אנבלייי

New member
*מעתיקה מאוף קודם../images/Emo2.gif ../images/Emo10.gif

שיחה שלי עם עצמי
: אז יש ילד שאנחנו נקרא לו.. שמוליק. אז שמוליק לא יוצא לי מהראש
ואני לא ודעת בכלל אם אני מחבבת אותו כי נראלי שהסיבה היחידה שזה ככה בגלל שהוא די מתעלם ממני ומכל שאר ה..עולם, לא. אוקי, משאר החברים שלי לא. ואנחנו לא ממש ידידים.. לא פגשתי אותו הרבה אבל.. בקיצור סיפור ארוך.
ויש לי חברה שנקרא לה.. מיצי. אז מיצי רוצה אותו *O* והוא אממ.. נראלי שהוא מתעניין בה, כי הוא פגש אותה רק פעם אחת וביקש ממנה את הטלפון שלה והתקשר אליה וסטאף. אני: ממ. אני כלכך בודדה. אני צריכה חבר, או ידיד בן, שאני אוכל להישען עליו. חוץ ממתן (זה ידיד נורא קרוב שלי D: אבל מ אין לי כוח עכשיו
). אני: ממ.. אולי.. אממ... אולי אני אתקרב יותר לבלוטי? (שם בדוי, זכר.) *מדמיינת אותי ואת בלוטי כזוג* לאאא אבל אני לא רוצה את בלוטי כזוג, אני רוצה את שמוליק... לאא!! סתמי, סתמי כבר את לא רוצה את שמוליק. מיצי רוצה אותו. מיצי מקבלת אותו. דיי. שמוליק לא רוצה אותך. את לא רוצה את שמוליק, את רק רוצה צומת לב ממנו. אני: (שוב ): ממ.. אבל למה הוא לא חביב אליי? האם זה קשור לזה שכשהיינו יחד במחנה כלזהזמן בכיתי ולא הייתי כיפית, ולכן לא התחשק לו להתחבר איתי? וכשהוא שאל מהקרה ודברים לא ממש שיתפתי איתו פעולה והלכתי כלהזמן .. כן.. אז הוא היה די בסדר... מממ *מרגיעה את עצמי* אבל מה יש לי ממנו?! אין בו שום דבר מיוחד, אני רק רוצה שישים לב אליי.. שנהיה ידידים. זהו, כן. ומיצי תקבל אותו. אז למה זה מציק לי?!!?!?

:0:(../images/Emo96.gif

גיל ההתבגרות=חרא
. נאמ:X. אבל גם אם מיצי רוצה את מושיקו זה לא אומר שאת לא יכולה לרצות אותו גם. כלומר, זה לא "הראשון זוכה"XD
. אה,אין לך כח למתן, או שאין לך כח להיות בת זוגתו של מתן? בלוטי, מה איתו?:X.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifזה גחמה או אמת?!

את סתם מנסה לפלרטט איתו או שזה ממש חש=ו=ב לך?! ועוד שאלה: את מהבנות שמצליחות להשיג את כל מי שהן יכולות? כי אם כן זה מובן. בלע..... מזדהה מעט, רק שלי לא הולך בכלל.

8ar8ie

New member
נבנבל:[

בלעע... אבל לך עוד איכשו בנים מתייחסים:| שש טוב אני רעה וטיפשה, אני אמורה לעודד אותך:] האמ... אם את באמת סתם רוצה סתם להיות ידידה שלו זה טוף:] ואם לא... אז תדברי אם מיצי:] ואם לא אז תמצאי מישו אחר לא? כי גם ככה את לא באמת רוצה אותו נראה לי. הו אני טיפשה. אני כותבת שטויות. אני לא מבינה כלום. אל תקשיבי לי... פשוט תעשי מה שאת מרגישה:0 כל עוד את לא פוגעת באפחד אם אפשר... ואם אי אפשר אז אל תעשי.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלמה אף אחת מהחברות שלי

לא מחוברות ]; *הולכת לבדוק אם מושיקו מחובר* הי!לימור מחוברת
מעניין אם זו היא או אחותה. *מחכה* כנראה שלא. ];

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהיי!לימ כן מחוברת ../images/Emo2.gif

*רצה במעגלים*

../images/Emo15.gifאוקי נמאס לי.

מיהום, לחבר קוראים חבר-בן, ולידיד (מילה נוראית וזה גם שונה מחבר) קוראים חבר. וכנ"ל על חברה-בת וחברה סתם. כל כך מעצבן אותי>< ואני אפילו לא יודעת למה. או שכן
כי אני כל הזמן אומרת חבר שלי, אבל לא חבר-חבר, חבר. כי אני לא אוהבת ידיד
וזה מסתבך לי

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif

ידיד זה ממש מעצבן להגיד וכשאומרים חבר זה כאילו אנחנו זוג או משהו.
אני הולכת לפי העצה של תמי- לי יש חברים ובויפרינד.[אבל לא כרגע
]

א ל א ו ר

New member
../images/Emo85.gif משעמם לי בחיים!../images/Emo3.gif

ואני מתה משעמום.... תגידו יש איזה משחק יפה שאתן ממליצות להוריד אותו? אתר מגניב?(לא באנגלית
) אמ... משהו?? שעשוע?? כל היום אינ חושבת על המשחק שאני אוהבת במחשב נגמר היום בארבע הולכת הולכת הולכת מגיעה למחשב והמשפט הזה רץ לי בראש ,משעמם לי" אוף.... מישהו משהו שעשוע לחיים המשעממים שלי?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifשלום...סתם מביעה נוכחות

כ"כ קשה לי לאחרונה... רע לי כ"כ... בחיים והכל אני צריכה להיות כבר בובת סמרטוטים או משהו כזה ממזמן ><

למעלה