אתן כ"כ מתוקוווותת!!!!../images/Emo54.gif

חשבתי שאף אחת לא תגיב וזה ויואו אני אוהבת אתכן
אחח אתן מתוקות. ואממ הייתי אמורה להקריא את זה ביום שישי..והרגשתי כאילו אני הולכת ליפול או משו אז אממ המורה אמרה שאני אקריא ביום ראשון(איזה מזל שהיא אוהבת אותי
) ו ו אמאלה אבל!כי כאילו..אעע.יש לי עבודה טיפשית כזו. היינו צריכים לכתוב על רושם ראשוני, וכתבתי על..עטים.כןכן, עטים. האלה הפשוטים, גוף כתום ומכסה בצבע של העט?אלו. כל העטים מסודרים לפי קבוצות של צבעים( אדום עם בורדו, סגול עם סגול בהיר בלה בלה) והעט השחור הגיע ולא היו לו חברים וכולם שנאו אותו(כי הוא היה נורא שונה
), ואז הוא רצה לברוח ובסוף הוא לא ברח והורוד והירוק הולכים לשיעור סריגה בסוף כי כל הצבעים למדו שרושם ראשוני לא משנה בכלל! וזה מטומטם כ"כ
אוח אני חולה עליכן.באמתבאמת. אני אודיע לכן איך הלך

בסוף לא הקראתי../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

כיכי היא לא קראה לי ואני לא הולכת להתנדב:X

אנבלייי

New member
../images/Emo10.gif

סופסווף אני יכולה לבוא, לצאת ולבוא אליו לבד
ואמא לא מרשהלילצאת >>

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהמטורפים האלה,

[חברותי,מושיקו,דניאל] עושים סרט רכילות והתנחלות ואני כתבת הסנד אפ והבדרנית. והמפחיד שהם מזה רציינים.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif כי גם אני אוהבת את אילנע../images/Emo98.gif

הגרסא הלא מצונזרת
[והאוזן שלי לא ענקית במציאותXD והסנטר גם לא עקום
] |מתה| |מחפשתשלמות| |מוצאתאשל| |מוצצתאצבע|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif |חתחתול| חרמן? P:

*מקפצת במעגלים עם ידיים למעלה בעוויויות ססגוניות ועושה "הונלולולולולוווו" לו* *נכנסתלצ'אט* מיס כרית

אנבלייי

New member
אני פאקינג אוהבת את התמונה הזאת../images/Emo12.gif

שתיכן
אני אוהבת אתכןןןןןן!!!
מוחץ
הצוואר שלך ממש יפה
וה..עצמות לסת?
|מתה| :[

PakoLina

New member
אוףףף ><../images/Emo118.gif

איזה תיסכול T___T תחלתי דולי, והשימלה יצאה לי ממש טובה (פעם ראשונה שמשהו יוצא לי טוב T_T).. באתי לשמור מה שעשיתי, ובטעות שמרתי על גיפ ועכשיו זה הרס הכל T_______T יש אולי דרך לשנות את זה? ;;

אנבלייי

New member
תצילו אותי *O*

קמתי בבוקר והדלת סגורה וגרמתי לאמאשלי לחשוב שאני עוד ישנה, ושמעתי אותה מדברת בטלפון עם מישו ואומרת שהיא תצא עוד רבע שעה, ועכשיו נכנסה לנו הבייתה איזה אישה זקנה ומוזרה [חביבה אבל>< מוזרה>>] שהכלב שלה חבר של הכלבה שלי, ואמא שלי מסבירה לה דברים וזה ונראלי שהיא עומדת לצאת ולהשאיר אותי איתה, שתהיה לי בייביסטיר או משו?!?!?!?!?! מההההההההה??;[ מה אני עושה 0.0"

למעלה