be a bee

New member
>.<'../images/Emo55.gif

אנשים מסויימים מדוליז(אהממיכלאהמ) לא מגיבים לאנשים אחרים במסרים(אהמאניאהמ)>.<''' מסרים זה נחמד:p למה לא לפתוח אותם? את לא מסוקרנת?:p חוצמזה, יש לי פרוטקציות, אני תאומה של תמה:< מהזהזה:< חוצמזה גם שלחתי לך*מצביע אל עבר המסך* מלפפון ים(איך קוראים לך?:$) מסר, אחרי כמה מסרים:$, אמ אמ, להגיב יהיה נחמד^^'''

8ar8ie

New member
חה.

הייתי לי שיחה מבדרת כזאת עם ילדה פקעצחננה כזאת שמעריצה אותי. אולי... היא מצחיק שי: וואי.. איזה זונה יעל דואני הפקעצה... שיו. היא מתנשקת עם סקעת המושלם אני: הממ כן. לא כזה אכפת לי. שי: ברור גם לי לא. היא סתם פקעצה אני: פחות מאחותה... שי: יואו אני שונאת את רוני דואני. היא כזאת פקעצה אני: הממ כן שי: את רואה השמיניה??? אני: לא שי: אוףף... אני מזה בכידאון כי פספסתי פרק
אני: :[ שי: דרך אגב המחברות שלך מזה יפות. אני מתה על פייות, יש לי מדף שלם עם כל הדברים האלה אני: תודה:] מצטערת... חייבת ללכת. שי: יאללה בי מאמי. טוב אולי זה לא מצחיק. אבל היא קטנה ומבדרת כזאת...:0

שטופ

New member
|זיגידביל|מיצ תפוחים, עוגיות, ופיצה

+. פעולת פרידה מהמדריך. מה אפשר לקנות לו? איזה ברכה כדאי? מי שתעזור תקבל
ו

א ל א ו ר

New member
אני שונאת את העולם!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אני פשוט שונאת אותו אני שונאת אותו ואת כל הכיתה המחורבנת שלי!!!! אני שונאת את הבית ספר שלי ואני שונאת את העיר שלי!!!!!!!!! אני שונאת את כולם אני רוצה למות

shooroo

New member
הוי יש לי ידידים מטורפים../images/Emo12.gif

היום בהפסקה שני ידידים שלי באו אליי, כל אחד מחזיק קשית. "מוצר חדש, אכן כן, מוצר חדש! זוהי הקש, כמו שאת רואה היא מתקפלת וחוזרת לעצמה! מדהים! היא גם משמשת לשתיה ולטפו טפו והיא קומפטית ביותר. הופה הופה ו...... היא נכנסת לכיס!! משגע! ותראי, היא גם רוקדת! ואפשר לשים אותה על רטט! ותראי, נגיד, אם מישהו, נגיד, בא ורוצה להרביץ לך.......... את מוציאה אותה מהכיס ו: קוואבנגההה!!!!11111 הוא ברוח!! כן כן, שקל אחד, רק היום!" והם פשוט המשיכו והמשיכו עד שנגמרה ההפסקה
וחה, אוי זה היה הזוי.

למעלה