ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo12.gif

מה הקשר? הסתכלתי בשלך וראיתי כריות אבל אז נזכרתי שאני וחברה שלי עשינו בצופים לחברות אז רציתי לכתוב איך אנחנו עשינו.
את פשוט המצאת את זה נכון?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifעוד שתיים.:

# תשבצון או משהו, שאיכשהו מגיעים למשפט- ואז זה משפט מגניב. # שמש כזאת מהבד הרך העבה הזה שכתוב בה "בוקר אור" או משהו כזה.

GalGul000

New member
אני באותה בעיה.

חשבתי על משפט מגניב לכתוב על הצ'ופר. אבל יש בעיה קטנה. אין לי רעיון לצ'ופר
כל רעיון שהיה לי כבר מישהו אחר עושה.

GalGul000

New member
אני יכולה לתת לך כמה רעיונות...

אבל איזה סוג של צ'ופרים את רוצה? המושקעים? אלה שצריך גם לקנות בד ולתפור ולכתוב עם טוליפ וכל הבלאגן? או בקטנה? אני בעיקרון הלכתי להכל בדולר וקניתי שטויות... אבל רציתי גם צ'ופר מושקע. ואין לי שום רעיון. טוב, רעיונות. הממ... חולצה. טוב, אנחנו צוותים קטנים אז אנחנו עושים חולצות.... [אין לנו טיול משלנו. אנחנו מלווים טיול של כיתות ה-ח.] עם כל מיני ציטוטים וציורים ומשפטים וכותרות ודברים מצחיקים. זה יוצא מגניב לאללה... אבל רק לצוותים קטנים עושים את זה. לא חולצות מושקעות... לא כאלה שהולכים ומדפיסים. סתם חולצה לבנה שמקשקשים עם טוליפ. צעיף. הכי כיף בעולם
גרביים. מגניב לאללה... תחתונים. זה כל כך מצחיק.. בכתה ז' הביו לנו תחתונים כאלה עם ציורים, ואז היה כתוב בטוליפ "וכולם על ה..." בוקסר. עשו לנו במחנ"ק.... היה כתוב "אחלה תחת" מאחורה. זה כל כך שווה
סרטים לשיער שרשראות\צמידים.. מגן זיעה [להכין... אבל אפשר גם לקנות] מצנפות ללילה כריות מגבות [מגבות פנים כאלה קטנות... עשיתי את זה פעם. קונים בשוק, זה ממש לא יקר. ואז כותבים עם טוליפ מה שרוצים...] כל מיני שטויות כאלה של פטישים\ בקבוק כזה שמשפריצים איתו\ מאווררים [זה מגניב לאללה.] \ כדורים \ דברים קטנים כאלה לשחק איתם [לכי להכל בדולר. תמיד מוצאים שם צ'ופרים..] תיק מקלחת... לא יודעת. אני בכיוון? או שאת לא בקטע של צ'ופרים מושקעים?

GalGul000

New member
חח כן הגבתי לעצמי ../images/Emo6.gif

קודם אמרתי שאני באותה בעיה. אבל אז חשבתי "טוב, זה שאני באותה בעיה לא אומר שאני לא יכולה לעזור לה." כל הדברים שהצעתי זה דברים שאנ יבעצמי לא יכולה לעשות... כי מישהו אחר עושה\עשו לנו את זה לא מזמן\ זה יותר מידי השקעה ואין לי עצבים. או זמן.

Loony Moony

New member
רעיונות

אפשר לכתוב על צלחת חד פעמיתמעין תפריט ממש מגרה ולכתוב בסוף אין תקציב או משהו כזה.. אפשר לקנות סוכריות מוצץ.. זה מאגיב נוראא

../images/Emo110.gifלחניכות\חברות שלך?

מקווה שאת עדיין לא מכירה את האתר הזה ועכשיו תסגדי לי לנצח^^ http://www.zofim.org.il/mushmush_category.asp אצלנו בשבט יש קופסאת מושמושים מאגניבה.. זה כזה שווה, הם ממוינים לפי כל מיני קטגוריות
אמממ.. את יכולה לכתוב בתאבון כשה-ת זה תיון.. ואז יוצא ב תה אבון.. אמממממ או לצייר פול פרצופים עם הבעות ולכתוב איך הטיול או משהו כזה:S וללילה לצייר פרה ולכתוב שיהיה לך לילה מוווושלם.. ובעיקרון.. פשוט צריך ללכת לחנויות האלה של ה-2 ש"ח ולחפש "גימיקים" אני צריכה להזכר בדברים שעשיתי לחניכות שלי.. או=> הבאתי להן שרשרת עם משרוקית ומקרא, נגיד שריקה אחת= אני רוצה לעצוב! 2 שריקות= נמאס לי לסחוב תג'ריקן וכו'.. זה ממש מגניב אבל זה עלול לחרפן.. מוצצים לשרשרת זה יפה:) לקחתי תזה של הפחיות, ה"פקק", צבעתי עם לק בצבעים של השבט (שחור-צהוב
) ועשיתי מזה שרשרת.. ואם יהיה לך משהו יותר ספציפי שאת צריכה יהיה לי יותר קל לענות:p

../images/Emo110.gifועוד משהו!

מר גמיש!!! זה יכול להיות שולט.. רק שלא יתפוצץ עליהן כי אצלנו זה התפוצץ חחח... ולכתוב שם משהו כמו.. שלא תוציאי את העצבים שלך עליי:p

poohandme

New member
יא^__________^

וואי ממש תודה לכולכן:]^^;
זה טיול יום בלי לילה וזה והוא די מחר
אז אין לי זמן להכין דברים ממש ממש מושקעים
ורונית אתר מעולה
*סוגדתלנצח*XDD

broken winges

New member
אוף אמא עצבנית...

וכואבות לי הרגליים. למה אבי לא הולך כבר? >< אין לי מושג איך אני אעלה את הרעיון בפניה אחרי שהיא הבינה שלא אכפת לי עם זה שאני לא באה(מה שלא נכון) וגם זה שאופיר באה אליי. אין לי מושג מה אני אעשה.. אני בלחץ וחשבתי על זה כל היום.. יש לי תוכנית אבל מה הסיכויים שהיא תתן לי,ילדה בת 13 שהיא לא מאמינה שאני אחראית ודואגת לי כמו מטורפות אפילו כשאני הולכת למועדון קרוב במסיבות מומלדת ללכת לבד לעזריאלי?.!?!?!..אאאאאאאאאאאאאוף אולי אם אני אגיד לה שקארינה היא בגיל של מור.. אוי אוף אני מרגישה נורא לעזאזל

broken winges

New member
הלוואי..

לא.. יש לי ביום רביעי ב10 וחצי בבוקר תור לרופא שיניים למתוח את החוט.. אבל הורידו לי את הגודר ואת הגומיות

917635

New member
יש לי רעיון.../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif../images/Emo73.gif

אולי פשוט תביאי איתך את אמא/אבא/מור? שהם יסתובבו ואת תהיי איתנו:] אם הם לא ירצו, יש לי עוד רעיון! תבקשי מאמא שלך שתלווה אותך ממש לרכבת ותקחי פל' ותבטיחי לה שתתקשרי כשתפגשי אותנו ברחובות.

למעלה