יש לי חיית מחמד../images/Emo2.gif
אוה, לא. אבל אני יכולה לגדל את עצמי, אני נראית כמו קופיף חביב>< אבל ככה אני תמיד מרגישה אחרי שאני מסתפרת, כרגיל קצר>< ואני נראית כמו ילדה בת 5 בערך כשאני תכף בת 16>< והייתי חייבת להסתפר
כבר חודשיים שהייתי במצב של-זקוקה-דחוף-לתספורת-נראית-כמו-חולת-נפש>< טוב שיש כובעים
בעצם, אני נראית כמו הדוליז שלי, עם השיער הקצר והישר. מחר זה יהיה שוב גלי-מתולתל^^ אגב, מישהו יודע מה זה מכנסיים תרמיים? וגופייה תרמית?
היום תפסה אותי האחראית של האוטובוס שלי בפולין ושאלה אותי אם כבר קניתי את המכנסיים התרמיים שלי. כמעט נשפכתי לפניה>< בסוף הצלחתי לשכנע אותה שגרביונים ושלושה זוגות גרביים רגילים ושני זוגות גרבי ברך והכל אחד על השני זה כמעט מספיק>< כו-לה אפס מעלות בלילה (כשאנחנו במלון מחומם!) ותשע מעלות ביום (כשאנחנו כמעט כל הזמן באוטובוס, שוב, מחומם.). כפור, הא? ואני גם עומדת לפגוש חוליגנים, גלוחי ראש ואנטישמים כבדים לפי הפרנואידיות של כולם. אני יודעת שזה לא מצחיק וכל הנושא והכל, אבל עדיין..>< חבל שלא גילחתי לעצמי את הקרקפת הקופיפית להזדהות עם החוליגנים הפולנים>< אבא שלי גם דורש ממני לקנות לו נקניק פולני מסריח. הוא מאיים עלי שהוא יתקשר לסבא שלי כדי לברר איך אומרים בפולנית נקניק. נקניק מסריח
אני אהפוך לבדיחה של כולם LOL