אנבלייי

New member
אלללל!!!

אל תעזבי! כולנו פה אוהבות אותךך!!
אני בטוחה שמי שנפגעת ממנו לא התכוון לזה..
יכול להיות שהיו כמה בנות שקצת הגזימו, אבל אף אחת לא רוצה שתעזבי!! סטי דארלינג!

2ofir

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אל תעזבי בגלל כמה בנות תאמת לא ראיתי בכלל מזה אולי זאת היתה אי הבנה

תודה, אבל זאת ממש לא אי הבנה.

את מוזמנת להכנס לבדוק, למרות שאני ממש מקווה שימחקו את זה במהרה.

2ofir

New member
עכשיו ראיתי,

ואני באמת בטוחה שהן לא רצו להעליב אותך, אני גם אוהבת גריןדיי ולא שמנה לי אם זה פופ או רק או פאנקנעורים, כי אם המוזיקה טובה, מה זה משנה לאיזה סוגיה היא שייכת? תשכחי מכל זה.

../images/Emo23.gifאינסה../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif לא משנה מי צודק ומי התחיל["במקום החדק,קיבלת כל הפיל"XD טוב די עם ציטוטי שירים],לדעתי כדאי פשוט לעזוב את זה בצד בנתיים. לדעתי זה דווקא רעיון טוב שתעזבי לכמה ימים[לא לתמיד../images/Emo10.gif],תתעסקי בדברים אחרים וכו',ותחזירי לכאן עם מצב רוח טוב יותר../images/Emo13.gif סליחה על הניסוח הקלוקל,זה בטח כי 3 בלילה עכשיו,פשוט ניסיתי לומר שאת מאמי ושלעזוב לכמה ימים יעשה רק טוב><

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif.

אוי באמת. לי איכפת ממך המון
. אבל,בנות.לא יפה לשפוט בנאדם על איך הוא מגדיר מוזיקה.באמת. ואני אוהבת פופ פאקצי.אז מה??? אינסה חסר לך שתעזבי
!

2ofir

New member
שבייייייייייייי../images/Emo99.gif

בוא אלי שבי נסגד שב אצלי על ראשי הנסגד שב אל תנוח אלל תסגד

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשאלה!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

פףף.. צומי! כשנוסעים ללונה פארק, עם הרכבת, נכון יורדים בתל אביב אוניברסיטה, ואז פשוט חוצים ת'כביש, או שיש כלמיני רחובות וכאלו?!

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifרררר.

כבר אמרתי לכם שאני מכירה את הדרך. למה אתן סיבכתן את העניינים? [עומר ורז סיפרו לי מה עשיתן]

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifכי כל אחת אמרה משו

אחר!!

טוב אני פורשת../images/Emo10.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

צעניין התחרויות.. השקעתי בתחרות שחור-לבן ולא זכיתי אפילו למשו קטן
אני אהיה בקטע של לשפוט וכאלה. נו מור תחרויות בשבילי

תגידי, יש מצב שהיית בהופעה של ../images/Emo42.gif

פיטר רוט עם שייגעצ ודניאל סלומון כאורחים ביום שישי בטאוור רקורדס במגדל האופרה? כי ראיתי מישהי שהזכירה לי נורא אותך...

:(../images/Emo96.gif

אל תתיאשי. לכל אחת יש תקופותץ שהיא לא זוכה בכלום. אם את רוצה בכל זאת, את תמיד יכולה להכנס לאתרים נידחים:p (כאן יש שתי תחרויות, אחת היא לעשות דולי מעוצבנת, או בדיכאון או משהו:p,והשניה היא לעשות דולי לפי שיר שהיא נתנה. מגניב ביותר^-^, במיוחד כי אפשר לנתח אותו בכמה דרכים).

תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אצלי לא זכיתי בכלום, אני כבר 8/9 תחרויות ולא זכיתי < תקופה לא טובה , בהחלט. נחמד האתר שהבאת,אולי אני אשתתף

../images/Emo91.gifבקשר לצופן דה וינצ'י

היום ב16:00 בנשיונל ג'אוגרפיק יהיה סרט פיענוח צופן דה וינצ'י.. מי שרוצה לראות מוזמנת, אחלה סרט

למעלה