חמצמצה

New member
כי כי כי ../images/Emo10.gif

כמו מפגרת שכחתי מההופעה >< ואז הלכתי לסרט ואז כבר לא הלכתי להופעה ואז אז היה משעמם ><

Radio Joe

New member
.

"כמעט שליש מהנאנסות שוקלות התאבדות." פתאום הכל מתבהר.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif יאן? O_O

את- את בסדר? אני נורא מקווה שלא הבנתי טוב את ההודעה שלך. דברי עם מישהו שאת אוהבת. הירגעי :< אל תעשי משהו פזיז אל תיעלבי או משהו כי אני מפגרת ואני לא יודעת מה לכתוב לך>< :[ ...

אנבלייי

New member
יאנה >>

זה כלכך מתחבר למה שחשבתי כברהרבה זמן. אני פה, את יכולה לדבר איתי ואת יודעת מה אמרתי לךכבר בעבר. אני אוהבתאותך

GalGul000

New member
יאנה.

דברי עם מישהו. את לא יכולה לתת לזה להמשיך ככה. אני אוהבת אותך. באמת, אפילו שאנחנו בקושי מדברות. ואת ילדה מדהימה, זה לא מגיע לך. התאבדות זה לא פתרון. את יודעת שלא.

אני פשוט

לא יודעת מה להגיד. רק אוסיף שאני אוהבת אותך מאוד מאוד ושולחת לך חיבוק מוחץ. ואם את צריכה מישהו לדבר איתו, אני כאן. הרגישי טוב.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifלא.

יאנה, לא.פשוט לא.
ואני כאן אם את רוצה לדבר עם מישהו.

Cool Simsit

New member
טוב תראו יש לי שאלה חשובה חשובההה

אז מתי המפגש בסוף?? ושעה כבר קבעתן?? כי אני יכולה לבואאאאאא!!! טעליייי אני אראה אותך!! אופיר אני אראה גם אותך!!!!סשה אני אראה גם אותך!!!! אבל זה בתנאי שתבואו! חחח מישהי יודעת?

המ באמת!זה חשוב כנסו!

-->מפגש--< אוקי..אז ככה ה-26 לאוקטובר זה לא הכי טוב למה? כי זה איסרו חג..יש כאלה שחוגגים לא יודעת מה.. או משו כזה! לפי מה שהבנתי אין רכבות ביום הזה! ונמנמ עשיתי קצת בירורים..חע סתאם! אז לפי דעתי הכי טוב זה לעשות את זה בחול המועד אז ערב סוכות זה ב-17 לאוקטובר לפי דעתי כדאי לעשות את או ב19 או ב-20 לאוקטובר.. אני אישית רוצה לראות את כולם..ונראה לי שחצי מהבנות כאן חייבות לבוא ברכבת..אז תחשבו על זה קצת! קראתם? כתבו הודעה אם תגובה להודעה בלעע חע!

../images/Emo45.gif

אני רוצה שהמפגש יהיה בחג עצמו, אם אפשר.. חץ מזה, אתן רוצות מפגש יום לפני סוף החופש? המון פעמים יש מלא סידורים והכל שדוחים לסוף
אגב מפגש, כמה זמן בערך הוא יהיה? אני רוצה להביא חברה והיא יכולה להשאר עד 2-3 ככה.

../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

זה לא שמישהו פשוט החליט על ה-26 וכולם צריכים לקבל את זה. מיכל פתחה שירשור ושאלה איזה יום הכי מתאים וזה היה היום. אם את רוצה, תפתחי את שירשור כזה. והרכבות כן עובדות באותו יום

למעלה