עוד שעה ;(

עוד שעה רופא עור... אני מקווה שהוא ידע למה נושר לי השיער... ;; זה כבר מפחיד (למרות שרק אני מרגישה את זה..) תחזיקו אצבעות...

Stinki Winki

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

בלע גם לי יש נשירה
אני גם צריכה להיבדק.. או משהו...;;

הוא לא יודע.............

הוא לא יודע למה נושר לי.. לא חסר לי ברזל. לא חסר לי אבץ. אני לא לוקחת תרופות. אין לי קשקשים. אני לא במתח נפשי. והוא לא יודע.............. ;; ;;

tamaguchi girl

New member
הומ..ידוע לכן שבכל יום

בממוצע, לשער בריא, נושרות 150-200 שערות. אם נושר לכן שער בכמות שכזו, בערך, ע"פ העין- זה בסדר, זה טבעי וזה רק עוזר לשער אם זה בכמות גדולה יותר- רופא העור אמור לדעת. ואם הוא לא יודע- אז אני גם לא יודעת
X:

אצלי זה מגיע להרבה יותר, לצערי,

ורואים את זה בחפיפה. אבל הוא המליץ ללכת עם פזור ולא למשוך את השיער או לצבוע אותו. אז אני בתקופת המתנה כזאת. נראה מה יהיה. *מצב רוח אופטימי*

אנבלייי

New member
יאי.

אמא שלי הודיעה לי שהיא לא רוצה לראות אותי
והיא זורקת עליי דברים

אנבלייי

New member
כי לא רציתי להוציא את הכלבה.

כי לא יכלתי להוציא אותה, כי אני צריכה ללמוד למבחן במתמטיקה. והיא זורקת עליי דברים בלי קשר. הפעם דווקא לא

o0Invisible0o

New member
אמ.

היה לי משו להגיד..ושכחתי מה!
שיט נו.:X ראיתי אבודים! [פרק ראשון, עונה שנייה.] הזוי וטוב!
כל החברים שלי נוסעים לכנרת מחר.
סתם נו, לא יכולתי להצטרף..אבל זה גם ככה רק עד יום שישי, אני אשרוד.
מה עוד? ביטלו לי את העבודה מחר!
איזה יופי! זה לא ממש התאים לי [במיוחד שהיום כל היום ברח לי.:X] אההה...אה! נזכרתי! יש!
אוקיי, כל הבנות שמכורות/אוהבות/בלהבלה למופע האימים של רוקי! יש הקרנה, פעם בחודש בקולנוע הוד השרון? משו כזה בכל אופן.
נכון? מישהי יכולה לתת לי פרטים בנושא? ויש בשישי הזה? איך אני משיגה כרטיסים ומבררת דברים..?
אם למישהי יש פרטים/דרך להשיג פרטים וזה. אני ממש אשמח! תודה..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן, מצאתי את האתר כבר!^^ אבל תודה לך!
אני הולכת בשישי!
*נסקלת*

Science Fiction

New member
זה בסדר, אני לא סוקלת D: ../images/Emo119.gif

טלי כבר לא ממורמרת, כי באייקון אין הגבלת גיל! טלי שמחה. טלי קופצת בחדר ומפזרת פרחים מתוך סלסלה קטנה ונחמדה. ^___________________^ תהני לך! [וזה 'תהני' כי זו לא פקודה, אלא הצהרה. את אכן תהני שם, זה רוקי וזה כיף!]

נהדר../images/Emo13.gif

כבר המון זמן שאני רוצה ללכת, הזדמנות
אגב, אין לי 16 אבל יש לי תעודת זהות, את יודעת אם מסתכלים על תאריך הלידה או רק על התעודה? תכלס, אם אני אוכל להכנס?

למעלה