בחג השבועות תעשה לך ../images/Emo172.gif../images/Emo43.gif

היום בשעה 21:00 נארח בפורום אוכל חלבי את השף טל כהן, שיענה לשאלות הגולשים בנושא מתכונים ומאכלים מיוחדים לחג השבועות. ניתן להכניס שאלות כבר מעכשיו
הסיבוב השלישי בתחרות "הפוסטמה העברית הראשונה", יצא לדרך בפורום מלחמת המינים. רוצו להצביע עכשיו

מעצבי דעת קהל... ../images/Emo43.gif

היום ב-15:00 פורום אופניים מקיים שידור מיוחד שילווה את הג'ירו, מירוץ האופניים האיטלקי השנתי. את השידור ילוו אפרת לוין ויאיר בן עמי. השידור יועבר גם ב-blogtv. אתם מוזמנים להכנס. לקראת שבוע הספר אנחנו מאתגרים אתכם בסקר מיוחד שבו אתם, גולשי תפוז אנשים, מעצבים את דעת הקהל הישראלי: אנחנו רוצים לדעת איפה הישראלים קוראים ספרים: באוטובוס? במיטה? בשירותים? הכנסו עכשיו והצביעו בסקר!! Don’t Worry סמי הורי! הערב ב-blogtv מגיע כוכב "אהבה מעבר לפינה" לענות לשאלותיכם Live. כולם מוזמנים. ניתן להשאיר שאלות בפורום אהבה מעבר לפינה עד הערב ב-19:00. לאחר מכן- שאלות יתקבלו בצ'ט בלבד!

BaBy LiS

New member
ראיתם ת'דף של תפוז?! ../images/Emo43.gif

הנה מסר שקיבלתי: היי BaBy LiS הנך חלק מקומץ הגולשים הנאמנים המלווים אותנו בשנים האחרונות ולכן החלטנו לחלוק עמך ועם האחרים את השקת דף הבית החדש שלנו. אנו שמחים להזמינך להיות מהראשונים שיבקרו בדף הבית החדש. במסגרת ההשקה אנחנו מזמינים אותך להגיב בפורום המיוחד שנפתח לצורך המאורע ולהזמין את החברים שלך, שגם הם יוכלו להיות חלק מהקבוצה ההולכת וגדלה של גולשי תפוז אנשים. הכניסה מהקישור הבא: http://www.tapuz.co.il בברכה, משפחת תפוז אנשים והיייי אוהבים אותי =]

תות15

New member
../images/Emo32.gif

היום ישלי פסטישבט.. שניה אני אביא קישור כי כתבתי על זה כבר בפורום צופים..

spiritspirit

New member
../images/Emo32.gif

שכחתי להוסיף אייקון של
אה וזאת נועה זה רק כינוי חדש

BaBy LiS

New member
כה זה רק לחלק בינתיים אחוריזה ישנו

לכולם... הנה התמונה:

BaBy LiS

New member
באט יטס קיוט =]

ויש פה כמה אפשרויות שלא היו קודם.. כמו קומנות איפה לפניזה נכנסנו?! מכרטיס אישי.. =] זייהו =]

Aussie Girl

New member
If you say...

anyway, it seem to me that it will download the page for ages with the new stuff, and unfortunately, my computer is not that fast

חחח גם לי שלחו...

איזה עיצוב חדש ומהמם יש להם! העמוד נראה הרבה יותר טוף..ויש קישור ישיר לקומונות...זה מזה יותר יפה! יאאא תפוז הם האתר הכייי מדהיםם שקיייםם ברששתתת!~!~!~!

enjoi butterfly

New member
לי לא שלחו ! ! ואני יודע למה!......

כי אני רוסי...הם לא שולחים לרוסים!!!!... חחחח סתם...שברתי לכם את הגם לי שלחו !...ח ח ח !!!..

למעלה