בהתחלה נפגשים,עולים לגג,מצטלמים,הולכים לאכול[בשלב הזה כל אחד הולך לאוכל שהוא רוצה],חוזרים,מצטלמים עוד,אם יש פעילויות אז עושים את הפעילויות,מדברים,והולכים הבייתה.
נראה לי.. שם המשפחה שלה ברבי? היא באה מהדרום אבל לפני כמה שנים היא הייתה ברמת דוד? זאת היא אותה ילדה אנחנו מדברות אם כן.. אז תגידי! חעע הם חברים טובים נורא שלנו!
בצפר. שיעור אנגלית. צריך לדבר מול כל הכתה במשך 2-3 דקות על איזשהו חפץ\תמונה\שיר שיקר לנו. חשבתי על זה המון, אין לי רעיונות. אז החלטתי שאני ממציאה משהו. תכירי את בילי, הכלב שלי. היה לי אותו מאז גיל שנתיים ואהבתי אותו מאוד... כשהייתי בת 5 הוא נהיה מאוד חולה, ומת. הייתי נורא עצובה ובכיתי המון... אחרי כמה שנים רציתי עוד כלב, אבל ההורים שלי החליטו שלא מביאים יותר חיות הביתה כי אני נקשרת אליהם יותר מידי. מדהים הא?
תכירי את בילי, הכלב שלך מאז גיל שש. שאת היית בת תשע והוא היה בן 3 [שזה 20 בשנים של כלב (מורידים אחד כי גיל שנה = 6)] הוא התנפל על איש ברחוב, לא אשמתו, הוא היה פשוט פשוש. הוא ניסה להגן על הבית8) האיש הזה נתן לו בעיטה ממש ממש חזקה, מרוב הלם, וזה שיתק אותו והוא היה בבית חולים שבועיים בין חיים למוות, עד שבסוף, הה. הוא פשוט מת
. ואת מאוד מתגעגעת אליו וזה. זה קשה לך אפילו לדבר על זה. בא לי לבכות. אני כלבתא. הרגתי את בובי