Science Fiction

New member
אין לי מושג ../images/Emo119.gif

הייתי שם פעם אחת, לפני הגבלת הגיל, ודי הצלחתי [בעזרתם הרבה של אנשים שונים והמון איפור, אבל זה עניין משני] לגרום להם להאמין שאני בת 14, אבל אין לי מושג איך זה עם תעודות הזהות, מה שהופך את ההודעה הזו למיותרת למדי אבל אני כותבת אותה בכל זה להלהלה שובאפ שובאפ

שטופ

New member
|זיגידביל|איייייייייילת!!!!!!!!!!!!

היית חסרה לי
הייתי צריכה לתקן את הטעויות של כולם בעצמי
X: באמת היית חסרה. היה ריק בלעדיך...

o0Invisible0o

New member
ברור שאני רואה!../images/Emo3.gif

הו. הייתי בהקרנה- דבר הזה של שני הפרקים האחרונים..היית?

טחחח לא.. ../images/Emo3.gif

ראיתי את הפרק האחרון כבר לפני כמה חודשים.. ואין לי כל כך איך להגיע לת"א אז נראה לי מיותר
אבל איך היה?

אנבלייי

New member
אתן, יודעות מה זה פולינום?

מה זה, הכוונה, פולינום במובן של יבגני המורה המרושע שלי? אוה, זה שצריך לקחת פולינום ולהשתמש במשפטים של- 1. המספר a שמאפס אותו הוא מספר שהמקדם החופשי מתחלק בו, כי זה, משפט ו-2. שעכשיו, כשגילינו שa מאפס את הפולינום יש משפט שאומר שהפולינום מתחלק ב-x-a ואזזז אני אמורה לעשות חילוק רב איבר ברב איבר ולחלק את הפולינום בx-a ואזז לרשום את הפירוק, כי זה מתפרק לגורמים.
ואני שואלת, איך זה הגיוני בכלל?! כי אם a מאפס את הפולינום, ז"א שa הוא ערך שלx, ואז זה אומר שהפולינום מתחלק בx-a, משמע x-x, וזה לא הגיוני כי אז זה אומר שהפולינום מתחלק ב0!!! וואין שומדבר שמתחלק ב0!!! ההההה!!! נו, אולי אני אבוא עם זה ליבגני ואזזזז הוא ייתן לי פטור מהמבחן!?!? הע?!?! העעע?! מהעהעהחהחהחה *צחוק של מדען מטורף* ואז יתברר שבכלל לא הבנתי נכון, ואז, כן, יתברר שבגלל זה אני נכשלת במבחן!! מואהאהאההא!! עהההה!!!!!!!! כןן~~!! משפטי דמיון משולשים!!! כןןן!!!! XP

DaRk ShinES

New member
*חושבת*

אני למדתי פולינום בצורה הבסיסית ביותר לבגרות שנה שעברה כלומר רק כחילוק לא עם a וכאלה.. בכל אופן תשאלי את המורה שלך
בהצלחה

GalGul000

New member
טחח.

לבגרות לומדים פחות ממה שאתם לומדים. זה פאקינג כתה ט'!! שיעזוב אתכם בשקט.

אוך../images/Emo6.gif

יש לכם מורה מרושע, מה? פולינום זה חשוב, אבל בתיכון אפשר להסתדר רק עם ההגדרה הבסיסית שלו ועם לדעת איך לעבוד איתו. מה שלא יהיה, אני מסכימה עם כל מילה שלך! את כל כך צודקת! (יש דרך להעביר את זה לכתיב מתמטי, שיהיה אפשר להבין?|מבטמפוחד|) תמיד רוסים הם מפחידים, יש לי משהו איתם
לא בגלל סטיגמות, ממש לא, בגלל שאלו הרוסים שנתקלתי בהם

אבל היא כמעט בתיכון!

והיא לומדת מוגבר, לא? אז זה כבר אומר שהיא בחומר של תיכון. מנסה להצדיק את עצמי או משהו, בלי סיבה
בעיקר בגלל שמחר לא מתבטלת שום שעה, אוף.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif;;

יש לי המון סחרחורת>< והייתה פעולה נחמדהP: הממ ודרך אגב- מיכלשושוP: יש לי את הקישור להודעה עם הפעולות(מועדפים
) אבל לא כתוב שם על הפעולה הזאת...לא משנה
המקדלת שלי עדיין מטומטמת>< *הולכת לפורום מחשבים* אני כמעט לא פה. עימי הסליחה או משו
סימני חיים? מישהי?

למעלה