broken winges

New member
אוף.. אני חייבת להוציא את זה

לא אכפת לי כמה דביק זה יצא הפורום הזה תופס לי חלק גדול בחיים ואני כל כך מעריכה כל אחת ואחת מכן! אני מודה לה' שיצא לי להכיר בנות כמותכן ! אתן כל כך מתוקות! אנבל ואופיר וקארינה ורוית וויייייייייעל! וסשה ויאנה וסספייר!ודנה ותמי ונעה והמיכליות ויובל וטלי ועוד מלא ששכחתי את שמן.. אפילו שאנחנו לא ממש מדברות זה הכל ביחד אתן כאלו חמודות ובאמת ובתמים אני אוהבת אתכן! ואל תשאלו מאיפה זה יצא

tamaguchi girl

New member
מעיין../images/Emo23.gif

את באה למפגש?
אני מבטיחה שאני לא אשתוק הפעם
או לפחות פחות מהפגש הקודם..

broken winges

New member
XDDDDD

חח.. אמממממממ אמא אמרה שהיא תשקול את זה ואני ממשיכה לקוות חזק מאוד!

היתי במסעדת שוקולד!!11../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אתמול! הייתי בתלאביב וקניתי ג'ינסים (2) וטרנינגים (2) ואכלתי בארומה
ואז... הלכתי למסעדת שוקולד של מקס ברנר!!!!11 ושתיתי שם שוקולטה ואכלתי כאלה קוביות מוזרות של שוקולד ממולא או משו... וזה כל כך מגניב... ומגרה, דמט. יש שם שני מכלים של שוקולד נוזלי כזה ומלא צנצנות וקופסאות של כלמיני שוקולדים וזה.. וריבועים כאלה של דברים מצופים שוקולד שיש עליהם ציורים מגניבים כאלה.. והכל נראה כל כך טעייייים... אאאאההההה!!!!1

broken winges

New member
XDDDDDDDD

מסעדת שוקולד??!?!? זה בטח נסגד ביותר! תתחדשי! ויאאמממממממממממ לך

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifכן שמעתי עליה.

באיזה עיר זה?! שמעתי שיש שם דברים מצחיקים משוקולד.XDD אני חייבת להגיע לשם!1

GalGul000

New member
מקס ברנר ../images/Emo99.gif

איזה מקום שולט. הוופל בלגי שלהם
טוב שזה לא הדבר הכי טעים בעולם
זה וופל בלגי, מעל כדור גלידה בטעם שוקולד\שוקולד לבן [הכי טעים בעולם
]\שוקולד מריר. ויש לך בצד שוקולד שאת יכולה לשפוך על זה.. וזה שוקולד מתקשה. כשהוא נוגע במשהו קר [הגלידה] הוא מתקשה.. וזה הדבר הכי טעים בעולם

M o o M o o

New member
מקס ברנר כ"כ שולט../images/Emo7.gif

פעם אחת אכלתי וול בלגי. אאאאאאאאאאא
. זה כ"כ טעים. ביום הולדת שלי אכלתי פיצת שוקולד. אאאאאאאאאאא
. הדברים שם פשוט כ"כ כ"כ טעימים.

broken winges

New member
לאלאלא! אני לא יכולה

הצ'אט לא עובד באינטרנט הדפוקי שלי.. אולי יש לכן את הכתובת של הצ'אט עצמו.. לא את הלינק.. נו אוף קשה להסביר

poohandme

New member
עוד עזרה? חשובהחשובה!!1!!11;!

אנחנו פורום יצירתי, יא? רעיונות לפינוקים(צ'ופרים) לטיול פתיחת שנה? זה ממש ממש ממש חשוב><
בבקשה?

the queen zohar

New member
רק אם יש לך זמן../images/Emo168.gif

המדריכה שלנו עשתה אישית לכל אחת כרית שכתוב עליה "לילה טוב".חלקי לפני השינה(אובקורס).

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאממ הנה:

# כריות פיציות מלאות בצמר גפן וכתוב עליהן "לילה טוב" או משהו. # מעטפה עם כל מיני תזכורות בפתקים , וסוכריה על מקל [מעטפה קטנה ומקושטת.] לא עולה לי עוד, בטח יביאו לך כבר.

למעלה