spiritspirit

New member
שבועות שמייח../images/Emo70.gif ../images/Emo171.gif ../images/Emo173.gif ../images/Emo172.gif

שבועות שמייח וכיפי לכולםםםםםםםםם......

sh53

New member
../images/Emo173.gif../images/Emo171.gifחג שבועות שמח../images/Emo172.gif../images/Emo174.gif

וונקי

New member
|help|

כנסו לבלוג שלי ותקראו את שלושה פוסטים אחרונים והכי חושב תיגבו לפסוט אחרון שכתבתי אני חייבת כמה שיותר תוגובת אבל תשדלו כמה שפחות להגיב פה כי פורמים לא ממש עולים לי בזמן אחרון. אבל בלוג שלי עולה אני בבקשה תכנסו ותיגבו
על הכול

רציתי להגיד תודה!

תודה לכל האנשים והיו הרבה שעזרו לי בתחילת השבוע.. אומנם לא דיברתי איתה מאז.. אבל זה עזרתם לי להבין הרבה דברים.. תודה רבה.

As היחידה

New member
לא עזרתי לך אבל ../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני שמחה שאתה מרגיש יותר טוב..

sh53

New member
../images/Emo124.gif בשעה 14:00 כולם בצ'אט

ובינתיים ענו על זה: - כמה פרוסות של עוגת גבינה אכלתם? - האם אכלתם עוגת גבינה מיוחדת עם תוספות של פירות למיניהם או רק רגילה? - שפכתם מים על החבר'ה?

E l i Y a H o O

New member
ראשוןןןןןןןןןןן...

-קודם כל..לא אכלתי הרבה עוגות גבינה...אולי 10-12 פרוסות...(רק אתמול..) -לא משהו מיוחד..אבל אכלתי עסידה...ולטוניסאים שבנינו תבקשו מסבתא שתכין לכם זה מעדן...אין זה טעים בטירוף... בצק כזה עם דג..משהו מסובך להסבר אבל טעיםם!!.. -לגבי המים..לא לא השפרצתי על אף אחד..היה תכנון ללכת היום לים..אבל דחינו את זה לשבת..
חג שבועות שמחחחח!!!!

ערן קו

New member
לאנות על השאלות במשפת אחד

המשפת האחד הוא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

enjoi butterfly

New member
המממממ שנים לא הייתי פה...

אז שלום לכולם... לא אכלתי הרבה...חצי עוגה...רגיל בלי משהו מיוחד... מים?...עברנו את הגיל לזה... מה קורה איתכם?...הכל טוב משהו חדש?....

למעלה