As היחידה

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני לא ממש אהבתי. יורת מידי פשוט לדעתי..

spiritspirit

New member
רק רציתי להגיד...../images/Emo173.gif ../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

חג שבועות שמח לכל פורום חברויות
אני אוהבת אתכם
, תהנו בחופש כמה שאתם רק יכולים., ושיהיה לכם חג שמייחחח וכיףףף..
|חילזון| אוהבת, נועה

spiritspirit

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo60.gif ../images/Emo23.gif

זה לא חילזון זה שבלול..! בעע ..

As היחידה

New member
חג שמח לכולם../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo185.gif../images/Emo23.gif

מה התכניות שלכם? עם יש.

spiritspirit

New member
יאיאממ ממ

ארוחה חגיגית עם הרבה גבינות ופיצות יאמממממ
ואולי לבאולינג בחולון.
ואתם ?????!!!!

sh53

New member
אחותי הזמינה אותי לצאת איתה בערב

ומחר אולי אלך לטייל עם דרור. אני חולה על עוגת גבינה עם אוכמניות, אבל אמא שלי לא עושה את זה כמו בקונדוטוריה, ואולי זה דווקא טוב כי אני צריכה להשיל מעליי כמה ק"ג

חג שמח!!! ../images/Emo173.gif../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

שיהייה לכולם חג כיפי ומגניב... והתוכניות שלי? יש המון.. בעיקר מסיבות... היום אני הולכת עוד מעט לשנקין עם חברה לקנות קצת בגדים ובערב יש ארוחה לכבוד שבועות וגם לכבוד אח שלי היה לו יומהולדת לפניי יומיים. ובלילה יש מסיבה לידיד שלי שיש לו יומהולדת מחר. מחר יש לי מסיבה בערב עד הבוקר למדריכה שלי.. היא נוסעת לחו"ל לשנתיים ועושה מסיבת פרידה לחברים שלה (שכולם בני 26+) ואני הוזמנתי (רק אני מכל הקבוצה... איזה כיף לי
) וביום חמישי יש גם משהו אבל נאי לא כל כך זוכרת מה... אבל יהייה כיף :)

האפי../images/Emo174.gifשבועות!../images/Emo172.gif

יאאא חמוטים שלי,חג שמייח לכם!! נמנמ מה אני עושה?..הערב ארוחה אצל סבתא שלי{הפעם בלי הרבה פסטות,חבל לי על כך..אני מנסה לשכנע את דודה שלי שתקנה פסטות אבל היא לא רוצה להכין..בלעט.פתאום כולם במצרוח נאחס..נראה כבר..} לצערי משתעממת בבית בינתיים..מסיבה אולי ביום חמישי באיזה מועדון עם חברות..חשבנו אולי בדום אבל כנראה נצא ל-טי.אל.וי בינתיים סתם בבית,משתעממת... אבל כולם מוזמנים אליי לקומונה או לדיבורים באייסי... חג שמייח לכם עוד פעם, תאכלו הרבה הרבה גבינה ותיהנו עם המשפחה והחברים, אוהבת אותכם מאוט מאוט, דרוש המסטולה שלכם!

חג שמח לכולם!!../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

תהנו בחופש! או ממה שנשאר ממנו...

sh53

New member
שמתם ../images/Emo23.gif לכרטיסים החדשים של תפוז?

אני אהבתי שזה מחולק ל-3 קבוצות. לחצו על הניק שלכם או על כל ניק אחר בפורום ותראו את השינוי, מה דעתכם?

As היחידה

New member
אני רואה דווקא רגיל../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מה צריך לעשות כדי שאראה ויהיה לי כמו החדש?

sh53

New member
נכנסתי לכרטיס שלי ושיניתי את הפרטים

אולי זה רק למנהלים? לא יודעת, אולי עוד כמה ימים תהיה לי את התשובה. בינתיים נסי לשנות את הפרטים בכרטיס שלך. פה - סמני שוב את הריבועים למטה ואם יש לך ריבוע שלידו יש את המילה קומונה ואפשר לסמן את זה, אז כנראה זה ישנה את הכרטיס אח"כ, אם אין לך, כנראה זה רק בהתחלה.

As היחידה

New member
הבנתי איך עושים את זה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כשעשיתי לעצמי קומונה שיניתי את הפרטים ככה אי אפשר לשנות צריכים כנראה קומונה בשביל זה או יצירת שם חדש או בלוג או כל דבר.

loving angel

New member
../images/Emo171.gifחג שמייח לכולם!!../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif

אנשים חמודים שלי שיהיה לכם חג שבועות הכי שמח בעולם!
התגעגעתי אליכם....מלא זמן לא הייתי כאן....

K a R n O n A

New member
היי אנשים

משעממם לי כמו שבחיים לא היה........ שייייייט אני צריכה עכשיו להתארגן וללכת לסבתא שלי......... איזה חופש **********... קיצר יש פה מישהו...??? אהה וכמעט כמעט שכחתי...... שיהיה לכולם חג שבועות שמממממממממח!

למעלה