shooroo

New member
חג המעלות../images/Emo99.gif

את הלילה הזה תזכרו מכל הלילוווווו-הוווותתתתתתתDDD:

../images/Emo15.gifבדיוק מה שבאתי לכתוב><

מעבר לחלום, יש הגשמה. ד"ש לעידורהמי. עידו ברקוביץ' אם אתם לא קוראים לו ככה><

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifמפחיד.../images/Emo2.gif

טיילתי בארכיון, ונכנסתי לקישור שמישהי צרפה להודעה, והתחילה מוזיקה די חזקה, אז רציתי להחליש כדי לא להעיר את אמא. לחצתי בטעות על הכפתור הלא נכון, שלא עושה בלאגן אבל צריך לחכות כמה שניות. החלשתי מווליום 1 לווליום 0. וזה המשיך לנגן.
הצילו!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאוף.

אני לא יודעת למה אני כועסת עליך, למה נפגעתי ממך, ואיך הכל התחיל, אבל אני לא מסוגלת להסתכל עליך.

הודעה משוש החיפושה:

רק רציתי להגיד,שאני לא נמצאת בפורום כי תפוז לא נותן לכתוב הודעות.ואני כותבת לך כי את השם משתמש הראשון שראיתי... תמסרי לכולם דש! ^^

אוף../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

מישהו יודע איפה קונים תרופה נגד פחד להקריא דברים מול כיתה?:|||

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo24.gif

תתאמני, תשנני, תירגעי, ותצליחי. ואני בטוחה שתצליחי.

../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

זה לא זה..אני יכולה לקרוא את זה ~טכנית~, אני טובה באנגלית..אבל זה כאילו.כל האנשים האלו!והם מסתכלים עליי.ואני מכוערת!אז הם צוחקים עליי.ודייי

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif צוחקים עלייך?

אבל את קוראת טקסט, לא הולכת עם תחתונים על הראש!
אני לא אציע לך לדמיין את כל הכיתה שלך עירומים, כי זה גם מזעזע
, וגם במקרה הטוב סתם יגרום לך לקבל התקפת צחקוקים שתתגלגל לחנק מצער בכל מקרה X.X זה לא כזה נורא, תגידי לעצמך שאת יכולה, אנשים לא *ישר* צוחקים עלייך כשאת מדברת מולם D: בדרך כלל, ואם זה מול הכיתה והכל וסיכום אז אנשים זורקים אחד על השני דברים או מרכלים על המורה או בוהים במשהו רנדומלי/במקרה הטוב בך ובלהבלהבלה פחח אני ממש לא עוזרת

Stinki Winki

New member
ובנימה זו...

אני מבטיחה לך ש-75% לא יידעו שאת עומדת שם עקב נימנום/שיחות עם חברים לשולחן/ ציור בסוף המחברת/ זריקת מטוסי נייר/ תכנון קפיצה מהחלון.

yaeloolik

New member
גם אני פחדתי שנה שעברה..../images/Emo3.gif

היה לי באנגלית... הייתי דיי בהיסטריה. אבל אחרי כמה זמן קלטתי שחוץ ממני ומהמורה לאף אחד לא אכפת מה אני אומרת. אבל יש כל מיני שיטות... -לדוגמא תביאי איזה משהו להעביר בכיתה. שימי אחד בכל טור ככה שתמיד תהיה קבוצת ילדים שלא עסוקה בך. -או נניח (אנחנו היינו צריכים לעשות על ספר) אפשר לכתוב בגדול את השם של הספר על הלוח\ בריסטול. -לצייר משהו שקשור (וזה עובד לטובתך כי את מציירת מדהים
) אני גם ממליצה לך להסתכל על החברים שלך ועל המורה. אני לא הסתכלתי על אחרים... לא היה לי צורך להסתכל עליהם
. חוץ מעל איזה ילד אחד ממש כוסי *חוזרת לנושא*... -והכי אבל הכי חשוב (כמעט) תלכי למורה ותגידי לה שאת מפחדת ושאת לא רוחצה להקריא ויש לך פחד קהל וזה ואז תלכי ותעשי את זהD: תתני את הופעה של החיים שלך!!! -אההההההההה ותקחי איזה שוקולד לאכול לפני בשביל הסוכרD:

למעלה