o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאני!! אני!!

לא יודעת מה יקרה.:X ראיתי את זה בעבר אבל אני לא זוכרת.
שונאת את ג'יימס הזה, שונאת את בן.
נואל.
*שותקת*

:0../images/Emo96.gif

אויש:X. גמני שונאת את ג'יימס:X. אהבתי את בן לפני שהוא היה עם פליסטיXD. הוא היה יותר מעניין:p. אבל מסכן נואל:(. מה כולם מוצאים בפליסטי הזאתי?!

Radio Joe

New member
&

מתפוצץ לי הראש מנזלת [וגםסתם כי אניטיפשה] גמרתי 7 [!!!] גלילי נייר טואלט אני כל שניה בוכה נראית זוועה ואני במחזור ככה שצעקתי על הרבה מאוד אנשים היום. וכולם חושבים שאני איזו פסיכית >< אפילו חבר שלי לא מדבר איתי כי צרחתי עליו בפלאפון שישתוק. :-|. הוע ובנוסף לכל... "תראי..." "מה?!?!" "הנשבר." *מושיטהלעבריפלאפוןשבור* "פאאק. איך זה קרה?! טוב נולויודעת תני לי לישון" "טוב..." אאעאע.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifבלע.../images/Emo24.gif

תרגישי טוב, ואני מקווה שזה יעבור מהר :O

8ar8ie

New member
הו.

היום נתחיל די טוב:] היה חלום נחמט והיה גשם
אבל אז היה מסחן במתמטיקה ולא הצלחתי כלום:[ וזהו. אבל לונורא:] אני מנסה לא לתת לזה להשפיע על מצס רוחי:0

Love Misha

New member
../images/Emo180.gif|מישה|החלפתי כינוי!

מה לדעתן יותר יפה? זה או הקודם?

broken winges

New member
הווווו יש לי חיים!

אני צריכה ללכת לקנות מתנה ליומלדת של חברה.. והיום אני הולכת עוד חצי שעה ככה ל..: *מלווה את אמא שלי לרופא ומחכה לה.. היא גומרת ואז אנחנו הולכת לחנות לבנים.. ואז אנחנו הולכות לחנות עם יצירות וקונות לי פימו חדש ולה חרוזים.. ואנחנו כנראה נקנה לי מכנסיים ו\או חולצה ..
אחר כך אנחנו הולכות לתחנה המרכזית וחוזרות ובטח נקנה גלידה או משהו.. ואני צריכה לקנות את המתנה לחברה היום או מחר כי מחר זו המסיבה שלה.. אז יש לי גם מסיבה למחר ד"א המבחן במתמטיקה היה ממש קל! והיה לי יום יחסית נחמד ותסיו היא מותק!! ואממ רציתי רק להגיד ש.. האינסה הקארינה האנבל האיילת הסשה היעל(וליק) הלאה העירית והנעה נסגדות!!
אתן אולי לא שמות לב עד כמה אתן חמודות אבל אני כן!! ^ ^ יומטוב

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo25.gifיאי

תהני לך ותתחדשי!!! התודה את מותק ואת המעיין!!! תהני גם במסיבה

למעלה