As היחידה

New member
המממ.../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני תמיד מוחקת את הלא חשובים. יש לי 30.. בגלל המחיקות..

../images/Emo7.gif

גם לי אין מסרים. נמנמ...ווווואייייי?!???....למה אין לייייי??? בגלל שאני מדברת איתכם גם ככה באייסי?? אני רוצה שיהיו לי מסרים! מי רוצה לשלוח לי מסר??..סתם בשביל הכייף?? בבקשה? מיאו..
אני צכה להקים תוכנית תמיכה.."חסרי המסרים"...ווווואיי כמה תוכניות כאלו ועוד כל מיני מועדונים יש לי... אני צכה להתחיל לספור.. ביוש..

נינושש

New member
אממממממ

יש לי כרגע 15... אבל זה אחרי מחיקות של הודעות שלא מעניינות...

תות15

New member
ועוד ../images/Emo32.gif אחרון..

וואי בזמן האחרון אני מציף ת'פורום.. טוף תסבלו בשקט
קיצר.. רוצים לארגן מפגש פורום בצ'אט.. אממ נראה ביום שני ב-10 בלילה זה מתאים.. מישו רוצה?

נינושש

New member
מישהו רוצה!!!!!!

אבל מישהו לא יכול..
סורי יש לי יוםשני ארוע.ץ.. למרות שהייתי שמחה להיות שם..

sh53

New member
spirit noa

קישור - כתבי שם איזה מערכת הפעלה יש לך, מה בדיוק לא עובד בצ'אט, איזה הודעה את רואה על המסך ורצוי לצרף צילום מסך.

תלכי...

את מסיימת בית ספר... זאת אמורה להיות חוויה שתמיד תזכרי... אסור לך לפספס את זה... בקשר לבגדים תלווי משהו מחברה.. או שתלבשי מה שתראי לנכון זה לא כזה מכריע מה תלבשי... יש כאלה שכל מה שמעניין אותן זה איך השימלה תראה אבל באמת שזה לא מה שחשוב חשוב שתהני שם... תהני מהסיום של הלימודים... זה בעצם פרידה מכולם... פרידה מהמסגרת שהיית בה 12 שנים... זה לא דבר שכדאי שתפספסי בגלל שטות כזאת שאת לא יודעת מה ללבוש ועם מי ללכת... את יכולה ללכת לשם עם חברות לא בהכרח צריך חבר.... אני בטוחה שתהני הכי הרבה את יכולה לחזור הביתה אם זה כל כך גרוע... גם אני מסיימת השנה ואני לא רוצה לפספס את זה בעד שום דבר שבעולם... זאת הפעם האחרונה שתיהי עם כולם יחד וזה נראה לי באמת נחמד... אני בטוחה שלא כזה נורא להיות קצת במסיבה.. אני אישית אוהבת את זה אבל גם מי שלא זה פעם ב... זה לא כזה גרוע... מקווה ששיכנעתי אותך

Aussie Girl

New member
../images/Emo32.gif הקדשה בבלוג!

מוקדש לכל התלמידים שמחכים ליום סיום הלימודים בקוצר רוח! (יש כאלה שלא?!
) כנסו: קישור למטה

As היחידה

New member
../images/Emo124.gifדחוף דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כנסו בבקשה לבלוג כמובן אשמח לתגובות פה. ואל תשכחו היום ב10 בצאט

As היחידה

New member
../images/Emo46.gif תודה באמת שמישהו נכנס ../images/Emo46.gif../images/Emo14.gif

על נושא כזה אפילו קשה להגיב!!!

למעלה