BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנמ.

אני יותר התכוונתי לזה שאני רוצה לאכול אורחת צהריים וערב וזה. ביולי פשוט יכולתי לצום יום שלם רק עם מים
. ופתאום אני רוצה לאכול מידי פעם.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאה ו.......

קראתי בספר אחד על הרזיה(השיעמום.)שאנחנו אוכלים בחופשים משיעמום
.

אנבלייי

New member
הוצאת עצבים. ../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif

הנא מה שאני מעוצבנת עליו (מרכזת אליו את כל האנרגיות הרעות) גוש שמן וחום בסביבתו הביתית. זה לפני העצבים. צפו להתפתחות בקרוב

אנבלייי

New member
הההההה שחרור עצבים../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif

הנא מה שאני עצבנית עליו. (מרכזת לתוכו את כל האנרגיות הרעות) גוש חום ושמן בסביבתו הביתית. צפו להתפתחות.

אנבלייי

New member
XDDDDDDDDDD

תמי: אל דאגה אהובתי היקרה^-^ |אנבל|: ^______^ תמי: ^-^. את ממש חמודה^-^ |אנבל| : גמאת^-^ תמי| : את יותר:0 |אנבל| : לא^_^ |אנבל| : ישלנו שוב שיחת מחמאותXDD תמי| : XDD. אנחנו דביקות מידי |אנבל| : XDD כע תמי| : אז בואי נהיה קשוחות:0 |אנבל| : כע! בואי! ;בואנה, את מדליקה ממש כמו הסיגריה הדולקת שהשארתי ליד ההארלי שלי, יא |אנבל| ג'רמי סאמפטררר
הע. אומר/ת: (כלכך קשוח.) תמי| : XD תמי| : יואו, מי את בכלל? אני קשוח, אני אדיש וקשוח. ולמרות שאת מדליקה אותי כמו אש אני לא אגיד את זה, כי אני קשוח
|אנבל| : אה, כהה??? טוב. אני כלכך קשוח, ואדיש, שיש לי משקפיי שמש שחורות-קשוחות שאני לא ראוה דרכן כלום, אבל זה בכלל לא אכםת לי כי אני אדיש. תמי| יאמי, אורי^-^ אומר/ת: XDD |אנבל| :
תמי| : אני כל כך קשוח ואדיש שאני מחכה על עצמי את הסיגריות שלי ואני לא שם לב לזה רק אחרי יומיים, וגם אז לא אכפת לי!:0 |אנבל| : XDDDDDDD |אנבל| : אה כן?? אני כלכך קשוח שבשבילי סיגריות כבר לא עובדות, אז אני מדליק לעצמי את הגרון ומעשן לעצמי את הגרון, ואני כלכך אדיש שבכלל לא אכפת לי שזה הגרון שלי. |אנבל| : בוה, זה היה קצת חולני תמי|: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תמי| : איך אני יכולה להיות יותר קשוחה ואדישה מזה? |אנבל| : אני אראה לך, אחרי שאני מעשן לעצמי את הגרון אני עולה על האופנוע הקשוח שלי והורג אנשים כי אני לא רואה דרך המשקפי שמש השחורות-קשוחות שלי, ואז אני אני נכנס לאיזשהו מקום שאני לא יודע מה הוא כי אני לא רואה, ומכריח את מי שנמצא שם להביא לי אלכוהול 100%, כן, כי אם הוא לא יביא לי אני אעשן גם לו את הגרון, ואז אני שותה אלכוהול נקי וקשוח, ולא אכפת לי שאני מת אחרי זה כי אני אדיש, וגם כי אני מת. |אנבל| : ניח, באיזשהו שלב זה כבר הפסיק להיות שנון תמי| : XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנמ,

יש פה מישי שאוהבת את צ'אד מייקל מורי, או את טיילר הילטון?
.

GalGul000

New member
שונאת את צ'אד.

ארר. אני לא מבינה מה אנשים מוצאים בבנאדם הזה. הוא לא נראה טוב!!!!!!!!!

tamaguchi girl

New member
צ'אד ../images/Emo99.gif

אני לא ממש מעריצה אותו, אבל הוא חתיך, לפחות בתמונה הזו

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבכל התמונות שראיתי

הוא חתיך, חוץ מאחת..
. אה.. ובעצם חוץ מהתקופה כשהוא היה עם שיער ארוך!
איכ.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifעוד אחת וזהו../images/Emo13.gif.

צומי!../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחתול|

תירשמו דרכי בבקשה לנאופטס! זה לא הרבה מאמץ, חוצמזה שזה ממש כיף. ואתם גם עוזרים לי בדרך^_^ אז תוכלו למצוא את הלינק פה, שם ואפילו כאן

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif

איך זה יכול להיות, חודש בלי אירועים בכלל, אבל כמובן פתאום ביום אחד עושים תוכניות ועכשיו אני תקועה באמצע. ואבא לא מרשה לי לנסוע לספר סבא לחברה שלי.
הייתי מוותרת על הסרט!! תן לי לנסועעעעעעעע!!!!!
[אין לי מושג אם זה לסוע או לנסוע אז תסקלו או תלמדו, ווטאבר.]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.

o0Invisible0o

New member
תודה!../images/Emo9.gif

זה לא רק זה שעיצבן אותי, כמובן. לא משנה..תודה בכל מקרה!
אני שונאת אנשים! שונאת!

למעלה