א ל א ו ר

New member
פיצה!!!!../images/Emo78.gifפיצה!!!!!!

זה דבר כל כךטעים\מאוהב| במיוחד אם טונה ובלי תבלינים מוזרים כמו זיתים או פתריות ובמיוחד שאמא עושה אותם!
*חוטפת ביס*

broken winges

New member
../images/Emo10.gif

כואב לי ממש ממש ממש הראש...
ואני צריכה להתכונן יש לי מחר מבחן במתמטיקה.. וחם לי. ואני מפחדת מהמבחן.. ויש לי כיתה חרא...
והגעתי למסקנה שאני אדם מאוד שרוט ודיכאוני.. אנא אל תרדו עליי בשל קליטתי המאוחרת(או שמה מכוערת..(עזבו.. זה פשוט כזה א... עזבו ><))

GalGul000

New member
נכון שאת בכתה שלי?

זה הכי הגיוני שיש. מבחן מחר במתמטיקה, מפחדת מהמבחן, כתה חרא, מתאימה לקריטריונים. [הייתי מעודדת אותך אם לא הייתי בדיוק באותו מצב. יש לי מחר מבחן במתמטיקה ואני לא יודעת כלום. ויש לי חרא של כתה, אגב.] אבל קבלי חיבוק. בכל זאת.

917635

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

את צריכה עזרה? אומנם אני לא יודעת מתמטיקה אבל אני חושבת שאני עוד זוכרת משהו מכיתה ז'.. חוץ מזה לא צריך לפחד ולהלחץ ממבחנים במתמטיקה. זה בסה"כ מבחן! תחשבי על זה בתור עבודת כיתה או סתם תרגילים שאת פותרת בבית. ואם יש איזה תרגיל שלא תדעי במבחן אל תתעכבי,תעזבי אותו ותעברי הלאה. וגם הכיתה שלי לא משהו. אני חושבת שאין שום כיתה שבה כל התלמידים חברים אחד של השני ומסתדרים מצויין. אני בטוחה שיש לך המון חברות מהשכבה.

GalGul000

New member
אה היא בכתה ז'? ../images/Emo122.gif

טוב, אז כנראה שהיא לא בכתה שלי. אם את צריכה עזרה יש מצב שגם אני אוכל לעזור לך... בכתה ז' הייתי טובה במתמטיקה
מה אתם לומדים?

broken winges

New member
אני מגיבה בכוונה לפה לשתיכן

אסז אממ קארינה-אני חולה עלייך את מותק ואת תמיד שם בשבילי ומעודדת אותי! למה לא אמרת לי שהיית בגדרה?!?! היית בניין לידי! בנייין
גל-ברור שגם את מותק.! תודה.. עברתי על החומר זה לא קשה כעקרון זה פשוט התרגילים באורך הגלות! סדר פעולות עם שברים,שברים עשרוניים.. ערכו של האפס.. דברים יחסית קלים ומצד שני מסובכים..... אני מקווה שאני אצליח.... תודה...
נחמד לדעת שאפשר לקבל עידוד כשצריך באמת תודה

917635

New member
../images/Emo25.gifבהצלחה!:]

ואני כל שבוע בגדרה 3 פעמים. אבל רק בימי חמישי [וגם היום כי הקדמתי את השיעור] נפגש מתישהו:]

917635

New member
שכחתי לסיים את המשפט../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

רק בימי חמישי אני באזור שלך

broken winges

New member
הו יופי כי בימי חמישי יש לי

כלום ! XD
אני פנויה לחלוטין! *מעיין* *מה?* *אל תראי לה שאת לגמרי רוצה את זה* *אבל אני לגמרי רוצה את זה* *אבל תשחקי אותה קשה להשגה* *אבל..אבל..אבל... למה?* *כי ככה!* *אב...* *בלי שום מילה* אממ... אמממ.. אני אולי פנויה לגמרי לחלוטין ביום חמישי.... ואממ אני אולי אמות אשמח לראות אותך...! *את לא תביני לעולם!*
הו... כמה עצוב..הגעתי לשלה בחיי בו אני מצחיקה את עצמי בקיץ קץ צריך רק לקבוע.. מתישהוא

tamaguchi girl

New member
../images/Emo24.gif

כ"כ שנאתי את החומר הזה שנה שעברה ~.~ אבל בסוף התחלפה לי המורה (הראשונה הייתה ממש מרשעת) והיא לימדה ממש טוב, והחומר הפך להיות קלי קלות. ואולי את מפחדת מהמבחן כי המורה מביאה לך מבחנים ולא ממש מסבירה ת'חומר. אם זה ככה תבקשי ממישהו שיכול לעזור לך בזה (חברות, אבאמא, אחים/אחיות אם יש לך, שכנים ולא יודעת פשוט כל מי שיודע את החומר הזה ויכול להקדיש מזמנו ולעזור לך. אין לך מושג כמה זה יכול לעזור
) בהצלחה בכל זאת, ותתעודדי

Radio Joe

New member
מפחיד ../images/Emo12.gif.

מפחיד
. פתחתי לעצמי בטארוט [
] על אהבה ומערכת יחסים, ובקשר אליי לפחות, וחלק בקשר אליו פשוט יצא כלכך נכון >.< נשבעת. :| [בעבר היה גם ניצוצות (היינו יחד בכיתה א'
) בהווה אנחנו הדדיים אבל מפחדים, ובקשר לעתיד... טוב העתיד ממש לא צפוי.]

917635

New member
הלכתי לאיבוד בגדרה.../images/Emo41.gif

מרגישה כ"כ מטומטמת:[ הלכתי מהתחנה עד לבית של המורה למתמטיקה [שזה דיי רחוק מהתחנה] ופתאום שמתי לב שאני לא זוכרת איך מגיעים מהכיוון הזה והלכתי את כלללל הדרך בחזרה והלכתי מהצד השני שזה עוד יותר רחוק. ומתחילת הדרך נדבקה אליי ילדה קטנה ואחרי כמה דקות היא שאלה אותי מה השעה וסיפרה לי שהשעון שלה נתקע ושהיא לא לובשת בד"כ חצאית. וגם שיקרתי לה קצת. היא שאלה באיזה כיתה אני ואמרתי שסיימתי בי"ס ואז היא שאלה אם אני עושה שירות לאומי או צבא ואמרתי צבא ואז היא סיפרה לי משהו לגבי אחותה אבל היה רעש של מכוניות והשמיעה שלי לא טובה אז לא הבנתי. לרגע חשבתי שהיא עוקבת אחריי אבל אח"כ חציתי את הכביש והיא פנתה לכיוון אחר.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifD:

אבא שלי חזר היום מניו-יורק~פלורידה והוא הביא 12[!!!!!11] דנקין דונאטס
ובני דודים שלי שלחו לי עגילים: זוג כוכבים אדומים,זוג כוכבים כחולים,זוג כוכבים כסופים. ושלושה צמודים תואמים.

למעלה