../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif משהו מצחיק בקשר לסימן

+קריאה.. ילד מהכיתה שלי ועוד כמה אומרים שאם כותבים 5 סימני קריאה את/ה ___ (עדין שאני לא יגיד XD) ואם כותבים 3 סימני קריאה את/ה גם איזה שהיא קללה.. לא זוכרת.. והיינו בשיחת ועידה איזה 5 ילדים מהכיתה וכולם התחילו לצחוק על ילד מהכיתה שלי כי הוא כתב פעם אחת 5 סימני קריאנ ואחרי זה 3 סימני קריאה XDDDDDDDD

the queen zohar

New member
זה עוד כלום../images/Emo168.gif

יש לי מורה שחולה על חצילים(לא רק על לאכול). אז אחד הילדים חתך חציל להמון חתיכות,כתב שלט שעליו כתוב חז"ל(חצילנו זכרונו לברכה)ונתן למורה. עכשיו המורה צריך לחבר את כל החתיכות,כי בכל יום שהוא לא מסיים,חציל נרצח...

the queen zohar

New member
אני יודעת שפירסמתי את זה כבר../images/Emo168.gif

אבל בפורום אחר... הוא לא ישוב קודם רואים מדים, אחר כך אמא בוכה, ובאים עיתונאים, ואיתם גם שרים. ובין דמעה ליגון, אני מוציא מן הארון, מעיל. המעיל גדול עליי, אבל הריח שלו שם. הריח שלעולם לא אריח שוב. הריח של חייל, של אח, של אדם, שעשה הכל למעני. נועל את הנעליים, הכבדות, השחורות. חובש קומטה, שנקיה היא מרבב, ועטורת פרסים. בסלון מסתובבים אנשים, זה מנחם, זה מנגב דימעה. אני בא אל אימא, ושואל: "הוא יחזור?" והיא, בכל עצוב, לוחשת: "לא"

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifS:

אני רואה עכשחו הצלצול 2.ראיתי חצי סרט. אני לא מסוגלת להמשיך לראות. הסרט עצמו לא מפחיד,אבל אני כולי רועדת בגלל מה שאולי יקרה. הווליום נע בין 0-4,ובקטעים שאני לא דואגת שיקרה משהו הווליום מגיע אפילו עד 8. לא כיף לראות סרטי אימה לבד.

GalGul000

New member
ראיתי מגרש השדים לבד. בלילה.

לבד בבית!! זה באמת היה מפחיד. וכל דקה ברחתי למחשב\טלפון וצרחתי לאנשים

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתקשיבווווווווווו.

אני נוסעת עם עוד 3 בנות, 2 חברות ואחת שרבה איתן. הן רוצות ללכת או לים או לסרט בעזריאלי, אז אמרתי להן שאם הן הולכות לסרט אני אבוא אליכן לשעה וחצי, אבל זאת שרבה איתן לא רוצה.

אאוטסיידרית שכמוני../images/Emo122.gif

אוקי, המפגש מחר באחת, נכון? מול הטאואר רקורדס? (איזו קומה?) אתן מגיעות באחת, לפני, אחרי? לא בא לי להיות לבד>< ו.. מה בד"כ עושים במפגשים? בערך.. בלע, אני צריכה להחזיק את עצמי לא להשתפן ברגע האחרון כמו תמיד>< וגם יש לי מבחן בפיסיקה בחמישי, נראה כמה זמן אני אוכל להיות במפגש. אני מזבלת לכן את המוח
אבל אני קצת לחוצה>< אוף. אה, משהו אחרון, מישהי מגיעה באוטובוס, 51, 69, 70, 56, משהו מהקווים האלה (כמעט כולם של דן, 56 של קווים)? ><

Little Chiwawa

New member
אמממ

המפגש באחת... יש כאלה שבאות לפני ויש כאלה שבאות קצת אחרי.. את לא משתפנת כי אני לא מרשה לך...ובמפגשים ממש כייף וזה..תאמיני לי... טאור ריקורדס? אממ אולי יש את זה באתר של עזריאלי?

tamaguchi girl

New member
טאור רקורדס זה בקומה שניה,

אם אני לא טועה >< זה מפגש ראשון שלך? ואל תשתפני
אני לא מרשה לך. אני רוצה לראות אותך

tamaguchi girl

New member
../images/Emo122.gifתפוזונע

פעם אחרונה שאני עוברת מתגובה מהירה לרגילה >< זה היה אמור להיות משרושר לרקיע

בדקתי, זה נכון^^

על יד הקולנוע, לא? גם אני לא רוצה להשתפן>< מפגש ראשון, כן. אבל מה עושים בד"כ, לפי מפגשים קודמים? הייתן ביחד כל זהמן או שדי התפרקתן? שיר, תודה^^ לעזריאלי יש אתר><

למעלה