P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifסורי על הבורות.

אבל מזה לעזאזל ''69'' זתומרת, מזה אומר?
.

o0Invisible0o

New member
XDXD*לא לילדים*../images/Emo122.gif

תנוחה בסקס.
נמנ. 9 תחשבי שהעיגול זה ראש נניח. 6 זה הפוך. "69" מבינה?XD זה לפחות מה שאני יודעת
*בורחת*

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאה. אמ. כן, טוב.

חחחחח..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo9.gif

*נסקלת* בלה. זה נכון נו.
לפחות הרוב..כי לא קראתי הכל.
*עצלנית* http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=172&msgid=54937806

אנבלייי

New member
אני לא יכולה כבר.

אני פשוט לא יכולה. מה עשיתי לה?! למה היא מתנהגת אליי ככה?! מההה?!?!?!? מהה?!?!!? היא םשוט בכוונה גורמת לי לשנא אותה ואת עצמי ואת העולם בכלל?!?! למהה?!! מה היא רוצה ממני??? יש לי כלכך הרבה עצב, שנאה, כעס, ובדידות בבטן כרגע. נמאס לי פשוט.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.

broken winges

New member
את יודעת מה?

נמאס לי כל הזמן לשמוע שאת עצובה בגללה!!! די כבר! אני לא רוצה שתיהיי עצובה! תנתקי איתה קשר! אל תדברי איתה! אין סיבה שתשנאי את עצבך בגלל או בשביל אף אחד!! בואי אלינו אנחנו אוהבות אותך!! *אני מודעת לזה שאין לי מושג על מי את מדברת
* *וגם לזה שיכול להיות שאת לא יכולה לנתק איתה קשר* *מעיין דפוקה* *ומדברת עם עצמה* *אבל מעיין לא לרצות שאנבל תיהיה עצובה בגלל אף אחד!*
הה

אנבלייי

New member
טת צודקת ../images/Emo9.gif

אני באמת צריכה לנתק איתה קשר. אבל זאת חברה שפעם כלכך אהבתי... וכמה שאני אוהבת אתכן, זה לא אותו הדבר כמו חברה שהיית מבלה איתה כמעט כל יום... אבל תודה בכלמקרה
וכן, זאת אותה אחת
...כלבה.

broken winges

New member
אני ממש מבינה אותך!!

גם לי הייתה חברה שהיינו פשוט תמיד יחד וחלקנו הכול ביחד ויום אחד הכול פשוט התפוצץ גיליתי את הפרצוף האמיתי שלה ואת מה שהיא באמת חושבת עליי ובכלל לא הבנתי מה עשיתי לה וניסיתי לנתק איתה קשר אבל זה פשוט היה כל כך קשה!! למזלי היא לא איתי בכיתה עכשיו אז אני לא אצטרך לראות אותה ואני גם כבר לא ממש מדברת איתה אז אני לא אצטרך לאפגע יותר ממנה אל תדאגי את תעברי את זה אני יודעת שהפורום לא אותו דבר גם בשבילי לא אני פשוט יודעת שאם תבואי לפה תמיד תקבלי מענה ולרוב חיובי ביותר וזה תמיד נחמד ומעודד טוב סליחה על הנאום ככה זה כשאני קוראת דברים שאני מתחברת אליהם
ותזכרי תמיד אני לאב יו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifדפנה ../images/Emo2.gif.ואתן יכולות להיכנס.

הי. ראיתי באיזה חנות בקניון חיפה גרסה בוגרת של דפנה
. עם אותן עיינים. אותו שיער. אותם תווי פנים. וזה מפחיד.

broken winges

New member
הו קריפי .... .... אם רק הייתי

יודעת איך דפנה נראית.. ממ אע אני אשתוק עכשיו

למעלה