Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאממ...

בהתחלה נפגשים,עולים לגג,מצטלמים,הולכים לאכול[בשלב הזה כל אחד הולך לאוכל שהוא רוצה],חוזרים,מצטלמים עוד,אם יש פעילויות אז עושים את הפעילויות,מדברים,והולכים הבייתה.

poohandme

New member
XDDD

מכירה
בשכבה שלי יא? היא הייתה איתי בכתה לפני שעברה לשמשית: למה?

נמנמ..

נראה לי.. שם המשפחה שלה ברבי? היא באה מהדרום אבל לפני כמה שנים היא הייתה ברמת דוד? זאת היא אותה ילדה אנחנו מדברות אם כן.. אז תגידי! חעע הם חברים טובים נורא שלנו!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif DDDDDDDDDDDDDDDDDD:

עכשיו התחילה ההתרגשות DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: DDDDDD: רקיע!!!1 ומאיוש! ועוד מלא בנות שלא ראיתי במפגשים שעברו ואני מתה לראות עכשיו
]] ושירע שלי
^^ ^^ ^^

8ar8ie

New member
אני?^0^ או שאני מדמיינת?

נעמה
יאייי... עוד אממ... 17.5 שעות:]

shooroo

New member
נעמהההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif^^ ^^ ^^ ייאי../images/Emo9.gif|אושר|

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבו. ../images/Emo2.gif

אילת
קוראים לי לאכול. נמ. בומ. חזרתי ]; מחר מפגש.

GalGul000

New member
אני צריכה עזרה לרצוח את הכלב שלי../images/Emo7.gif

נראה לי שהחלטתי. הוא היה ממש חולה ומת. הרדמנו אותו או שהוא מת לבד? אם הרדמנו אותו- איך אומרים את זה.
ואממ צריך למצוא לו שם.

GalGul000

New member
קוראים לו בילי.

ואפילו הדפסתי תמונה שלו עכשיו. עכשיו רק חסר שאני אתאמן על זה קצת, ולא אתפקע במצחוק כשאני אספר את זה.

GalGul000

New member
דווקא כן ../images/Emo3.gif

אוח, לספר שוב את כל הסיפור? פעם רביעית
בצפר. שיעור אנגלית. צריך לדבר מול כל הכתה במשך 2-3 דקות על איזשהו חפץ\תמונה\שיר שיקר לנו. חשבתי על זה המון, אין לי רעיונות. אז החלטתי שאני ממציאה משהו. תכירי את בילי, הכלב שלי. היה לי אותו מאז גיל שנתיים ואהבתי אותו מאוד... כשהייתי בת 5 הוא נהיה מאוד חולה, ומת. הייתי נורא עצובה ובכיתי המון... אחרי כמה שנים רציתי עוד כלב, אבל ההורים שלי החליטו שלא מביאים יותר חיות הביתה כי אני נקשרת אליהם יותר מידי. מדהים הא?
אני צריכה לחשוב איך הוא מת

אוה8)

תכירי את בילי, הכלב שלך מאז גיל שש. שאת היית בת תשע והוא היה בן 3 [שזה 20 בשנים של כלב (מורידים אחד כי גיל שנה = 6)] הוא התנפל על איש ברחוב, לא אשמתו, הוא היה פשוט פשוש. הוא ניסה להגן על הבית8) האיש הזה נתן לו בעיטה ממש ממש חזקה, מרוב הלם, וזה שיתק אותו והוא היה בבית חולים שבועיים בין חיים למוות, עד שבסוף, הה. הוא פשוט מת
. ואת מאוד מתגעגעת אליו וזה. זה קשה לך אפילו לדבר על זה. בא לי לבכות. אני כלבתא. הרגתי את בובי
><

GalGul000

New member
בילי ../images/Emo11.gif

אבל לקחתי תמונה של כלב של חברה שלי, וזה כלב נורא קטן שלא יכול לפגוע באף אחד
הוא היה חולה ומת. זהו

למעלה