DOLLS GIRL

New member
אהה!!

תראו מה תפוז שלחו לי בלע שלום DOLLS GIRL, שניה לפני שאנחנו מאחלים לך שנה מצויינת, רצינו להודות לך על שכתבת ושלחת אלינו את הסיפור לפרוייקט. גם אם סיפורך לא נכנס לפרוייקט ´המקלדת´, עצם השתתפותך הוותה תרומה גדולה להצלחת הפרוייקט ואנחנו מאחלים לך שתמשיך/י לכתוב וליצור, כמו גם להשתתף בפרוייקטים עתידיים הקשורים בכתיבה. אנחנו רוצים להזמין אותך לקחת חלק בצילום כריכת הספר של פרוייקט ´המקלדת´ ב- 20 באוקטובר (חול המועד סוכות), בשעה 15:30 נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. אפשר להזמין חברים, מכרים, משפחה ובני דודים... לאחר שנרכז את כולכם לתצורה בה רואים ממבט על אתכם יוצרים את המילה ´המקלדת´, יצלם אותה צלם מגג העירייה. קבענו? מאחלים לך שנה מקסימה של יצירה והתחדשות, צוות עורכי פרוייקט ´המקלדת´ בתפוז אנשים בלע ולכם לא!! (או אולי כע?)
אני סתם זונת צומי עזבו

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifD:

"אפשר להזמין חברים, מכרים, משפחה ובני דודים" זה אומר שאת יכולה להזמין אותנו,או שנבוא סתם ונגיד שאנחנו מכרים[
] שלך. אה כן,אני לא יכולה לבוא. בעצם אין לי חשק לבלאגן,וגם לא ירשו לי. אז אל תשאלי אותי

א ל א ו ר

New member
אלון הוא בן חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה ילד בן ___ (מנסה לא לקלל חזק) כן כן בהתחלה שמעתי בטרס או אלאור או שקד אוהבת את עדן לא דמינתי שהוא יפזר עליי שמועות לא נכונות ומגעילות כאלה!! נוו באמת הוא מר יריקות שיפנזה חזיר שמן מכוער אדיוק מעליבבן!!! לא שאני יאהב אותו? פתאום אני מגלה באי סי קיו אלאור פלוס עדן הוא כותב לי!! הוא החרא הקטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא!!! בטח כבר כל הכיתה יודעת! ועוד שזה לא נכון ועוד שהוא ילד כזה ועוד שייצחקו עליי ואלון הבן ___ אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!! אני רוצה להחליף כיתה בית ספר עיר חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הילד האדיוט משנה שעברה תמיד מציק לי!! ועכשיו זה!!! אם זה לא אלון המפיצן ואני יגלה מזה הוא יקבל את המכות של החיים שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא אכפת לי אם זה אדון מפלצת מהכיתה האדיוטית שלי אני דורשת נקמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומקסימום בנתיים אם אלון יבוא יהיה ממני במטר אני אסתקל במבט של אתה הולך למות וייתן לו את הבוקס שרפה או כאפה הכי חזקה שקיבל אי פעם אוו שיחל לדמין!!!!!!!!!!!!!! וגם לעדן!! לעזאזל והוא עוד יושב לידי המניאק!! הוא רק ייפנה עליי הוא ייסתכל עליי הוא יקבל מכות!!!!! כאפה חזקה יותר מהחלומות שלו!!!!!!!!!!! אני דורשת נקמה הבני __ האלה!!!!!!!! עידוד רעיונות לנקמה מישהי??

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifדבר ראשון,תירגעי.

תנשמי עמוק ותסבירי שוב ובלי המוני סימני קריאה מה קרה.

תנצלי את המצב ../images/Emo3.gif

ותגידי שאת באמת אוהבת את עדן
זה יהיה מטומטם אבל מהלך מתוחכם XD

אנשים, ../images/Emo29.gif

אני רואה פליסטי ובזמן האחרון לא יצא לי ממש לראות מהפרק השני [כולל הפרק השני.] לא ראיתי. אז למישהו בא להסביר לי מה קרה?

למעלה