ב-Weekend [בטח יש סניף באזור שלך]. ואני רציתי אותן כבר המווון זמן ורק חיכיתי שאמא תתייאש ותקנה לי אותן ובסוף אני בכל זאת צריכה לשלם 150 ש"ח.. איזה יש לך? ואיפה מצאת 3 זוגות שונים? וצילומים פנורמיים זה כדי לראות איפה יש לי חורים בשיניים אבל זה בטח גם נועד לדברים אחרים...ויש לי שיניים רגילות אבל לסת קטנה אז בגלל זה כאב.

לא שמעתי על וויקנד, אני אשאל

איזה סוגים של ד"ר יש שם?^^ את שלי קניתי מזמן בניו יורק, קצת לפני שהם פשטו שם את הרגל. הייתה שם חנות ממש מגניבה, רק של ד"ר מרטינס, קניתי שם גם מכנסיים וחולצות אבל זה היה מזמן וכבר קטן>< יש לי צהוב עם קשקושים שחורים, הוא כבר שחוק לגמרי
ירוק צומי שהחלפתי לו את השרוכים ושחור עם פרחים, נשמע מזעזע אבל הוא יפה^^ אני לא מאמינה שאוהבים את הנעליים האלו
אני מתה על הנעליים האלו^^ אחלה שאמא שלך התייאשה או משהו
^^

917635

New member
האמת?../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

חנות דיי מסריחה. חוץ מהמגפיים האלה אין שם כמעט כלום.. כלומר יש שם נעליים איכותיות אבל הן יותר מדיי יקרות ואני לא אוהבת אותן. ויש שם את הרגילות קצת יותר נמוכות משלי ואחרות שהן יותר גבוהות משלי והן בלי שרוכים ולא יודעת.. הן עלו 600 אז לא כ"כ הסתכלתי עליהן.

917635

New member
הלוואי!../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

הן עלו 500. אני משלמת 150 וההורים את השאר..

S t i t c h

New member
את!../images/Emo2.gif

את יודעת שראיתי אותך בשבת באשדוד וצעקתי לך ולא שמעת אותי! ותתחדשי

917635

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

באמת? איפה? תודה:]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifיאי ^^ הגידו נא לי להתחדש ^^

אממ אז ככה: שלל ככה מגניב כזה שקניתי P: -מכנסיים. שסוף סוף אני נראית טוב במשהו. וייזמיר יש לי רגליים נוראיות (לא אני לא פולניה) -2 סוודרים מאגניבים כאלה בצבע שחור וירוק כהה -ו...ו...הדבר שאני הכי אוהבת!!!!!!! זה סוודר בצבעים לבן וכחול כהה כזהה וזה נורא יפההה
אני אשים תמונה!! ואין לי כח להמשיך לפרט P:

למעלה