GalGul000

New member
סוףסוף.

גמרתי עם זה
לא הלך משו. אבל חפיף. [מבחן במתמטיקה] מתחיל להמאס הקטע עם המחשב. לא נראה לי שמישהו יטפל בזה בזמן הקרוב. וכאילו פאק, אין לי כלום. אפילו את השירים שלי אין לי
אני בכלל לא יודעת מה אני עושה פה. אני מניחה שאני אוהבת את המקום הזה יותר מידי בשביל להתנתק. אבל בכל זאת הייתה סיבה לעזיבה שלי. המצב עם המחשב מחרפן אותי.

8ar8ie

New member
8-P

טרילילי. גמני סיימתי עם זה. הלך ממממאש לא משו... אבל אמרתי לאמא אז זה קצת הרגיע אותי משום מה:0 תזמינו מישו שיתקן לא?:0 ותחזרי... כעעע

א ל א ו ר

New member
אהמ.... צריכה קצת עזרה!

עשיתי דולי על פי חברה שלי (כמובן שהיא הרבה יותר נמוכה אין לה חזה ואין לה ראש גדול><) כי יש לה יום הולדת זו חלק מהמתנה.. אבל יצא גואל נפש! תעזרו לי לשפר פליז... בייס חדש של אנגי צאן איזה מדהימים! תודה למגיבה...

טהטהטה.

8 ימים בפארק הירדן זה כיף, יומים של כאב ראש וחום זה לא. ש(אאאאאאאא)לום אנשות ^^.

א ל א ו ר

New member
אוף! איזה באסה../images/Emo7.gif

בוחן-חשבון-יום שישי איזה באסה!
אוף אוף... בוחן על כפל כל הנושא הזה.. כן כן לכם הוא קל אבל לי לא! אוף... ואחרי זה יש לי במחן בתנכ עוד יותר חרא ואחרי זה בעברית! (לא באותו יום הפרדים של כמה ימים.. אבל עדיין
)

917635

New member
אני כבר לא מתלבטת יותר.../images/Emo41.gif

המסיבה בבי"ס נדחתה. למסיבה במועדון אני לא הולכת כי אין לי איך להגיע כי כולם הולכים למטרוק. אז נשארה לי האפשרות השלישית שהיא ללכת עם ההורים לבית קפה/מסעדה. אני צריכה להפסיק להקשיב לעצמי. אתמול שכנעתי את עצמי [וניסיתי לשכנע אנשים נוספים] שלא יהיה היום בוחן-מבחן במתמטיקה כי יש משחק כדורסל. אבל בסוף כן היה:[ אבל לפחות הצלחתי לפתור הכל ואני מצפה ל-95+
מעיין-ראיתי את ההודעה שלך אבל אני לא הצלחתי להגיב עליה אז אני אכתוב לך פה. ביום חמישי הבא אני אהיה אצל המורה למתמטיקה. וגם בזה שאחריו אז נקבע מתישהו :] אני הולכת לחוג אירובי ונחמד לי. האנשים שם נחמדים [חבל שיש כל כך מעט מהם] והמורה משעשעת. וזה כיף :] רק חבל שחברה הבטיחה לבוא לשיעור ניסיון והבריזה לי ולא עונה לי להודעות. אבל זה כבר בעיה שלה,לא? אני גם ככה נהנית... תכננתי להכין עוגיות לכיתה שלי לכבוד ראש השנה אבל אין לי זמן ולאמא אין כוח לעזור. אין מחר אזרחות! וגם לא מתמטיקה! יש לנו עוד חודש טיול שנתי לאילת וביום הראשון אין איפה להתקלח. איכס! וגם ביום השני אין כ"כ.. וזאת גם הפעם הראשונה שאני נוסעת לטיול שנתי עם השכבה שלי [שנה שעברה לא נסעתי] ובאוהלים. זה כ"כ מוזר... התכוונתי להרשם לסמינר חמישי-שישי בבי"ס אבל לא נרשמתי. לאיודעת למה. זה נשמע ממש כיף..וישנים בפנימייה ויש אוכל שהוא לא קייטרינג:-O זהו. סיימתי לכתוב כלמיני דברים לא קשורים אחד לשני.

broken winges

New member
יאי ^ ^ קודם כל הזכרת אותי ../images/Emo2.gif

XD מחר.. יש לי מסיבה ולחץ.. יום חמישי הבא... אני פנויה!!! יאי!! ואז תבואי אליי ונעשה אממ.. אמממ.. לוידעת..אבל אבל נראה ^ ^

917635

New member
אבל מחר אין לי בכלל שיעור..../images/Emo41.gif

אני הקדמתי אותו לאתמול. ונקבע כבר בשבוע הבא :]

וד"א, משהו לא קשור(והקפצה סמויה../images/Emo11.gif)

יש לי יום הולדת ביום שיש הבא, אחרי ראש השנה, ואני מצפה לשרשור
(ובכן, המומולדת שלי כבר נהרס מראש- בשעה 8 בבוקר שמים לי גשר למטה
)

917635

New member
מזלטוב:]../images/Emo41.gif

גשר זה לא כזה נורא.. לי היה מכיתה ו' עד כיתה י'! ואני עד היום צריכה לשים פלטה.

917635

New member
הידעתן../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

לטיול שנתי לא באים עם חוטיני פה [ראו חץ] [בייס-Cherryville]

917635

New member
אבל..../images/Emo41.gif

כן באים עם גופייה עד לפה[ראו חץ] [בייס-Cherryville] אל תאשימו אותי. זה מה שהסבירו לנו היום!

למעלה