yaeloolik

New member
אמא שלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

תמי מיי לאב!

../images/Emo41.gifאני לוקחת הפסקה מהפורום../images/Emo41.gif

כי מאוד נפגעתי מההערות בשרשור של התפקדות אוגוסט. אני מרגישה בפורום כמו בית שני, ממש כיף לי פה ויש כל הזמן צחוקים ובנות נחמדות ביותר. ואני יודעת שאם אני עצובה אני יכולה לפרוק הכל באוף ולקבל המון חיבוקים. ממש נפגעתי. בשבילי גרין דיי זה רוק, ובכלל לא ציפיתי שבנות יתחילו להעליב אותי עד כדי כך שאני אתחיל לבכות. ועוד בגלל זה? תמיד האמנתי בפורום שאין פה ויכוחים וכל אחת מסתדרת עם השנייה בגלל שמקבלים פה דעות, וכולנו חברות שאוהבות זה את זה ככה שאף אחת לא רוצה לפגוע באף אחת אחרת. טעיתי. נתנו לי יחס ממש מגעיל, והייתה ילדה אחת שממש הפתיעה אותי! לא האמנתי שהיא תעשה לי דבר כזה. אני יודעת שיש ילדה אחרת שבכלל לא אכפת לה אם אני אעזוב או לא, אבל גם לי ממש לא אכפת ממנה בגלל זה אני לוקחת סתם הפסקה ליום-יומיים או אפילו שבוע כדי להרגע
ואני רוצה צומי, כן. אני מקווה שלא תסקלו גם בגלל זה
אני עדיין מאמינה שאולי יש פה בנות שלא שונאת אותי בכל צורה שהיא, ובטח שלא בגלל שאמרתי שגרין דיי זה רוק. למען האמת אפילו לא קיללתי בכלל, לא רבתי עם אף אחד ולא סקלתי אף אחד. אני גם לא שונאת אף אחת מהפורום הזה. לפעמים חשבתי לעצמי שאם הייתי מישהי אחרת בפורום הזה, מישהי מצחיקה שכולן סוגדות לה, אולי זה לא היה קורה (אני לא מתכוונת למישהי ספציפית). כי אני בסך הכל אינסה, סתם אינסה. למי אכפת ממנה? עכשיו הבנתי שגם פה לא אכפת ממני. העברתי את ההודעה להודעה הראשית של אוף כי אני רוצה לדעת מה התגובות שלכן. וסביר להניח שאתן לא תתיחסו אם זה לא יהיה משורשר נכון.

אינסה..../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

לי מאוד מאוד מאוד אכפת ממך..ואני לא רוצה שתעזבי!
אבל אם את עוזבת..אז תשמרי איתי על קשר, נכון?נכוווון?!

yaeloolik

New member
אינסה../images/Emo25.gif

תראי. אני באמת ממש מצטערת בשבילך שנפגעת. ואני בהחלט יודעת שככל שאתה יותר סומך על מישהו אתה יותר נפגע. אבל תמיד תזכרי שלמטבע יש שני צדדים.... הדברים שאמרת נשמעו נורא אמיתיים. לא נשמע שאת צוחקת. אם את היית זו שרשמה שהיא אוהבת פופ או בריטני או וואט אבר ומישהי הייתה מגיבה לך ככה לא היית נעלבת? אני גם במבט מהצד לא חושבת שהיו צריכים להנתפל עלייך ככה אבל מצד שני יש משהו בדבריהם. אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב. אני חושבת שאת צריכה לקרוא את מה שהן רשמו, להבין, להשתפר ולהמשיך הלאה. וככל שאת יותר מתקרבת פה לבנות את גם יותר נפגעת. את רוצה לעזוב על כל דבר טיפשי שאומרים לך. גם אם את לא עזבי הפעם את תעזבי פעם אחרת. את חייבת להפסיק לברוח מכל דבר רע שקורה פה. לא שאני הבן אדם להגיד לך.. אני גם עוזבת XD. אבל אצלי יש עוד סיבות שאני לא עומדת להסביר פה
. וזהו. מקווה שלקחת לצומת ליבך

דמאט!

אני פשוט לא מבינה מה אמרתי! וכן, מותר לי להתעצבן. הרי אמרתי משפט תמים, והוא *ציטוט*: "אבל גרין דיי יותר טובים :|" לעזאזל, אם היו אומרים לי משפט כזה לגביי פו פייטרס בחיים לא הייתי נפגעת. ואני סתם נותנת דוגמאות, כן?

Painted Fairy

New member
כן,../images/Emo126.gif

אבל גם דאגת להוסיף בשאלון, שמי שתגיד שהיא מעדיפה את בריטני - את תכפכפי אותה או משו כזה.

זה היה בצחוק ../images/Emo12.gif

ברור שלא הרגתי אף אחד, חוץ מזה ראיתי שלא כולן רשמו את בילי ג'ו ולא אמרתי כלום. סתם הערתי על זה שלגרין דיי יש תקליט יותר טוב משל בריטני, לדעתי.

Science Fiction

New member
זו הדעה שלך. ../images/Emo119.gif

את קבעת אותה כעובדה, וזו הבעיה. [ולא, אני לא מנסה לחנך אף אחד. אין טעם להפגע מהערות שלי, אני סתם.]

לא יודעת כמו מה זה נשמע

אבל בטוח שלא צריך להעלב מזה. זה ברור שאני לא אארוג מישהי שחושבת שבריטני יותר עדיפה על בילי ג'ו.

yaeloolik

New member
דיי להיות כזאת דרמה קווין../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

תראי, אם את רוצה לעזוב- תעזבי. אני לא עומדת להתחנן על ברכיי כדי שתישארי. אבל אמרתי את דעתי. לדעתי את לא צריכה לעזוב ואת לא יכולה לתת לשטויות האלה לשבור אותך. אם הריב הזה באמת משפיע עלייך, תפני אל הבנות האלו במסרים ותפתרי את זה בניהן. אין צורך לערב את כל הפורום (וכשכתבת את זה באוף זה בדיוק מה שעשית). אני תומכת בעמדה שלי. ואם היו בנות שנפגעו אז כנראה עשית משהו לא בסדר.. אוקי?

../images/Emo45.gifזה די נכון../images/Emo79.gif אבל היא לא בידיוק עוזבת,זאת מין הספקה כזאת. אני מכירה את זה,כי כבר קרה לי שלא רציתי להיכנס לכאן בגלל שאמרו לי משהו מגעיל או שהתבאסתי מהדוליז שלי,אבל זה רק לכמה ימים עד שאני נרגעת ומתגעגעת לפורום...אז נראה לי שגם אצל אינסה זה ככה. לא../images/Emo35.gif

o0Invisible0o

New member
../images/Emo4.gif

אעאעאע. לא התכוונתי לפגוע בך. אבל הייתי חייבת להגיד מה שאמרתי, אני מצטערת, באמת!
לא רוצה שזה יגרום לך לעזוב או לחשוב שאת סתם וזה. כי את מיוחדת! כולם מיוחדים!
*נסקלת* לא קלישאה מעצבנת..אמת!
וזהו..

למעלה