אכן.
T TEENAGER1 New member 8/7/05 #20 |במדנה| היום הייתי בים ../images/Emo9.gif עם אחותי והיה ממש ממש כיף היו גלים מטורפים וזה היה קצת מעצבן :| אבל לא נורא ראיתי מדוזה מתה וחזרתי הביתה כולי מג'ופג'פת ומלאה חול בכל מקום שתוכלו לתאר לעצמכן והיה כיף. ^^
|במדנה| היום הייתי בים ../images/Emo9.gif עם אחותי והיה ממש ממש כיף היו גלים מטורפים וזה היה קצת מעצבן :| אבל לא נורא ראיתי מדוזה מתה וחזרתי הביתה כולי מג'ופג'פת ומלאה חול בכל מקום שתוכלו לתאר לעצמכן והיה כיף. ^^
B Blue Pencil New member 8/7/05 #21 ../images/Emo125.gifדווקא גלים זה כיף!../images/Emo2.gif היו הרבה מדוזות?[חיות] ואמ..כן,מה שמעצבן בים זה החול,לא משנה כמה תשטפי את עצמך-את תתלכלכי שוב.
../images/Emo125.gifדווקא גלים זה כיף!../images/Emo2.gif היו הרבה מדוזות?[חיות] ואמ..כן,מה שמעצבן בים זה החול,לא משנה כמה תשטפי את עצמך-את תתלכלכי שוב.
T The phantom of opera New member 8/7/05 #22 ../images/Emo180.gifאני טסה מחר לחודש וחצי לגרמניה... אני אנסה להשיג מחשב עם אינטרנט שם ולכתוב לכן אני אתגעגע...
../images/Emo180.gifאני טסה מחר לחודש וחצי לגרמניה... אני אנסה להשיג מחשב עם אינטרנט שם ולכתוב לכן אני אתגעגע...
P PinK inK New member 8/7/05 #24 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=56472210
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=56472210
P PinK inK New member 8/7/05 #38 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifטוב תרגעו.. כבר אסור לצחוק?>< צחקתי על עד כמה שהיא חשה סקסית.. בעע נו..
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifטוב תרגעו.. כבר אסור לצחוק?>< צחקתי על עד כמה שהיא חשה סקסית.. בעע נו..
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 8/7/05 #27 ><../images/Emo96.gif אני עושה עכשיו את הדולי עם הרוח לטופ מודל וזה קשה .
T TEENAGER1 New member 8/7/05 #29 ../images/Emo66.gif אני ממש עכשיו סיימתי ../images/Emo9.gif ואני מרוצה מאוד ^^ ובלע אני רוצה לשים בשדח"ם אבל מעדיפה להשאיר אותה כהפתעה
../images/Emo66.gif אני ממש עכשיו סיימתי ../images/Emo9.gif ואני מרוצה מאוד ^^ ובלע אני רוצה לשים בשדח"ם אבל מעדיפה להשאיר אותה כהפתעה
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 8/7/05 #32 דאמט בביס שלי זה בלתי אפשרי><../images/Emo96.gif אני גאה בך^^
T TEENAGER1 New member 8/7/05 #37 ../images/Emo66.gif אני זוכרת את הבייס שעשית על יו. והוא באמת מסובך >< אין לו עוד תנוחות? (ותודה^^)