אווו!!

אבל נמנמ..אז ארגגגגגגג!! רציתי לראות אותך שובבב אבל נראה לי שעדיף לא ביומיים האחרונים של החג.. את מביהנ אותי חע?

8ar8ie

New member
19 בסדר מבחינתי.

אבל אני חושבת שבכלליות איסרו חג זה טוב כי בחול המועד וזה אנשים נוסעים...:\ וכבר קבענו 26 לא?:0

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifמי בא לאילת בסוכות??

חוץ מלאה(הלא נחמדה)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני כן נחמדה ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifהוריי!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

be a bee

New member
עצומה נגד קסטרו../images/Emo55.gif

תחתמו כאן בבקשה. זו העצומה המחודשת נגד קסטרו, בפעם שעברה היא הבטיחו שהם יפסיקו לייצר בגדים עם פרוות אבל הם שיקרו>.<'.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifמה נסגר איתם??../images/Emo4.gif

חותמת.

hadasusha

New member
הם הפסיקו לייצר...

אבל הם מוכרים עד סופ המלאי... מה אתם מצפים שהם יעשו עם הכל... יזרקו לפח. אני חס וגראס לא תומכת בפרוות אבל מה אתם רוצים שהם יעשו?

shmeksit

New member
כולן להיכנס!

מישהי יודעת אולי מתי יוצא המפגשפורום?! אני ממש רוצה לבוא אבל אני יכולה רק ב - 20 לחודש בבקשה תגידו לי שקבעתן בתאריך הזה!!

ואהה!!!

שני וקרן קיבלו את המכתב והן שמחו!! ורק מרוב טיפשותי שחכתי להכין לאביטל מכתב.. אבל אני אכין בקורב מתי שלא יהיה לי ביום 2 מבחנים כמו מחר חע! מישהי עוד רוצה להיות חברתי לעט?. או עת איך שבאלכן..=] כתבו מסר!

hadasusha

New member
|שנוצ| תודה!../images/Emo140.gif

רק רציתי להודות לכולכן על שירשור הספרים... הרבה המלצות טובות! כולכן חמודות!!!!!!!!!!!!!

למעלה