הוא חזר מהצבאאאאאאאא
א א ל א ו ר New member 19/8/05 #2 למשעוממות כמוני../images/Emo3.gif יש לי אתר אם משחקים ישנים מזה מדליקים! יש שם 4 משחקים של האחים מריו!!!! הנה הכתובת למשועממים: http://www.flashgames247.com/game/exclusive-games
למשעוממות כמוני../images/Emo3.gif יש לי אתר אם משחקים ישנים מזה מדליקים! יש שם 4 משחקים של האחים מריו!!!! הנה הכתובת למשועממים: http://www.flashgames247.com/game/exclusive-games
9 917635 New member 19/8/05 #16 תודה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif הן שוות את הכסף?
T TEENAGER1 New member 19/8/05 #17 אה ../images/Emo12.gif הן לא מהאהובות עליי. אבל אם את רוצה אותן - למה לא? בכלל הלכתי לשם לבדוק על האולסטאר שאני רוצה לקנות בסוף החופש, ואז נזכרתי בך
אה ../images/Emo12.gif הן לא מהאהובות עליי. אבל אם את רוצה אותן - למה לא? בכלל הלכתי לשם לבדוק על האולסטאר שאני רוצה לקנות בסוף החופש, ואז נזכרתי בך
T TEENAGER1 New member 19/8/05 #4 יש אנשים חמודים בעולם. בחיי. אתמול אחד מהם התקשר אליי ונינט מדהימה טובטוב שתקתי.
S Shusho New member 19/8/05 #11 הייתי שם לפני שבוע../images/Emo12.gif אבל עם חברה והסתובבנו באלוהים יודע איפה. איפה שהתו השמיני? ואני אבוא בכיף, כשאמצא אי פעם זמן]:. ראשון שני אני בסמינר, שלישי מבחן מעבר, רביעי ת"א, חמישי מדצי"ם, שישי.. לא טוב ראשון שני שלישי טיול לכינרת מנל"נ רביעי חוגגים יום אחרו ןלחופש ואז זהו
הייתי שם לפני שבוע../images/Emo12.gif אבל עם חברה והסתובבנו באלוהים יודע איפה. איפה שהתו השמיני? ואני אבוא בכיף, כשאמצא אי פעם זמן]:. ראשון שני אני בסמינר, שלישי מבחן מעבר, רביעי ת"א, חמישי מדצי"ם, שישי.. לא טוב ראשון שני שלישי טיול לכינרת מנל"נ רביעי חוגגים יום אחרו ןלחופש ואז זהו
א א ל א ו ר New member 19/8/05 #8 מה?? שתי המכליות כל הזמן פותחות שתי הודעות יש שתי שפם שתי שעווה ולא יודעת מה עוד!
S Shusho New member 19/8/05 #9 אבל אין שתי שעוו"ה../images/Emo12.gif חח נו]: עשיתי ריפרש ולא ראיתי את השפ"מ שלמיכל
G Guava the EZ New member 19/8/05 #14 אא... אין מה להגיד. אני נוסעת עוד כמה דקות לבית-אורן, לאזכרה של סבא שלי או משהו כזה. לא באמת משנה לי. ארר... אתמול התחלתי לצייר עוד בובה של דמות מכישור הזמן ונתקעתי באמצע. לעזאזל עם זה. הו, יש טלפון. זו אימא שלי, got to go.
אא... אין מה להגיד. אני נוסעת עוד כמה דקות לבית-אורן, לאזכרה של סבא שלי או משהו כזה. לא באמת משנה לי. ארר... אתמול התחלתי לצייר עוד בובה של דמות מכישור הזמן ונתקעתי באמצע. לעזאזל עם זה. הו, יש טלפון. זו אימא שלי, got to go.
R Radio Joe New member 19/8/05 #15 המממ.. :] אני בעבודה של אבא שלי :] היינו בים. היה כלכך כיייייף. אפילו מדוזה אחת לא נגעה בי D: ואכלתי כמו פרה. :|
המממ.. :] אני בעבודה של אבא שלי :] היינו בים. היה כלכך כיייייף. אפילו מדוזה אחת לא נגעה בי D: ואכלתי כמו פרה. :|