אנבלייי

New member
הכנתי עוגיות../images/Emo71.gif

והן יצאו כמו לחם איטלקי ממולא בשוקולד
ונכוויתי

אנבלייי

New member
הו קראפO__O

יש להן ריח של נקניקיות. כי אבא שלי תמיד מכין בתנור נקניקיות.

917635

New member
אני מתגעגעת לאילנה סטיצ'. ../images/Emo41.gif

נכון שגם אתן רוצות שהיא תחזור?

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.../images/Emo2.gif

אילנה!אילנה!אילנה!אילנה!אילנה! אילנה!אילנה!אילנה!אילנה!אילנה! אילנה!אילנה!אילנה!אילנה!אילנה!

../images/Emo180.gif|מישה|אעאעאעאעאע |צומי|

אעאעאעאעאהיה לכל כיתות ז' בת"א טיול לירושלים... אז היה הטיול והבלע בלע, והביא אותנו ללטרון והיתה שם הופעה מאגניבההההה של יודה סעדור והדר עוזרי, וכולם צרחו. והיה סרט מוקלט של כל מיני כוכבים שאיכלו לנו מזל"ט וכאלה וצביקה הדר היה שם ושיר ביטון ו............. מישהההההההההההההההההההההההההההה עאעאעאעאעאעעעעעעעעעעעעע והוא היה כזה מאמי עאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע חמודי שלי>>>>> הוא לא מאמי????????????????????.

אעאע..

מישהו שם לב שלא הייתי פה?. אכן כן יום שני עברתי ניתוח ורק עכשיו חזרתי הביתה..התגעגעתי..=]

broken winges

New member
../images/Emo25.gif איך את מרגישה?

הכל עבר בהצלחה כן??
איזה ניתוח עשית?
אם אפשר לשאול כמובן וואני שמתי לב

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifטלי../images/Emo25.gif

בטח ששמנו לב!
איך עבר הניתוח? איך את מרגישה? את בסדר?

חע אני בסדר..

חוץ מזה שדם קצת מעבן אותי ואכן היה מלא דם..=] אבל אני בבית..ווב לי עכשיו..=] תודה אל התגובות

poohandme

New member
חה.

שיחררו אותנו שעתיים לפני הזמן. אין ביולוגיה. יפיי^^ והייתה הצגה(מישהי ראתה את "השליש השלישי"? זקנה חמודה^^) אז בעיקרון למדתי היום רק 3 שעות
כי שעת מחשבים לא נחשבP:

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהומ מרוב שעמום

עשיתי כול מיני מבחנים באנטרנט הומ הנה תוצאהמעניינת: הסגנון הדומיננטי אלך הוא: האומנותי לאנשים אלו יש יכולות אינטואיטיביות מצוינות. הם מעדיפים לעבוד בסביבת עבודה שאינה מובנית, תוך שימוש ביצירתיות ובדמיון. אנשים אלו חשים צורך לבטא את אישיותם ורגשותיהם. הם רגישים ומקוריים ובעלי אשיות מורכבת ומגוונת. הסגנון המשני: ריאלי אנשים אלו הם בעלי כושר טכני ותיאום טוב בין הפעולות המוטוריות. יש להם יכולת אתלטית או /וטכנולוגית. לרוב הם מעדיפים לעבוד עם חומרים או מכשירים או בעלי חיים במקום פתוח, הם אינם מעונינים בתפקידים הקשורים ליחסים בין אישיים ולכושר מילולי. הם די תקיפים ויציבים מבחינה רגשית. הם מעדיפים לעסוק בדברים הדורשים הבנה מעשית והערכה אובייקטיבית. המקצועות המומלצים לפי פרופיל זה הם: ארכיתקט, מעצב תעשייתי אם אתה מרגיש שאינך מתאים לתחומים אלו - זה בסדר גמור. רשימות של פעילויות אינן משקפות תמיד את האמת המוחלטת. אבל הן יכולות לעזור לך לחקור רעיונות לגבי קריירה שלא חשבת עליהם עדיין. אני מרגישה כמו דולי אבל זה נחמד...

למעלה