|תחת| כי לא מתאים לי
ה האקונה מטטה New member 8/10/05 #89 אווו!! אבל נמנמ..אז ארגגגגגגג!! רציתי לראות אותך שובבב אבל נראה לי שעדיף לא ביומיים האחרונים של החג.. את מביהנ אותי חע?
אווו!! אבל נמנמ..אז ארגגגגגגג!! רציתי לראות אותך שובבב אבל נראה לי שעדיף לא ביומיים האחרונים של החג.. את מביהנ אותי חע?
8 8ar8ie New member 8/10/05 #98 19 בסדר מבחינתי. אבל אני חושבת שבכלליות איסרו חג זה טוב כי בחול המועד וזה אנשים נוסעים...:\ וכבר קבענו 26 לא?:0
19 בסדר מבחינתי. אבל אני חושבת שבכלליות איסרו חג זה טוב כי בחול המועד וזה אנשים נוסעים...:\ וכבר קבענו 26 לא?:0
P PinK inK New member 8/10/05 #91 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifמי בא לאילת בסוכות?? חוץ מלאה(הלא נחמדה)
B BiDriL New member 8/10/05 #100 ../images/Emo185.gifאני כן נחמדה ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif
P PinK inK New member 9/10/05 #134 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifהוריי!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
B be a bee New member 8/10/05 #92 עצומה נגד קסטרו../images/Emo55.gif תחתמו כאן בבקשה. זו העצומה המחודשת נגד קסטרו, בפעם שעברה היא הבטיחו שהם יפסיקו לייצר בגדים עם פרוות אבל הם שיקרו>.<'.
עצומה נגד קסטרו../images/Emo55.gif תחתמו כאן בבקשה. זו העצומה המחודשת נגד קסטרו, בפעם שעברה היא הבטיחו שהם יפסיקו לייצר בגדים עם פרוות אבל הם שיקרו>.<'.
P PinK inK New member 8/10/05 #94 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifמה נסגר איתם??../images/Emo4.gif חותמת.
H hadasusha New member 8/10/05 #101 הם הפסיקו לייצר... אבל הם מוכרים עד סופ המלאי... מה אתם מצפים שהם יעשו עם הכל... יזרקו לפח. אני חס וגראס לא תומכת בפרוות אבל מה אתם רוצים שהם יעשו?
הם הפסיקו לייצר... אבל הם מוכרים עד סופ המלאי... מה אתם מצפים שהם יעשו עם הכל... יזרקו לפח. אני חס וגראס לא תומכת בפרוות אבל מה אתם רוצים שהם יעשו?
S shmeksit New member 8/10/05 #95 כולן להיכנס! מישהי יודעת אולי מתי יוצא המפגשפורום?! אני ממש רוצה לבוא אבל אני יכולה רק ב - 20 לחודש בבקשה תגידו לי שקבעתן בתאריך הזה!!
כולן להיכנס! מישהי יודעת אולי מתי יוצא המפגשפורום?! אני ממש רוצה לבוא אבל אני יכולה רק ב - 20 לחודש בבקשה תגידו לי שקבעתן בתאריך הזה!!
ח חחחח מצחיקה New member 8/10/05 #103 כנסו ../images/Emo70.gif יש לי בלוג חדש http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=172643
ה האקונה מטטה New member 8/10/05 #106 ואהה!!! שני וקרן קיבלו את המכתב והן שמחו!! ורק מרוב טיפשותי שחכתי להכין לאביטל מכתב.. אבל אני אכין בקורב מתי שלא יהיה לי ביום 2 מבחנים כמו מחר חע! מישהי עוד רוצה להיות חברתי לעט?. או עת איך שבאלכן..=] כתבו מסר!
ואהה!!! שני וקרן קיבלו את המכתב והן שמחו!! ורק מרוב טיפשותי שחכתי להכין לאביטל מכתב.. אבל אני אכין בקורב מתי שלא יהיה לי ביום 2 מבחנים כמו מחר חע! מישהי עוד רוצה להיות חברתי לעט?. או עת איך שבאלכן..=] כתבו מסר!
H hadasusha New member 8/10/05 #107 |שנוצ| תודה!../images/Emo140.gif רק רציתי להודות לכולכן על שירשור הספרים... הרבה המלצות טובות! כולכן חמודות!!!!!!!!!!!!!
|שנוצ| תודה!../images/Emo140.gif רק רציתי להודות לכולכן על שירשור הספרים... הרבה המלצות טובות! כולכן חמודות!!!!!!!!!!!!!