../images/Emo41.gifאני לוקחת הפסקה מהפורום../images/Emo41.gif
כי
מאוד נפגעתי מההערות בשרשור של התפקדות אוגוסט. אני מרגישה בפורום כמו בית שני, ממש כיף לי פה ויש כל הזמן צחוקים ובנות נחמדות ביותר. ואני יודעת שאם אני עצובה אני יכולה לפרוק הכל באוף ולקבל המון חיבוקים. ממש נפגעתי. בשבילי גרין דיי זה רוק, ובכלל לא ציפיתי שבנות יתחילו להעליב אותי עד כדי כך שאני אתחיל לבכות. ועוד בגלל זה? תמיד האמנתי בפורום שאין פה ויכוחים וכל אחת מסתדרת עם השנייה בגלל שמקבלים פה דעות, וכולנו חברות שאוהבות זה את זה ככה שאף אחת לא רוצה לפגוע באף אחת אחרת. טעיתי. נתנו לי יחס ממש מגעיל, והייתה ילדה אחת שממש הפתיעה אותי! לא האמנתי שהיא תעשה לי דבר כזה. אני יודעת שיש ילדה אחרת שבכלל לא אכפת לה אם אני אעזוב או לא, אבל גם לי ממש לא אכפת ממנה בגלל זה אני לוקחת סתם הפסקה ליום-יומיים או אפילו שבוע כדי להרגע
ואני רוצה צומי, כן. אני מקווה שלא תסקלו גם בגלל זה
אני עדיין מאמינה שאולי יש פה בנות שלא שונאת אותי בכל צורה שהיא, ובטח שלא בגלל שאמרתי שגרין דיי זה רוק. למען האמת אפילו לא קיללתי בכלל, לא רבתי עם אף אחד ולא סקלתי אף אחד. אני גם לא שונאת אף אחת מהפורום הזה. לפעמים חשבתי לעצמי שאם הייתי מישהי אחרת בפורום הזה, מישהי מצחיקה שכולן סוגדות לה, אולי זה לא היה קורה (אני לא מתכוונת למישהי ספציפית). כי אני בסך הכל אינסה, סתם אינסה. למי אכפת ממנה? עכשיו הבנתי שגם פה לא אכפת ממני. העברתי את ההודעה להודעה הראשית של אוף כי אני רוצה לדעת מה התגובות שלכן. וסביר להניח שאתן לא תתיחסו אם זה לא יהיה משורשר נכון.