הא כן,היום..../images/Emo79.gif כל היום כאבה לי הבטן כי אני במחזור.בעע. ואמא שלי ואני ואחותי הלכנו יחד...לקנות בגדי ים../images/Emo11.gif. לקנות בגד ים זה אחד הדברים המשפילים ביותר בעולם,והיום באופן מיוחד. החזייה של הבגד ים שבדקתי היתה קטנה מדי. עד כדי כך שהיא לא כיסתה כמעט שום דבר. ואז קראתי לאמא שלי שתעזור לי עם זה.אבל היא לא שמעה.ולא רציתי לצאת מהתא כי התביישתי.והמוכרת הטרידה אותי("אל תתביישי!". המממ.עזבי אותי באמא שלך.)ואיכשהוא אמא באה להציל אותי בסופו של דבר מהחזייה הזדונית הזו. והמוכרת הסתכלה עלי מוזר שאמרתי לה על איזה בגד ים שהוא ורוד מדי. הממממ. אחר כך נמלטתי לחנות הסטימצקי הקרובה ושם פגשתי בחברה שלי. אמא שלי קיבלה מההורים בגן שלה דיסק של רמי קליינשטיין והיא נתנה לי להחליף אותו.בהתחלה לא מצאתי מה לקחת כי רוב הדיסקים היו חרא/ישנים מאוד/לא מכירה שירים מהם/כבר יש לי/מטרופוליןX-: בסוף לקחתי את 11 א' של ברי[../images/Emo99.gif]ורע מוכיח. ואז אמי באה לאספני והלכנו לבדוק איזה מבצע מעאפן בפוקס ושם פגשתי את דנה בלו פנסל המאמי../images/Emo9.gif ---- אתמול ראיתי מטאל גאקט,וזה סרט מפחיד ומוזר ומזעזע וגם ממש יפה. ופגשתי שם את דנה בלו פנסל מה שהיה מפתיע בטירוף וגם טרה נחמד.../images/Emo9.gif