XDDDDDDDDDD
תמי: אל דאגה אהובתי היקרה^-^ |אנבל|: ^______^ תמי: ^-^. את ממש חמודה^-^ |אנבל| : גמאת^-^ תמי| : את יותר:0 |אנבל| : לא^_^ |אנבל| : ישלנו שוב שיחת מחמאותXDD תמי| : XDD. אנחנו דביקות מידי |אנבל| : XDD כע תמי| : אז בואי נהיה קשוחות:0 |אנבל| : כע! בואי! ;בואנה, את מדליקה ממש כמו הסיגריה הדולקת שהשארתי ליד ההארלי שלי, יא |אנבל| ג'רמי סאמפטררר
הע. אומר/ת: (כלכך קשוח.) תמי| : XD תמי| : יואו, מי את בכלל? אני קשוח, אני אדיש וקשוח. ולמרות שאת מדליקה אותי כמו אש אני לא אגיד את זה, כי אני קשוח
|אנבל| : אה, כהה??? טוב. אני כלכך קשוח, ואדיש, שיש לי משקפיי שמש שחורות-קשוחות שאני לא ראוה דרכן כלום, אבל זה בכלל לא אכםת לי כי אני אדיש. תמי| יאמי, אורי^-^ אומר/ת: XDD |אנבל| :
תמי| : אני כל כך קשוח ואדיש שאני מחכה על עצמי את הסיגריות שלי ואני לא שם לב לזה רק אחרי יומיים, וגם אז לא אכפת לי!:0 |אנבל| : XDDDDDDD |אנבל| : אה כן?? אני כלכך קשוח שבשבילי סיגריות כבר לא עובדות, אז אני מדליק לעצמי את הגרון ומעשן לעצמי את הגרון, ואני כלכך אדיש שבכלל לא אכפת לי שזה הגרון שלי. |אנבל| : בוה, זה היה קצת חולני תמי|: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תמי| : איך אני יכולה להיות יותר קשוחה ואדישה מזה? |אנבל| : אני אראה לך, אחרי שאני מעשן לעצמי את הגרון אני עולה על האופנוע הקשוח שלי והורג אנשים כי אני לא רואה דרך המשקפי שמש השחורות-קשוחות שלי, ואז אני אני נכנס לאיזשהו מקום שאני לא יודע מה הוא כי אני לא רואה, ומכריח את מי שנמצא שם להביא לי אלכוהול 100%, כן, כי אם הוא לא יביא לי אני אעשן גם לו את הגרון, ואז אני שותה אלכוהול נקי וקשוח, ולא אכפת לי שאני מת אחרי זה כי אני אדיש, וגם כי אני מת. |אנבל| : ניח, באיזשהו שלב זה כבר הפסיק להיות שנון תמי| : XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD