האגוש

New member
../images/Emo2.gif אעאעאעאעעעעע

האם עיני רואות טוב?!?!?!? עברי לאבר?!?!?!?!?!? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כולי אושררררררררר!!!!!!!!!!!11
יש פה עוד מישי שאוהבת את עברי!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאא כנסי מהר מהר מהר לפורום שלו!
סורי על ההתלהבות המפחידה שלי..פשוט היחידה פה שאהבה את עברי עזבה..!

GalGul000

New member
עברי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היית בחוצות היוצר?
יש לו פורום? טוב נכנס... לא חשבתי על זה בכלל
לא יודעת למה. אבל זה הגיוני שיהיה לו פורום
XD כי הוא כזה מדהים
XDDDDD את משעשעת

האגוש

New member
הווווווו!!!! איי לאב יו!

את היית בחוצות היוצר? אני לא..אבל יש מצב שאני יהיה בחולון יום שישי בהופעה..וברווווווור שאני יהיה בווליום ת"א! [ב"ה!] טוובבב הקיצר מישו שקוראים לו ברק B a 7 a K עשה שירשור מיוחד על ההופעה עם תמונות והכל..שווה להכנס!
הולי שיט , עברי לאבר!!!!

GalGul000

New member
הייתי. והיה מדהים ../images/Emo99.gif

כי זה עברי. ועברי זה מדהים. ולא יכול לא להיות מדהים עם עברי. [אני מודעת לעובדה שכשאני מדברת על עברי אני אומרת יותר מידי מדהים. אבל זה ריפלקס
וזה נכון. אז אני לא צריכה להצטער על זה.] (אני? מכורה? לעעעעע. טוב זה רק בגלל שאני באטרף אחרי ההופעה. זה יעבור לי בקרוב.
[זה לא, אבל לא נורא.] )

האגוש

New member
לא נורא??

מעולה!
אויי איך שימחת אותי אין לך מושגג.. יש לך מסנג'ר? אייסיקיו ? משו?

GalGul000

New member
יאפ ../images/Emo9.gif

(גם את פה בשעה הזאת?
תודה לאל. חשבתי שאני לבד. אני לא מליחה להרדם
לא עייפה.] רוצה להביא לי את האייסיקיו שלך ואני אוסיף אותך? או שאני אשלח לך במסר את שלי? לא כזה משנה לי

Dirtbag

New member
יוני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif. ../images/Emo62.gif

אההה יש לי חתימה של טל זובלסקי. הופעות זה טוב :].

meidl

New member
יש לי מפרט שלו

ושל יוני ושל אור אבל לא משנה כלכך רציתי ללכת להפועה הזאת.. ושחכתייי ואוף הייתה לי הסעה אני כלכךל מרביצה לעצמי על זה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Science Fiction

New member
אעאעא זו היתה כזו הופעה ../images/Emo119.gif

מעולה
קטע הגראולינג של טלז היה כה משעשע D: [אל תכי אותי, נאגה. חסרת לי במועדון ריקודים.
]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifגם לכן המסנ עושה בעיות?../images/Emo10.gif

לא, ברור שזה רק המחשב שלי!
><

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifנמנ. התחדשי על המאומץ!../images/Emo9.gif

הוא היה של אממ..גת, נכון? אבל היא כבר לא רושמת פה..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifחוסר מזל...

למה אף אחת לא מנתניה? לשם אני מחר נוסעת אני לא אהיה כול היום אז ביי ביי נ.ב הא לדוד שלי יש שם ברכה *לוקחת בגד ים*

אנבלייי

New member
../images/Emo142.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDD

גלגולית‏ ‎(11:50 PM)‎ : אבל עברי כזה עבריייייייייייי. למה הוא חייב להיות הומו? :[[[ ‎zoe ‎(11:50 PM)‎ : עברי הומו?! ‏גלגולית‏ ‎(11:51 PM)‎ : את צוחקת?.. ‎zoe ‎(11:51 PM)‎ : XDDDDDDDDDDDD ‎zoe ‎(11:51 PM)‎ : XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לא ידעתייייייייי ‎zoe ‎(11:51 PM)‎ : כאילו, זה לא מצחיק שהוא הומו ‎zoe ‎(11:51 PM)‎ : אני בעד הומואים ‏גלגולית‏ ‎(11:51 PM)‎ : את דפוקה?!?!?! ‏גלגולית‏ ‎(11:51 PM)‎ : לא ידעת?!?!?! ‎zoe ‎(11:51 PM)‎ : לאXD ‏גלגולית‏ ‎(11:52 PM)‎ : מההה????? איך אפשר לא לדעת את זה?!

למעלה