BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.

מה העיניין של החתכים האלה
? זה לא כואב
. לא שאני חותכת ורידים או משו,אתמול גילחתי רגליים ונחתכתי בטעות.רק סילון של דם.אבל בלי כאב
.

YaEloNeT

New member
ha! ani raiti at tami

לפני כמה ימים. באמת ~_~. וגם את אחותשלתמי 0:. וגם מישהי שחשבתי שהיא נורא נורא דומה לטליחנה
הומ. חו"ל, חזרתי, מחשבמשוגע, קצת הודעות.

אנבלייי

New member
אוף אוף אוף@!

אם היא חברה שלי, ואני אוהבת אותה, אז למה אני כלכך שונאת אותה?!? כלכךכלכך שונאתתתתתת אווווווווווו בא לי להרביץ למשהו מרוב השנאה הזאת. בעיקר לעצמי כי אני לא אמורה לשנא אותה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo24.gifנו אז.

את חברה שלי.
סתם , וירטואלי- חוץ מיומיים בשנה זה חרא.
טוב מקווה שתרגישי טוב יותר.

כלב..

אני כל כך חייבת את זה מצטערת.. את כזה חרא למה דווקא אתה מכולם.. למה אני עשיתי את זה כדי שאתה תגלה אותי? אז לא למה נולכת בכלל אני שונאת אותך כל כך.. אני ידועת שאני אומרת את זה מתוך רגעים של עצבון ועצב אני אל מאחלת לך למות כמו שאני אומרת לך.. אבל לה אתה עושה לי את כל הדברים האלה.. אתה מנסה להתנקש בחיי או מה? אוף דיי כבר ני מרגישה שבא לי למות.. אני לא מצליחה לחיות בשקט.. אני מרגישה שיש לי משו שמציק כל הזמן. .זה או אתה או אמא או אבא או החברים .. אני מתגעגעת אלייך.. אני רוצה שתחזרי .. להמ בכלל הלכת? איך אפשר לספר לילדה בת 12 שאחותה הגדולה לא תהיה בבת מצווה שלה לא תהיה מתי שיא תגמור כיתה ז'.. לא תהיה במשך שנה כבר.. מי יכול?!? אוףף תסבירו לי מי יכול.. אני הולכת עכשיו לחדר שלי לבכותבשקט.. עם אתן רוצות להגיב אני אשמח אבל בבקשה אל תגידו דברים שאולי יכולים לפגוע בי אפילו במעט.. וסליחה שוב על ההודעה שאולי טיפה ארוכה ואל כל כך מתאימה לכאן

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמוזר.

בזמן האחרון יש לי תיאבון. מוזררר בטירוףףףףףףף
.

GalGul000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן כל כך ../images/Emo7.gif

אני אוכלת כל דבר שזז. בחו"ל אכלתי רק [אבל רקק!!!!!!!] מקדונלדס. ועכשיו אני אוכלת כל יום פלאפל או פיצה [אני לא נמצאת בבית בצהריים. לרוב
] ואני פשוט אוכלת כל דקה. לא ברור לי מה נסגר איתי
אני כל היום רעבה
הייתי בטוחה שאחרי חו"ל עליתי. אבל לא עליתי >< וזה היה מוזר כל כך. כל מה שעשינו שם זה לאכול ><

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifטחחחח ../images/Emo45.gif.

גמאני בפסח. אבל די התכוונתי שפתאום בא לי לאכול לפעמים
. פעם לא הייתי רעבה כמעט כל היום.אמא שלי חשבה שזה נורא.

GalGul000

New member
גם לי היה תקופות כאלה

|אתמול|
לא אכלתי כלום כל היום.. ובערך ב5 כולם הלכו לאכול. אז הלכתי איתם ואכלתי.. למרות שממש לא הייתי רעבה. אבל הכרחתי את עצמי

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהו.בהחלט.

שיגעונות של חופש גדול. בלימודים מתעייפים והופחים לרעבים ממש מהר
.

GalGul000

New member
חח

בחופש אני מתעייפת יותר
אני כל היום על הרגליים. כנראה שזה קשור
אבל רציני, אני צריכה להפסיק להיות רעבה. החדר שלי מלא בצלחות

917635

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif

אני אוכלת כמויות של קורנפלקס,פירות,ארטיקים ולחם קל עם שוקולד [אל תשאלו מה הקטע עם זה]. אני לא מפסיקה לאכול כל היום!

למעלה