היום בתפוז אנשים ../images/Emo140.gif

יהונתן דייויס, צלם אופנה ופורטרטים המצלם עבור פנאי פלוס, 7 לילות ומגזין לילה יתארח בפורום אמנות הצילום היום ב 20:00, ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים.
ליסה גרוסמן, פסיכולוגית חינוכית ומאמנת אישית תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD. ליסה תשמח לענות על שאלות לגבי אימון אישי, ארגון זמן, מקום, הרגלי חשיבה , הורות, רוטינות – וכל התחומים הקשורים לניהול עצמי. שרשור השאלות אליה כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.

levin2

New member
היי ../images/Emo13.gif אפשר חוות דעת?

דולי שנייה שלי... עשיתי את ה: צלליות ג'ינס חולצה שיער נעליים... קיצר הכל חוץ מהבייס... מממ הערות, הארות, מה כדאי לתקן ועל מה להקפיד בפעם הבאה....

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo84.gifאם את מצטרפת לפורום, ברוכה הבא

+ה. קודם כל, כדאי שתדעי שאצלנו בפורום לא מצל"שים הודעות של תפוז. הנה כמה דברים שיעזרו לך להתאקלם בפורום... ושוב, ברוכה הבאה

levin2

New member
אה, אוקיי.. תדוה לשתיכן...

אני אשרשר לשדחם הזה.. חח

האגוש

New member
ברוכה הבאה ! ../images/Emo13.gif

דוליז משרשרים לשדחם [
] וצריך לתת זכויות יוצרים.. הדולי מאוד יפה

Shusho

New member
../images/Emo32.gif יואו אני עם דמעות בעיניים

רק בגלל מסיבה מסריחה אחת. נמאס לי כבר.

מה קרה?

בגלל מסיבה? לא שווה לבכות בגלל דבריים שוליים! תיתעודדי ותדעי שאני אוהבת אותך מאוד

DOLLS GIRL

New member
מה קרה??????????

אל תיבכי בגלל מסיבה מטומטמת זה סתם זבל! (תאמיני לי אני עברתי השנה את עונת הבת מצוות

אנבלייי

New member
אלוהים../images/Emo7.gif>>

אסור לך להתייאש בגלל כזה! המנהלת עצובה בזמןהאחרון
היא מסריחה נו.
אני אוהבת אותך.

אנבלייי

New member
הע../images/Emo122.gifאני פשוט אדם עילג ומטומטם

את לא מסריחה. >> המסיבה. הע

Shusho

New member
חח אתן כאלה חמודות.../images/Emo10.gif

היתה איזהמסיבה שתכננתי ללכת אליה שלושה שבועות והייתי בשיא האושר וזה. קבעתי עם חברה שתבוא אלי ותעזור לי לבחור בגדים,אנערף, ברור שהיא לא זכרה שהזמנתי אותה אבל לא משנה. אתמול קבעתי איתה שסתם נצא והיא ביטלה. והכי חשוב- הדבר הכי גדול שהיה מתוכןנ לחופש התבטל כי היא ביטלה לי, כרגיל ולא היה לי עם מי ללכת. וזה עשה לי כל כך עצוב וכלכך מגעיל שכבר התחלתי להתחרפן ולצעוק על אנשים בטלפון ולבכות
. אני סתם אובר-רגשנית.

למעלה