את- את בסדר? אני נורא מקווה שלא הבנתי טוב את ההודעה שלך. דברי עם מישהו שאת אוהבת. הירגעי :< אל תעשי משהו פזיז אל תיעלבי או משהו כי אני מפגרת ואני לא יודעת מה לכתוב לך>< :[ ...
דברי עם מישהו. את לא יכולה לתת לזה להמשיך ככה. אני אוהבת אותך. באמת, אפילו שאנחנו בקושי מדברות. ואת ילדה מדהימה, זה לא מגיע לך. התאבדות זה לא פתרון. את יודעת שלא.
אז מתי המפגש בסוף?? ושעה כבר קבעתן?? כי אני יכולה לבואאאאאא!!! טעליייי אני אראה אותך!! אופיר אני אראה גם אותך!!!!סשה אני אראה גם אותך!!!! אבל זה בתנאי שתבואו! חחח מישהי יודעת?
-->מפגש--< אוקי..אז ככה ה-26 לאוקטובר זה לא הכי טוב למה? כי זה איסרו חג..יש כאלה שחוגגים לא יודעת מה.. או משו כזה! לפי מה שהבנתי אין רכבות ביום הזה! ונמנמ עשיתי קצת בירורים..חע סתאם! אז לפי דעתי הכי טוב זה לעשות את זה בחול המועד אז ערב סוכות זה ב-17 לאוקטובר לפי דעתי כדאי לעשות את או ב19 או ב-20 לאוקטובר.. אני אישית רוצה לראות את כולם..ונראה לי שחצי מהבנות כאן חייבות לבוא ברכבת..אז תחשבו על זה קצת! קראתם? כתבו הודעה אם תגובה להודעה בלעע חע!
זה לא שמישהו פשוט החליט על ה-26 וכולם צריכים לקבל את זה. מיכל פתחה שירשור ושאלה איזה יום הכי מתאים וזה היה היום. אם את רוצה, תפתחי את שירשור כזה. והרכבות כן עובדות באותו יום