שטופ

New member
../images/Emo76.gif|זיגידביל|אימצתי../images/Emo3.gif

לא מפריע לך, נכון?[אופיר
]

Radio Joe

New member
/

תעזבו אותי. תעזבו אותי, בסדר? את שכולך פרצוף מעצבן שמודבק לו חיוך פלצני באמצע כולך שקרים. ואת מי את חושבת שאת? ואתה תעזוב אותי בשקט תמשיך להתנהג כרגיל אני אוכלת את עצמי מבפנים אני לא מכירה את עצמי. כל כך הרבה דם צריכה להסתיר הכל להסתיר את החתך להחליף דמעות בעיפרון שחור ועיניים נוצצות מאושר בחיוך וחיבוק מזוייף כדי שלא תגלו, כדי שלא תדעו מה עשיתם לי. אדישות להשתלב ביניכם כלכך קשה לי אתם מצפים ממני להיות הכי הכי ומצפים ממני להפסיק מצבי רוח משתנים בקיצוניות אל תתקרב אליי חתיכת שוויצר מגעיל אני שונאת אותך אני שונאת גם אותו ואתכן נמאס לי להסתיר את הפצעים ואת הכאב נמאס לי ממכם, מכולכם. מה יש לי אתם שואלים? תצאי מהבועה שלך, צועקים? לא רוצה. טוב לי כאן, בבועת קריסטל דקה.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

רוצה להסביר יותר במסנג'ר/מסרים/משהו?

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifD:

מתמטיקה זה כיף^.^(שתקו
) ואני פותרת תרגילים בצורה מוזרה ולא ניתנת לכתיבה
כלל נסיגה- כלל שקובע מה המספר הבא בסדרה

../images/Emo6.gif שיהיה בכיף../images/Emo13.gif

אפשר להפוך שבר עשרוני מחזורי לשבר פשוט בעזרת סדרות
סתם מתגעגעת

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה חלק לא הבנת?
הקטע עם השבר העשרוני זה משהו בסדרות *פותחת ספר מתמטיקה אחרי שלושה חודשים בלי* הי, זה בעמוד 95 בספר אלגברה של בני גורן (חרדלי כזה><)

א ל א ו ר

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo76.gif../images/Emo74.gif שיר עצוב על החג

תפוח... שלדג...דבש חג שמח אמור להיות אבל אבל מה לעשות.... החיים קשים, וחג זה הוא לא פורים תפוח בדבש... זה לא מנהג זה החיים שלדג משהו מכיר את ההסברים? דבש המתיקון שלא תהיה לי בחג הזה מה לעשות מה לעדות תפוח שלדג דבש.... החג הזה יהיה נואש עזבו אני מטורפת XDD פסנטר זה כיף!! שיעור שעבר התחלתי (תחילת השנה.. אני כבר בחוג 3 שנים נראה לי אבל תמיד ניגנתי על אורגנית) והיום יש לי שיעור חדש!!! איזו התרגשות! גם התחלתי ךהתגבר על הכיתה האדיוטית המחורבנת והזבל שלי

א ל א ו ר

New member
../images/Emo122.gif שגיאות אני שונאת את זה....

מה לעדות= מה לעשות המתיקון= המתיקות לעזאזל

למעלה