מיצי!../images/Emo99.gif..בהחלט היית חסר מאמי..

הכל טופי מותק. אין חדש...אהה בעצם כן,יש לי שרשרת חדשה..ייפי לי. ברוך שובך לפורום מתוק! יוו לא דיברנו המון זמן..{אבל כרגע אנחנו באייסי...חחח} c ya דרוש/איצי שלך.

ברוך השב...../images/Emo24.gif

כיף שחזרת!... התגעגעתי.... המון זמן לא דיברנו... מה שלומך? עדיין מאושר? כל כך כיף לראות אותך ככה... אתה מתוק ביותר

יש מצב לצ'אט....אולי.../images/Emo13.gif

כמה פרוסות עוגה אכלתם? פרוסה אחת.{לא משתגעת בכלל על עוגות אבל בגלל החג אתם יודעים.} האם אכלתם עוגת גבינה מיוחדת עם תוספות של פירוץ למיניהם או רק רגילה? רגילה אכלתי..לא אוהבת פירורים או פירות כאלו על עוגה. שפכתם מים על החבר'ה? נמנמ לא.

spiritspirit

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo46.gif הצאט.. בעע

אני לא יוכל להיכנס לצאט (אותם הבעיות שיש לי איתו) נכנסתי לפורום התמיכה שהבאת לי שושי, כתבתי שם הודעה ואת כל מה שצריך אמרו לי לצלם את המסך, צילמתי והם לא עונים שם
בכל זאתתת.. כמה פרוסות של עוגה אכלתם? יאמממ עוגת ביסקווטים זה העוגה הכי טעימה שיש חצי עוגההה .. (חח 3 פרוסות כי אני פשוט חולה על העוגה הזאת) והרבה הרבה הרבה גבינות ושוקו, ובורקסים, ופשטידות .. היה הרבההההה , וגלידות! יאמיי... ריבת חלב, ולימון, מכל הטעמים
, שפכתי מים? אהמממ.. לא
אבל הגיל , לא? למרות שזה כיףףףףףףף..... וואיי אני מתגעגעת לאיתי
אני מפחדת להזמין אותו לשחק באולינג היום..
לא ד'עת למה...... אין לי אומץ להתקשר ולשאול אותו אוךךךךךךך...

תות15

New member
הפעם אני באמת אהיה!!!

אכלתי איזה 5-6 פרוסות.. עם כלמיני תוספות אנערף סתם הייתי רעב לא שמתי לב בהתחלה שזה בכלל עוגת גבינה.. ולא דווקא לא שפכתי מים על אפ'חד..

spiritspirit

New member
עוד כמה דבריםםם

יאיר שמחים שחזרת לפורום, התגעגענו.
ורק.. רק הצאט הבסיסי עובד לי
chattv לא עובדדדדד

אוקע אז ככה../images/Emo13.gif

עוגות לא אכלתי..חחח אבל לפני החג כן..:) לא שפכתי מים על אף אחד *ילדה טובה שכמותי שחוסכת במים למדינה* נהה.. סתם..פשוט אני לא ממש נהנית מזה.. לא חושבת שאי פעם נהנתי..:| ותוספות-אני משתדלת להימנע מזה

וונקי

New member
חזרתי../images/Emo107.gif

אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי פה, עקב לחץ נוראי בלימודים, מחשב שלא בדיוק עבד,נוסף על זה עברה עלי תקופה מוזרה שכזו, אני לא יכתוב את כול מה שעבר עלי אתם מוזמנים להכנס לבלוג שלי שם כותב מה עבר עלי. הכי חושב זה שעכשיו אני חזרתי אני ישמח לדעת מה עבר על הפורום בזמן שאני לא הייתי פה. מקווה שהפעם אני לא יעלם להרבה זמן

../images/Emo32.gifבואו לקומונה שלי!

בואו כולכם מוזמנים לכתוב אצלי בקומונה. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=210 מקווה שתבואו לקומונת המסטולים. אהה,ואם לא שמתם לב,הקומונה שלי מופיעה גם בעמוד הראשי של תפוז בקומונות שם...חחח קישור ישיר איזה ייפי! ביוש, דרוש.

תות15

New member
אנשיםםםםםםםםםם

יש מישו פה? באלי צ'אטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

למעלה