poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

"בכרמל מתקיים מפגש בין ים ויבשה" ציינו והסבירו 3 השפעות/השלכות משמעותיות שישנן או שהיו בעבר למפגש זה על כל רובד(פיסי, ביוטי ואנושי) יש לציין ולהסביר השפעה\השלכה אחת על כל רובד. כל השפעה\השלכה חייבת להיות מאומתת בספרות המקצועית. עזרה? בבקשה?

אנבלייי

New member
../images/Emo3.gif

אנישונאת של"ח. ^^ אמממ פיסי- אקלים
רוחות וזה, בלהבלה ביוטי- בע"ח וצמחייה, תבדקי איזה בע"ח מצויים באיזורים חופיים, ואיזה צמחיה מרבה לגדול שם, גם בהשפעת האקלים שנוצר. אנושי- הל נווס. מה איכפת לי בכלל?!?!?! למישהו אכפת?!? לאא!!! אזלמההההה??

../images/Emo110.gifטחחח מה??

אני גרה בכרמל, אני אנושית, שום מפגש בין היבשה לים לא משפיע עליי:S בצפר זה פיכס.. איזה מקצוע זה? אין איזה הכוונה לאנשהו? זה קשור לאיזה נושא? מה זה..

../images/Emo10.gif

הסתכלתי ביומן עכשיו וגיליתי שיש מבחן בפיסיקה בחמישי
כמה שאני מעופפת.. בראשון יש במחשבים, אח"כ בביולוגיה, ספרות, אזרחות ועוד כמה, וכל זה עד הנסיעה לפולין, בתחילת נובמבר
שבועיים קשים

broken winges

New member
עזרה באולסטאר וזה.....

אממ התחלתי לשפץ את האולסטאר שלי ואני ממש רוצה לצייר\לרקום עליהן משהו מאגניב כזה... בהתחלה רציתי את ג'ק אבל לא ממש הלך וחשבתי טוב.. אני מקווה שליש לכן רעיונות לדברים שאני יכולה לרקופ או לצייר על האולסטאר.. אל תחשבו על רמת קושי וכאלה פשוט תכתבו רעיונות.. אסגוד לנסגדת שתתן לי רעיון נסגד :p

Shusho

New member
יש לי רעיון בשביל הג'ק

מה צבע האולסטאר אגב? אם שחור אז יופי. קני בד לבן, גזרי צורה של פרצוף של ג'ק ואת העיניים והכל. בגלל שהאולסטאר שחור לא צריך בד שחור בצורת עיניים וכו', אם האולסטאר לא שחור - קני גם בד שחור וכו'. אבל תתפרי את זה טוב!!! את יכולה גם לקנות בד כתום וירוק ולעשות דלעת בצד השני.

broken winges

New member
אני משפצת את כל האולסטאר

כעיקרון הוא כמו של יהב.. סקוטי ירוק-ורוד-כתום אבל תפרתי על כולו בד לבן.... ואני כנראה אמשיך עם הג'ק.. תודה
פורום אופנה אלטרנטיבית נותן לי הרבה השראה ו*תקווה*(אם אפשר לקרוא לזה ככה) בזמן האחרון

הממ...

אממ אולסטאר אמיתיות? חח אממ את יכולה לקחת תדברים האלה שמגהצים על ג'ינסים וכאלה.. לקחת כמה שהם כמו עיגולים בכמה צבעים ולרקום.. באיזה צבע האולסטאר? *תראיתמונה^^*

למעלה