טוב, שאלון קצר../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

מה עושה כשמשעמם?
מה יותר משקף אותך: מעניין או משועמם?
האם את אוהבת להיות משועממת?
ממה את הכי הרבה משתעממת?
האם השאלון שיעמם אותך? או העביר לך את הזמן נחמד?

broken winges

New member
עונה

מה עושה כשמשעמם? משתעממת אם הייתי יודעת מה לעשות לא הייתי משתעממת למוות כנראה... מה יותר משקף אותך: מעניין או משועמם? משועמם האם את אוהבת להיות משועממת?לא...
זה הוווורגג אותי!! כולנווווווווווו נמווווווותת!!!!! הוי לאאאאאאא את רואה בעצמך זה גורם לי לתופעות לוואי משונות ממה את הכי הרבה משתעממת?מכלום? האם השאלון שיעמם אותך? או העביר לך את הזמן נחמד?דווקא העביר לי דקה או שתיים בנחמדות תודה לך

עונה:p../images/Emo96.gif

מה עושה כשמשעמם?מה |הגדש|את|סגדש| עושה כמשעמם |הגדש|לך||סגדש|? ובכן, מחשב וטלויזיה, וזהוXDD. או סודוקו או השני הזהף שדומה לסודוקו אבל ממש הרבה יותר שווה מה יותר משקף אותך: מעניין או משועמם?מעניין:p. אוליXD האם את אוהבת להיות משועממת?ממש ממש לא ממה את הכי הרבה משתעממת?כשאין לי מה לעשות:p. או שמישהו מדבר ממש לאט האם השאלון שיעמם אותך? או העביר לך את הזמן נחמד?העביר את הזמן^-^

D:

מה עושה כשמשעמם? אנימות, מציירת, דוליז, שיטוט אקראי באינטרנט בכלמיני אתרים (לדוג'- מפת אינטרנטית וירטואלית שולטת, אני כבר לא זוכרת איך מצאתי אותה
), בריכה, טיול עם שתי הכלבות שלי, קריאה. מה יותר משקף אותך: מעניין או משועמם? אין לי מושג
. האם את אוהבת להיות משועממת? זה נחמד לפעמים... ומפתח את היצירתיות והמקוריות וזה ממה את הכי הרבה משתעממת? מהקיבוץ-חור הפצפון שאני גרה בו ושאפשר להקיף אותו בהליכה במשך 20 דקות. האם השאלון שיעמם אותך? או העביר לך את הזמן נחמד? נחמד ^^.

../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אחותי התגייסה היום. היא התקשרה רק פעם אחת בצהריים. ואני מתה לדעת איך שם? מה היא עושה וכו'. תודה על החיבוק

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif*נדחפת* גם אני! גם אני!

למה היא התגייסה? תעדכני אותי!!
אני רוצה לשמוע כמה שיותר חוויות כהכנה נפשית..XD

זהו שאין לי מושג ../images/Emo10.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

היא התקשרה בצהריים ואמרה שהן נוסעות לדרום וזהו.. ואני מתה לדעת עוד פרטים אבל היא, לא עונה לפלא' ולא מתקשרת... באסה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo122.gifבלה. היא בטח עסוקה מדי

..
אבל כשאת מדברת איתה תעדכני!

דיברתי איתה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

היא בבסיס טירונות באיזור באר שבע.. והיא תצפיתנית -------------- לא הבנתי מה היא אמרה לי ,שם ארוך.

לא נורא..

תראי, היא רק היום התגייסה, הכל אצלה בטח מבולבל ומבולגן, אני בטוחה שברגע שהיא תתמקם, תסתדר, תבין מה הולך שם היא תתקשר ותוכל לדבר ולפרט קצת יותר.. אל תדאגי. ושאלת את ההורים שלך? אולי הם יודעים קצת יותר?..

תודה../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

כתבתי תשובה לאיילת, בעיקרון מה שהורים שלי ידעו גם אני ידעתי.. אני אנסה לחלוב ממנה עוד פרטים בשיחה הבאה.

M o o M o o

New member
אאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!111111

חאאאאאאאאאאאאאאאאאאם ליייייייייייייייייי ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ דאמ עם הIDDR הזה ;[[[[[[[[[[[[[[[[ חאאאאאאם. חאאאאאאאאאאאאאאאאאאם. חם.;[ כל השולחן רטובבב, אייייכ ;[.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifאממ...הידעתם?

היום היה פרק פשוט מצויין בפליסיטי. היום היה פרק כמעט נטול בן-פליסיטי-נואל-רומנטיקה-בלה.
היה קצת נואל רובי ובן ופליסיטי אבל היה פשוט פרק מעולה!!
פסיכולוגית משעשעת.XDDDD בן אשכרה הפגין חוכמה! לא חשבתי שיש בו את זה..XD

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifמה?../images/Emo2.gif

מה??? אני פשוט אהבתי כל רגע בפרק הזה!
כי בלה. היה פשוט טוב!
קודם כל, דרמה ביחסי רובי-נואל.יש מצב שהיא בהריון..
וכל הבאלגן המשפחתי של פליסיטי, פשוט מעולה! ולהחזיק משפחה ביחד, הסיבה שהיא עזבה לניו יורק [ברור שלא בן.איכס.
], זה שהיא לא כועסת..פשוט מעולה!
אהבתי גם שהיא פתאום זורקת התחרטות על התסרוקת והלימודי רפואה, במיוחד אחרי שהיא כל כך הייתה שלמה עם ההחלטה לעשות את שניהם.
פרק טוב.

למעלה