אנבלייי

New member
דאמט../images/Emo122.gifאיזה פורום דכאוני../images/Emo2.gif

כל יום מישהי כותבת הודעה אבל כזאת
[מי שמדברת
] אני מצטערת אם אני לפעמים מעצבנת, מגעילה, טיפשה או חסרת רגישות. אז סתם, אני אוהבת אתכן.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif עמדתי לכתוב את זהP:../images/Emo122.gif

נו, העוף זה מקום לבקש תמיכה מאנשים שחשובים לך *-* לכולנו יש מצוקות
|סהתפלצפות|

Cool Simsit

New member
אני צריכה תמיכה מכן...

בכמה דברים.... דבר ראשון נתחיל בבעיה שלי.... אני דיי מחבבת פלוס ידיד טוב שלי, ואני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפי ואני מפחדת שאם אני אדבר איתו על זה וזה אז נפסיק להיות ידידים טובים כי זה כבר קרה לי ואני לא רוצה שזה יחזור על עצמו.... ושני אני פשוט צריכה חיבוק, אם תרצו אני אפרט... אבל אני רק אגיד שאין לי אנשים שיתמכו בי! רק שאני יעשה מאומה או שאני אהיה כמו זומבי כל היום אז יגשו אלי אבל זה רק לאחר שאני ניגשתי אליהם חפני זה! אוף אני שונאת את החיים שלי! (מוזמנות לקחת את הכפתור! זה פשוט הדגשה על איך שאני מרגישה)

shmeksit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוו מאמי אל תיהי עצובה יש המון אנשים שאוהבים אותך כמוני למשל! גם לי זה פעם קרה שהייתי ידידה ממש טובה של מישהו ואז היינו חברים וזה סתם הרס את הידידות.. את צריכה להחליט מה שטוב בישבילך! אוהבת אותך המונים!
!!!

יש לי חיית מחמד../images/Emo2.gif

אוה, לא. אבל אני יכולה לגדל את עצמי, אני נראית כמו קופיף חביב>< אבל ככה אני תמיד מרגישה אחרי שאני מסתפרת, כרגיל קצר>< ואני נראית כמו ילדה בת 5 בערך כשאני תכף בת 16>< והייתי חייבת להסתפר
כבר חודשיים שהייתי במצב של-זקוקה-דחוף-לתספורת-נראית-כמו-חולת-נפש>< טוב שיש כובעים
בעצם, אני נראית כמו הדוליז שלי, עם השיער הקצר והישר. מחר זה יהיה שוב גלי-מתולתל^^ אגב, מישהו יודע מה זה מכנסיים תרמיים? וגופייה תרמית?
היום תפסה אותי האחראית של האוטובוס שלי בפולין ושאלה אותי אם כבר קניתי את המכנסיים התרמיים שלי. כמעט נשפכתי לפניה>< בסוף הצלחתי לשכנע אותה שגרביונים ושלושה זוגות גרביים רגילים ושני זוגות גרבי ברך והכל אחד על השני זה כמעט מספיק>< כו-לה אפס מעלות בלילה (כשאנחנו במלון מחומם!) ותשע מעלות ביום (כשאנחנו כמעט כל הזמן באוטובוס, שוב, מחומם.). כפור, הא? ואני גם עומדת לפגוש חוליגנים, גלוחי ראש ואנטישמים כבדים לפי הפרנואידיות של כולם. אני יודעת שזה לא מצחיק וכל הנושא והכל, אבל עדיין..>< חבל שלא גילחתי לעצמי את הקרקפת הקופיפית להזדהות עם החוליגנים הפולנים>< אבא שלי גם דורש ממני לקנות לו נקניק פולני מסריח. הוא מאיים עלי שהוא יתקשר לסבא שלי כדי לברר איך אומרים בפולנית נקניק. נקניק מסריח
אני אהפוך לבדיחה של כולם LOL

917635

New member
מתי את טסה?../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

ולכמה זמן? מזה נקניק פולני?
תהני! הייתי מבקשת שתצלמי הרבה תמונות אבל אני חושבת שאם יש לך מצלמה טובה אז כדאי שתשאירי אותה בבית.. יש שם המווון כייסים.

כייסים?../images/Emo2.gif

את לא יודעת כמה אמרו לי את זה>< צריך לנעול את המזוודות, לבצע סריקות לפני ואחרי כניסה לכל מקום, המון דברים. נקניק פולני?
יש לי מושג בערך כמו לך, אבל אני חושבת שזה סלמי, אני אקבל רשימה של נקניקים>< שאני אצטרך לקנות באנגלית העילגת שלי. איי ואנט סלמי, דו יו אנדרסטאנד מי? תמיד באירופה אף אחד לא יודע אנגלית
אני נוסעת בשני לפנות בוקר לשמונה ימים. בטוח יצלמו אותי, זה עם השכבה, אם תרצי אני יכולה לתת לך אחרי שנחזור. נעמה, גם אני אוהבת אותך
^^

917635

New member
כן,המון.../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif

ככה זה בכל הארצות האלה באירופה [פולין,צ'כיה,בולגריה וכו']. לאבא שלי גנבו משקפי שמש ברכבת. וגם שמעתי שגנבו לאנשים כסף... תקני מילון קטן עם מילים בסיסיות. אני טסה שנה הבאה ואני מדברת רוסית דיי טוב אז אני אדבר איתם ברוסית. לא יבינו? בעיה שלהם...

רוסית? LOL

אני יודעת את ההמנון הפולני, רק בגלל שהוא נשמע כל כך מצחיק. זה לא ממש עוזר
בעצם, אני גם יודעת מה זה שושו
שושו שעושים ביערות מעל סירפדים>< ככה הסבירו לנו LOL אבל מחר סבא וסבתא שלי בטח יבואו ואני אשב עליהם ואכתוב מלא מילים שימושיות בפולנית. מקסימום אני אגיד לפולנים שאני מדברת רק אספרנטו או לדינו ואנסה לתקשר בעזרת ידיים

למעלה