Shusho

New member
../images/Emo32.gif

פאקינג 8.5 שעותשל בייביסיטר אתמול. אני מתה

TEENAGER1

New member
יש כרטיסים יש כרטיסיםםם ^^

*מקפצת* עוד *מחשבת :|* 4 ימיםם!!!111 הווווווע *מתה*

TEENAGER1

New member
אמ לשתיכן :]]

יש בירושלים הופעה של אביתר ~גאון~ בנאי ו ו ויש לי כרטיסיםם
אה ויעלי- ההופעה שאיבדתי את הכרטיסים שלה הייתה ב-15 D:

yaeloolik

New member
כן../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

אחרי שהגבתי פתאום נזכרתי מה היתה ההופעה שאיבדת את הכרטיסים אליה. אז ביררתי אם היא לא הייתה לפני איזה שבועיים. ואז התברר שאני בדיילי כי היא באמת לפני איזה שבועיים
חחחחחחח עזבי
.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאהאהא!!!תפוזנע../images/Emo7.gif

חבל שלא שמרתי את הבייס.. בלע התפוז לא נתן לי לשלוח הודעות קעקע

Loony Moony

New member
חח אני לא מאמינה../images/Emo6.gif

אני מכינה לחברה מחברת טיסה, וחיםפשתי כיסוי עיניים לשים, כי זה מגניב.. אבא שלי טס המון במחלקת עסקים, אז מצאתי פשוט מלאא ערכות טיסה כאלה, שיש בהן הכל-
מברשות שיניים
משחות שיניים קטנות
גרביים
קרם גוף
שפתון נגד יובש
כיסוי לעיניים
אטמי אוזניים
מברשות מתקפלות
מכשיר גילוח
וכל דבר בכמויות...

yaeloolik

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo25.gif

זה פשוט מאוד, רשמית השיר הכי עצוב ששמעתי
. בשבילו 2+2 הם 3
. בראשון לספטמבר / מילים ולחן: נעמי שמר. בראשון לספטמבר אלף תשע מאות שישים, הולך לבית ספר ילד, חולצה בצבע תכלת משאיר מאחור את כל החיים היפים... בראשון לספטמבר אלף תשע מאות שישים, פתאום המורה שואלת מה יש על הלוח ילד? והוא לא קורא, לא זוכר לא מבין... אצלו - שתיים ועוד שתיים הם שלוש, פרפרים צבעוניים בראש החולצה לוחצת לו על הצוואר אל תגיד: "אין דבר" יש דבר. הראשון לספטמבר וכבר שבע ועשרים, והוא מתחפר בכרים שלו, מציץ בגנבה בהורים שלו, רואה בפניהם ענני דאגה... הראשון לספטמבר יום שונה מאחרים, כולם כבר בתוך הכיתה שלו רק הוא עוד עמוק במיטה שלו, לא ער, לא שקט, לא חולם, לא נרגע. יש שיר אחד עצוב שאני זוכר מזמן, עוד מלפני החופש עוד מסוף הגן, חמש שנים חלפו על מיכאל או על דן אולי תגידו מה כל כך שמח כאן? בראשון לספטמבר אי שם בשנות השמונים, שוב הולך לבית ספר ילד חולצה בצבע תכלת נראה כמו כולם אבל אחר... ומחוץ לגדר מראש ערמת השנים ממש מאותו השער, מביט בו האיש מפעם כאילו אומר: "זה עובר, זה עובר" יש שיר אחד עצוב שאני זוכר מזמן, עוד מלפני החופש עוד מסוף הגן, חמש שנים חלפו על מיכאל או על דן אולי תגידו מה כל כך שמח כאן? אתם שרים אותו בהתכוונות כזאת שמתחשק לצעוק, שמתחשק לבעוט, חכו שנה, שנתיים - תנו לנשום, תנו לחיות מה בוער? ומה כבר מחכה לי שם מעבר לגדר?

yaeloolik

New member
דיי אני פשוט חייבת להשמיע..../images/Emo25.gif

למישהו איך שמעתי אותו.. את הקצב שלו><. אם רק היה לי איך להשמיע לכם
. לא כשירה.. הגרסא הדיבורית
.

yaeloolik

New member
הייתה לאחותי הופעה- הצגה.

והם עשו קטעים עם מסכות (אחרי שהיא הורידה את המסכה מישהו צעק לה כוסית
) וכל אחד מכיתת תיאטרון המציא קטע. עכשיו הייתה מישהי שעשתה את הקטע הזה (הראשון בספטמבר) והראו כיתה. כולם לבשו אדום ורק אחד, היה עם חולצה תכלת..
. והיה איזה קטע שכולם פתחו את המחברות שלהם והיה רשום בכל מחברת משהו כזה: "שלום קיטה א'!" "שלום כיטה א'!" "שלום קיתה א'!" "שלום קיטע א'!" כאלה דברים
. ואז הילד עם החולצה התכלת פתח את המחברת שלו והיה ציור כזה

למעלה