אם היא חברה שלי, ואני אוהבת אותה, אז למה אני כלכך שונאת אותה?!? כלכךכלכך שונאתתתתתת אווווווווווו בא לי להרביץ למשהו מרוב השנאה הזאת. בעיקר לעצמי כי אני לא אמורה לשנא אותה.
אני כל כך חייבת את זה מצטערת.. את כזה חרא למה דווקא אתה מכולם.. למה אני עשיתי את זה כדי שאתה תגלה אותי? אז לא למה נולכת בכלל אני שונאת אותך כל כך.. אני ידועת שאני אומרת את זה מתוך רגעים של עצבון ועצב אני אל מאחלת לך למות כמו שאני אומרת לך.. אבל לה אתה עושה לי את כל הדברים האלה.. אתה מנסה להתנקש בחיי או מה? אוף דיי כבר ני מרגישה שבא לי למות.. אני לא מצליחה לחיות בשקט.. אני מרגישה שיש לי משו שמציק כל הזמן. .זה או אתה או אמא או אבא או החברים .. אני מתגעגעת אלייך.. אני רוצה שתחזרי .. להמ בכלל הלכת? איך אפשר לספר לילדה בת 12 שאחותה הגדולה לא תהיה בבת מצווה שלה לא תהיה מתי שיא תגמור כיתה ז'.. לא תהיה במשך שנה כבר.. מי יכול?!? אוףף תסבירו לי מי יכול.. אני הולכת עכשיו לחדר שלי לבכותבשקט.. עם אתן רוצות להגיב אני אשמח אבל בבקשה אל תגידו דברים שאולי יכולים לפגוע בי אפילו במעט.. וסליחה שוב על ההודעה שאולי טיפה ארוכה ואל כל כך מתאימה לכאן