יאאאאא ^ ^ היה לי לשם שינוי יום
נהדר ! הלכתי ברגל עם אחותי וחברה שלי והפעם החברה לא איחרה, כשהגענו לכיתה לא היה אף אחד אז שיחקתי טאקי עם החברה שלי ואז הגיעו עוד בנות מהכיתה ושיחקנו טאקי המוני XDDD ואז היה צלצול והיה לנו שעה עם שוש העורבת שהיא המחנכת שלי... שעה משעממת למדי אבל הספקתי לצייר בה ציור חמוד והרבה בנות אמרו לי שזה ממש יפה וזה..
אחר כך היה לנו שיעור ספרות שהתחיל ממש רע אבל אז קראנו סיפור מרגש ואני חושבת שאני מתחילה אפילו לאהוב ספרות!
ואז הייתה הפסקה ושוב שיחקנו טאקי המוני ורבתי בצחוק עם ילנה... XDD ואז היה לנו שעתיים מו"ט במעבדה ואת זה אני הכי אוהבת כי במעבדה אנחנו יושבים בקבוצות ואני יושבת בקבוצה עם חברות שלי ואנחנו ממממזזזהה מתות מצחוק!!!!והמורה המפחידה צעקה עליי ואז הוכחתי לה בפנים שאני יודעת את כל החומר!!! חההההההההה לך נחמה!! אהמ.. כן... ואז הייתה לנו הפסקה וצחקנו עם נראלי.. אממ שחף וילנה וכשחזרנו מהמעבדות לכיתה הדגמתי לבר ריב פאקצות מסוגנן ובסוף אמרתי לה :"שיווווווואוו בר כאפרה עלייך!!!!" והדבקתי לה נשיקה (על הלחי כמובן) ולרגע מתן כהן חשב שאני אחת מהפאקצות הקטנות שלו והסתובב ואני ובר התפקעננננווו !!!!! וגם כל ההפסקה הייתה ממש כייפית!! ואז היה לנו תרבות ישראל שוב עם שוש העורבת אבל היה בסה"כ בסדר ואז בסוף היום אמא של חברה אחרתי שלי הקפיצה אותי ואת החברה שהייתי אמורה לחזור איתה ברגל דרך ארוכככככההה!! וגם אז צחקנו מלא כשחיכנו לאמא שלה... ועכשיו חזרתי ואחרי תקופת ממש ממש בלי השראה ושכלום לא יצא לי אני בשלבי דולי שנראית לי נחמדהב ביותר(בקרוב בשדח"ם) ואמממ זהו
אה כן.. רבתי קצת עם אחותי אבל אני בדרך להשלים איתה(היא רצתה את המחשב והייתי באמצע הדולי כי סוף סוף הייתה לי השראה אבל אני כתבתי לי את התיאור אז אני אתן לה את המחשב עכשיו) זהו איך היה היום שלכן? לאה.. אם יוצא לקרוא לך את זה-האהאאאאאאאאאאאאאאא